Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

Mixing- software czy hardware?

Tutaj trafiaja wszystkie usuniete tematy.

Moderator: Moderator

Postprzez kanar » 2008-04-13, 09:53

A ja mixuje na Traktorze 3.2.2 :-D sie do niego przyzwyczailem i ciagle cos znajduje nowego lepszego (np. odkrylem ze korzystanie master clock i nie wciskanie sync daje duzo lepsze efekty :-P ) Jednak spojrzcie na to z innej strony nie kazdego stac na sprzet ktory by pozwolil na bezstresowe mixowanie. Na pewno na hardware jest wieksza satysfakcja- zawsze chcialem sprobowac :-P
kanar

Postprzez VerTax » 2008-04-13, 10:14

kanarminator napisał(a):Jednak spojrzcie na to z innej strony nie kazdego stac na sprzet ktory by pozwolil na bezstresowe mixowanie

Wlasnie to nie jest tak bardzo drogi interes, ja na mikser i sluchawki wydam niecale 700 zl (wiec kupie z jednej wyplaty), a CD playery kupie na dwa razy, bo te juz kosztuja w sumie ok 1500 zl (no bo ich jakosc musi byc dobra :)). Jak komus zalezy, ma pasje, ambicje i prace, kupi sobie taki sprzet i ja wlasnie w maju powinienem juz zaczac kupowac. ;)
VerTax

Postprzez g.is.sander » 2008-06-06, 18:05

Bezapelacyjnie Hardware! Jesli uzywasz do mixowania tylko software, to jesli ktos postawi Cie za deckami to nie bedziesz wiedzial za co sie zlapac.
g.is.sander
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Poprzednia strona

Powrót do Kosz