A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
srednio lubie vocale, ale zaryzykuje ;D = > fajnie sie zaczelo, ale za bardzo monotonny ten utwor, chociaz vocal mi sie podoba ;D raczej nie bede wracac do tej nuty zbyt czesto, ale jest szansa ze mi sie wkreci po pewnym czasie ;D moja ocena 8/10
z kazda chwila mi sie coraz bardziej wkreca fragment od minuty 4:26 moze cos z tego bedzie i pokocham ta piosenke hehe
Ostatnio edytowano 2008-09-09, 19:38 przez FLAJ, łącznie edytowano 3 razy
Nismo pokaz no co ten Jonas stworzyl z ta kobita. Pozniej Edit.
Edit: O ~! juz na samym poczatku ladny sample z takim wysmienitym dzwiekiem. A pozniej jeszcze Julie wjezdza mmm Ĺagodny jej glos wpadnie kazdemu lubiacemu Vocal Trance. Kawalek jest naprawde warty do posluchania. Ocena 9/10.
Ostatnio edytowano 2008-09-10, 22:38 przez Sliwers, łącznie edytowano 1 raz
:-o Coss pieknego jak tylko uslyszalam to wiedzialam, ze mi przypadnie do gustu, a przesluchujac ja kolejny raz tylko sie w tym utwierdzam ;-) rzeczywiscie z vocalem to mozna odplynac po prostu jest klimacik taki jak lubie tylko dziekowac za wrzutke!!! ;-) 9,5/10
Ostatnio edytowano 2008-09-11, 13:40 przez platynkaa, łącznie edytowano 1 raz