ymm.. Muras a znasz do konca sutuacje ?
owszem niektorzy z nich zbanowani sa.
Muras napisał(a):Zastanawia mnie opinia moderatorow na ten temat
ale co do
Joya. sam chcial zeby go usunac ale Szakal nie chcial tego zrobic, wiec zeby sobie Maciek odreagowal i spokojnie wqrocil ma jakiegos tam smiesznego bana, ktory nie wyniknal z ZADNEJ klotni, czy chamstwa Szakala..
Vertax- nie wiem. lubilam sie z nim bardzo. ale skoro najpierw pisze jakie to forum straszne i zle i niedobre, robi szopke i sceny z usuwaniem konta, po czym juz po chwili rejestryuje sie pod innym nikiem i znowu w koncu wraca do oszolomienia to nie jestem za jakims jego wielkim powrotem. bo jak sie prywatnie z nim dogadywalam, tak teraz mam dosc negatywne zdanie na jego temat zwiazany z forum..
Sein- mi na nim nie zalezy he hee. czuje sie przez niego obrazona. najechal na mnie. zrobil szopke na forum. obrazil mnie a na gg nie chcial gadac. chodzilo mu o smieszna scenke na sb zeby mnie skompromitowac. wiec dla mnie osoba milo skresolona
Bobson- nie wiem. takie mieszane uczucia co do niego. ale jesli byloby glosowanie czy go odblokowac, mysle ze bylabym na tak
mysle Muras, ze gdybys byl Adminem, czy nawet zwyklym userem, nie chcialbys zeby ktos Cie ciagle obrazal i po Tobie jezdzil, czy wysmiewal sie z Ciebie.. chyba bys nie tolerowal tego ?
ok nvm. mysle, ze koledzy powinni lekko odreagowac i moze chwilowa blokada dobrze na niektorych wplynie, aczkolwiek za powrotem Bartka [z calym szacunkiem do jego osoby] juz nie jestem
tyle ode mnie. pozdrawiam
Ostatnio edytowano 2008-11-03, 20:06 przez MAGDA, łącznie edytowano 2 razy