Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

jeszcze raz

Tutaj trafiaja wszystkie usuniete tematy.

Moderator: Moderator

jeszcze raz

Postprzez Muras » 2008-11-03, 08:38

Wczoraj zbanowani zostali Joy, Vert, Bobson i Sein. Moim zdaniem troche nieslusznie. Nie mozemy postepowac jak w jakims Egipcie ze ktos o nas zle pomysli to my odrazu "a masz huju bana". Dobry Admin/Mod nie powinien do jakiej kolwiek sprawy podchodzic zbyt emocjonalnie. Wiec prosze Adminow o odbanowanie ich , juz o tym gadalismy Szakal mi powiedzial co i jak potem gadalem z Joyem powiedzial mi co innego, Bobson mi tez co nieco powiedzial jestem troche wstrzasniety sytuacja na forum. Uzytkownicy tego forum tez z tego co widze sa niezadowoleni z takiego przebiegu sytuacji. Zastanawia mnie opinia moderatorow na ten temat oraz Wisni, szlusznie czy nie.

Nie kasujcie tamatu bo zaloze nowy a potem nowy...
Ostatnio edytowano 2008-11-03, 08:39 przez Muras, łącznie edytowano 1 raz
Muras
-#Moderator
-#Moderator

Postprzez CaLi » 2008-11-03, 08:45

Ja nie wiem jak wyszlo co z czego .. jaka byla rola tych wszystkich wymienionych wiec nie bede sie wypowiadac.
CaLi
Administrator
Administrator

Postprzez MAGDA » 2008-11-03, 20:05

ymm.. Muras a znasz do konca sutuacje ?

owszem niektorzy z nich zbanowani sa.

Muras napisał(a):Zastanawia mnie opinia moderatorow na ten temat

ale co do Joya. sam chcial zeby go usunac ale Szakal nie chcial tego zrobic, wiec zeby sobie Maciek odreagowal i spokojnie wqrocil ma jakiegos tam smiesznego bana, ktory nie wyniknal z ZADNEJ klotni, czy chamstwa Szakala.. :roll:

Vertax- nie wiem. lubilam sie z nim bardzo. ale skoro najpierw pisze jakie to forum straszne i zle i niedobre, robi szopke i sceny z usuwaniem konta, po czym juz po chwili rejestryuje sie pod innym nikiem i znowu w koncu wraca do oszolomienia to nie jestem za jakims jego wielkim powrotem. bo jak sie prywatnie z nim dogadywalam, tak teraz mam dosc negatywne zdanie na jego temat zwiazany z forum..

Sein- mi na nim nie zalezy he hee. czuje sie przez niego obrazona. najechal na mnie. zrobil szopke na forum. obrazil mnie a na gg nie chcial gadac. chodzilo mu o smieszna scenke na sb zeby mnie skompromitowac. wiec dla mnie osoba milo skresolona ;]

Bobson- nie wiem. takie mieszane uczucia co do niego. ale jesli byloby glosowanie czy go odblokowac, mysle ze bylabym na tak :)

mysle Muras, ze gdybys byl Adminem, czy nawet zwyklym userem, nie chcialbys zeby ktos Cie ciagle obrazal i po Tobie jezdzil, czy wysmiewal sie z Ciebie.. chyba bys nie tolerowal tego ?

ok nvm. mysle, ze koledzy powinni lekko odreagowac i moze chwilowa blokada dobrze na niektorych wplynie, aczkolwiek za powrotem Bartka [z calym szacunkiem do jego osoby] juz nie jestem

tyle ode mnie. pozdrawiam
Ostatnio edytowano 2008-11-03, 20:06 przez MAGDA, łącznie edytowano 2 razy
MAGDA

Postprzez Dawid » 2008-11-03, 21:02

Ja powiem cos od siebie. Przeliteruje, moze ktos to zauwazy...

T O T A L I T A R Y Z M

Dzialanie jednostki ku ogolnemu dobru, bez nacisku na slowo 'dobro'...
Forum buduja userzy. i Jesli przez takie blahe pierdoly beda usuwani, to sukcesywnie wladza wyzsza wyniszczy to forum. Relacje Admin (czy Mod) - User powinny opierac sie na zaufaniu, a na naszym forum wiecej jest jednak zawisci. Przez pewien czas byl spokoj, i znowu zaczynacie? To jest gorzej niz chore...
Ale co mi tam, jeden ban w ta czy w ta...

Pozdrawiam. :-/
Dawid
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez Atlas » 2008-11-04, 06:26

Muras napisał(a):Uzytkownicy tego forum tez z tego co widze sa niezadowoleni z takiego przebiegu sytuacji. Zastanawia mnie opinia moderatorow na ten temat oraz Wisni, szlusznie czy nie.

Tak, mi rowniez nie podobaly sie te fakty. I choc nie chce teraz nikogo urazic, to osobiscie uwazam to za szczeniacka farse pod plaszczykiem meskiego trzymania sie swoich zasad. Tez czesto mi sie to zdarza w zyciu, ale tym razem jestem z boku i tylko obserwuje.

Wszystkie osoby zamieszne w spiecie sa wg mnie jak diamenty, ktore wymagaja szlifu. Nie ucieszylbym sie gdyby ktokolwiek w wyniku tychze akcji zniknal z forum. Bany to wg mnie nie sposob na rozwiazywanie problemu. Ale na rozmowy w tej chwili jest juz za pozno. Kazdy z nas ma tu swoich blizszych znajomych i chyba warto byc na forum chociazby dla nich. Czy ze wzgledu na udowodnienie swoich racji tym, ktorych nie lubimy, zostawimy tych, ktorzy sa wobec nas prawie jak przyjaciele??

Kto nie potrafi przetrwac trudnych czasow, nie doczeka dobrych.
Atlas

Postprzez MAGDA » 2008-11-04, 18:20

titatataaaaa :gwizd:
jak juz zabraliscie mu Admina to dajcie vipa i Moda :gwizd:
bo sie chlopak cos czuje zalamie ROTFL ahh ja Was kocham :serce:
Ostatnio edytowano 2008-11-04, 18:21 przez MAGDA, łącznie edytowano 1 raz
MAGDA

Postprzez wisnia118 » 2008-11-10, 07:58

mam nadzieje ze juz wszystko wrocilo do normy i mozna zamknac temat ??
wisnia118
Administrator
Administrator

Postprzez CaLi » 2008-11-10, 08:01

pewnie i mozna by zamnkac;)
CaLi
Administrator
Administrator

Powrót do Kosz