A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
Hard Truck : Pedal to the metal i Haulin' Fajnie sie smigalo ciezarowkami W NFS Porsche tez gralem Najlepsza z serii NFS Poza tym gram czasami jeszcze na kurniku i wp.pl :-P
A ja tam lubie sobie pograc w np. F.E.A.R, GTA:San Andreas, Twierdza (klasyk), Unreal
W wolnych chwilach gram takze na keyboard-zie (czyt. instrumencie klawiszowym) :-P
CS tylko i wylacznie : ) i to juz od 5 lat ^^
Znacznie latwiej mi bylo rzucic palenie niz to cos, a i tak pewnie nie rzuce.
Inna sprawa, ze zawsze mp3 mozna sobie wrzucic, a to juz zalezne od humoru. Ostatnio polubilem Tool'a.
teraz gram w neverwintera 2 na single, calkiem fajna fabulka, powiedzial bym, ze max rozbudowana, spedzilem juz dobre 40h i jeszcze daleko do ukonczenia 1 aktu a sa 4 czy tam 5
z niecierpliwoscia czekam na STARCRAFT II jak wyjdzie zassam, pogram, jak bedize dobra to kupuje oryginal i ciupe przez neta oj dlugo mnie na forum nie zobaczycie ale bedziecie miec spokuj ..
Damiano91 napisał(a):a takze klasyk wszech czasow - Heroes of Might and Magic III
Takze ostatnio zaczalem pogrywac... ile ja w to kiedys nagralem - 3 lata praktycznie codziennie (Nigdy nie zabieralem sie za kampanie - tylko pojedyncze scenariusze )
Nie wiem czy ulubiony, ale najczesciej u mnie grany - Counter-Strike 1.6, niedawno gralem w F1 Challenge oraz najgorsza gre na swiecie, czyli NBA Live 07 (wersja na PC beznadziejna, podobno na konsole wyglada to lepiej, ale niestety nie mialem okazji sprobowac, a tym bardziej w NBA 2K7).
Warcraft 3- jak nie lubie RTSow, tak w tego moge grac bez konca. Dobrze wywazony, kazda rasa ma jakies zalety
Disciples II- najlepsza wg mnie turowka, jaka kiedykolwiek wyszla (Wliczajac Heroesa 5!!!). Ten mroczny klimat i muzyka. Polecam muzyke, milosnikom muzyki klasycznej i ambientowej. Postaram sie w wolnym czasie wrzucic gdzies do zassania.
Jest Ich Kilka...Niegdys Quake III Arena ...Pozniej Wszystkie Czesci NFS.... a Na Czas terazniejszy ...Hmm Call Of Duty 2 Przez Siec Piekna Sprawa...Nawet w Klanie Bylem Ale Sie Kosilo ...Niestety Juz od Jakiegos Czasu nie posiadam i nie Gram Bo sie Gdzies Pokasowalo...Trudno Pozdrawiam Samba88
laaa. w godzine zdazyla mnie ta gra wciagnac.. bo wczesniej jakos nie bylo okazji.
teraz bede codziennie ludzi z sieci meczyla zeby ze mna pograli.. : PP