A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
dobry napisał(a):tez wlasnie czytalem to wczesniej i nie wiem o co chodzi hehehe ale pewnie to srebro ikrustowane cyrkoniami musi ladnie wygladac hehe
hihi, co to faceci wiedza o blyskotkach? ;-)
otoz to wyglada jak diamenty tylko ze jest o wiele tansze cyrkonie to takie male kamyczki ktore najczesciej wstawia sie jako oczka do pierscionkow lub naszyjnikow
Adriano_AxE Poczatek wiadomo od mojego Imienia a Axe hmm Moje pseudo to Toporek zeby efektowniej brzmialo i wygladalo na forach jest AxE w tlumaczeniu na angielski heh pozdrawiam
heh ja natomiast do dzis nie moge sobie przypomniec dlaczego mam taka ksywe, wiem tylko ze od ktorejs klasy podstawowki tak zaczeto na mnie mowic i juz tak zostalo do dzis
zordon - bynajmniej nazwa nie zaczerpnieta z power rangers z powodu, ze ich lubie czy cos podobnego Po prostu.. pewnego dnia na zapasach kolega ochrzcil mnie zordon'em, ja jego snake'iem i tak pozostalo do dzis Znak rozpoznawczy Od niedawna rowniez jako rinspeed lub tez zwyczajnie jack_black od imienia
Pzdr
Ostatnio edytowano 2007-05-08, 10:44 przez zordon, łącznie edytowano 1 raz