A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
Hmm nie wiem czemu ale nie raz juz slyszalem ten numer i zawsze do 3:19 kojarzy z jakims takim mrocznym miejscem, strasznie ponurym i w ogole ten fragment taki ponury a potem jak Fly mowi od 3:19 wejscie w swiat slonca i przyjemnych dzwiekow 9/10
juz dawno nie slyszalem czegos dobrego od marcusa ;-/ ten sam styl mi sie juz znudzil, oby bylo cos znacznie lepszego i wlasnie w innym stylu /Edit: tego sie po nim nie spodziewalem :-o juz sam poczatek nie przypomina innych jego produkcji i tego znanego jego klapu z poczatku nuta dobra na rozpoczecie seta, w ogole inny styl obral ;-) ocena 8
Ostatnio edytowano 2008-09-17, 09:29 przez arczi, łącznie edytowano 1 raz
No bardzo ladna progresywna produkcja jedna z lepszych Marcus'a chociaz ogolnie jego tracki trzymaja bardzo wysoki poziom tak samo jak audycja radiowa czy kompilacja. Naprawde polecam bardzo dobry utwor.
Ostatnio edytowano 2008-09-19, 14:57 przez Armind, łącznie edytowano 1 raz
utwor moze byc dobry albo spierdzielony ,ten akurat zalicza sie do tych pierwszych,oczywiscie Fly miala na mysli ze od 3:19 zaczyna sie ladne granie,nuta jak najbardziej progresywna,chyba tak jak wiekszosc produkcji MS,ogolnie oceniam na 8.5/10,polecam,moze sie komus spodoba bardziej niz mi