Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

Impreza na tabsach

Tutaj trafiaja wszystkie usuniete tematy.

Moderator: Moderator

Postprzez MAGDA » 2008-08-09, 15:08

alez madre wypowiedzi czytam :lol:

az mi lezka w oku sie zakrecila ;(

Aston napisał(a):Wszystko jest dla ludzi.... ;-)

...lecz pora sie obudzic... :nutki: :gwizd:

barti87 napisał(a):Kuzyn mial zapasc po tabsach nie podzielam tego i neguje jak najbardziej ^^

po przedawkowaniu alko tez mozna kojtnac albo nabawic sie jakichs innych rzeczy ;)

Piochu napisał(a):k ktos chce niech bierze a jak ktos potrafi sie bez tego bawic to lepiej dla niego, kazdy swoj rozum ma, a jak nie ma - to ma problem...

racja ;]

VerTax napisał(a):Niesamowicie bylo.

a czy nadal nie jest Bartku ? :mrgreen: hmmm :luka:

Muras napisał(a):Wszyscy zazwyczaj negatywnie sie wypowiadaja na ten temat ale przeciez jak sie przychodzi pijanym na impreze to w pewnym sensie to samo tylko ze alko jest dozwolone

oszz .. madre :D :drynienie:

g.is.sander napisał(a):Moze z tego wyroslem...

moze. bo obecnie to jest jak zabawk9- wyrasta sie i madrzeje po jakims czasie,, Wczesniej to szpan napalonych 16stek etc..
[ chociaz nie zawsze ]

FlyTrance napisał(a):ja nie wiem jak ludzie sie mogli od tego uzaleznic

sprobuj to zobaczysz ... :lolol:

Ohoo widze forum robi sie jak Uwaga Tefalenu :smiech: Modne rzeczy, to trzeba poruszyc, megaciekawe, swietne! juz nie macie o czym gadac tylko wszedzie"a co myslisz o dragach? " ;/ Jezu. Znudziloby sie to Wam wreszcie :|
MAGDA

Postprzez FLAJ » 2008-08-09, 15:10

MAGDA napisał(a):sprobuj to zobaczysz ...

a gdzie jest napisane, ze nie probowalam? jakbym nie probowala to bym sie nie wypowiadala w ogole w tym temacie. tak naprawde ludzie, ktorzy nigdy tego nie probowali maja o tym G pojecie.
FLAJ

Postprzez Joy » 2008-08-09, 16:13

FlyTrance napisał(a):w ogole w tym temacie. tak naprawde ludzie, ktorzy nigdy tego nie probowali maja o tym G pojecie.

Chcesz mi powiedziec ze skoro nie probowalem to mam o tym gowno pojecie? A moze wogole nie powinienem sie tutaj wypowiadac.
Przez takie posty w pewnym sensie tylko propagujecie branie drugow dajac na to ciche przyzwolenie. Cos Wam powiem... w tej chwili wasze posty moze czytac jakis nastolatek, nastolatka. Wiec, skoro inni brali, probowali i bylo tak fajnie, to dlaczego oni maja tego nie sprobowac. Ktos sprobuje raz, dla kogos innego stanie sie to sensem zycia. A nalog zabija.
Joy
Administrator
Administrator

Postprzez MAGDA » 2008-08-09, 16:17

Swiete slowa Maciek. probowalam juz to powiedziec.
ZAMYKAM TEMAT i koniec takich glupich dyskucji :-x
MAGDA

Poprzednia strona

Powrót do Kosz