Witam jestem nowym forumowiczem i mam do pokazania mojego nowego (amatorskiego ofkorse Megaseta i oczywiste jest ,ze w sklad tegoz seta znajduje sie muza Armin Van Buurena ...dokladnie najlepsze kawalki ,ktore wybralem i polaczylem w calosc ....calosc ,ktora tworzy seta o niesamowitym artyzmie i melodyjnych dokonaniach samego AvB. Przesiedzialem szmat czasu i zerwalem kilka nocek wysluchiwajac i kombinujac jak najlepiej polaczyc fragmenty z A State of Trance...skonczylem...przesluchalem...sprawdzilem ! MEGASET w formacie wav.zajmuje 3,33 GB!!!a konwertujac to na MP3 wychodzi ok.500mb....przeliczycie ile to minut sluchania?? .......Rowne 5 godz. 10 min. 40 sek !!! Otoz to ,nie wiem czy najdluzszy set na swiecie korzystajacy z muzy Armina....MEGAset na szczescie miesci sie na megaupload,ale jeszcze go nie wrzucilem.Zrobie to jak najszybciej i wrzuce na forum,abyscie go ocenili przesluchali ....niech moc muzyki bedzie z wami ! :D:D MEGASET niebawem (...)
[ Dodano: 2008-05-21, 14:56 ]
Oto link do mojego MEGASETA....uwaga 500mb sciagania!!! :-o Ĺťycze milego sluchania i mile widziane komentarze -pozytywne jak i negatywne....3mta sie ;-)
| | | | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | | | |
/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/
aa.megauploada/pl/?d=PXRLLQXN