Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

Four Seasons of Trance ep. 003

Tutaj trafiaja wszystkie usuniete tematy.

Moderator: Moderator

Four Seasons of Trance ep. 003

Postprzez B0BS0N » 2008-05-06, 16:42

Zachecam do sciagania, tym razem jest znow lepiej :P Troche pobawilem sie z filtrami etc.

Quality ....: 192kbps/44.1kHz (HQ)
Tracks .....: 01
Genre ......: Trance
TOTAL TIME : 0:56:39 min
TOTAL SIZE : 77,8 MB

Tracklist:
1. Ronski Speed feat. Aruna - All The Way (Jonas Steur Remix)
2. Above and Beyond - Liquid Love (Tongue Of God Remix)
3. Above and Beyond - Alone Tonight (Matthew Dekay Remix)
4. Kyau & Albert - Not With You (Flipside Remix)
5. Adam Nickey - Shift
6. Dj Shog - Feel Me (Duderstadt Uplifting Remix)
7. Masters & Nickson feat. Justine Suissa - 5th Dimension (Daniel Kandi Bangin Remix)
8. Sebastian Brandt pres. Guised - Not Alone
9. Fast Distance - Heaven's Melody (B0BS0N Outro mix)

[hide] aa.sendspace.pl/file/HwQbl1pV/ [/hide]

Tylko mnie nie objezdzac za przejscie z 'Not With You' na 'Shift', bo wiem, ze jest slabe. :)

Konkretne opinie beda zagradzane plusem :)
Ostatnio edytowano 2008-05-11, 19:23 przez B0BS0N, łącznie edytowano 1 raz
B0BS0N
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez MAGDA » 2008-05-06, 17:37

No skoro mi podsylasz to zobacze i ocenie :)

cierpiliwie czekaj na werdykcik :)

________________ uwaga uwaga :D

All The Way :) - bardzo milo sie zaczelo :) pierwszy plus dla Ciebie za przyjemny poczatek i dobra nutke na wejsciu :P
przejscie na Above and Beyond - Liquid Love (Tongue Of God Remix) przecietne, nie wpedzilo mnie w szal zaden, co nie znaczy, ze bylo zle :) w ogole nie kojarze kawalka :luka:
Above and Beyond - Alone Tonight (Matthew Dekay Remix) weszlo BARDZO DOBRZE! czysto, ladnie, prawie nie widac zmiany nutki, tak sie ladnie wkomponowalo :brawo: ogolnie to to jest bardzo dobry numerrrr :D
Przejscie Not With You na Shift :lol: czekalam na nie po tym, co napisales :P przestan, , widzialam gorsze :P poza tym serio.. nie jest TRAGICZNE! nie badz taki skromniuch :sesese:
w ogole ten Shift to taki nijaki jakis dla mnie, niezbyt mi to podchodzi :( nitkore momenty naprawde na 10, ale ogolnie takie se :P
Dj Shog - Feel Me (Duderstadt Uplifting Remix) - huhh bardzo fajnie to zrobiles, ladnie weszlo jeszcze w czasie trwania Shifta :nutki: bardzo ciekawie :) i niezly klimat sie tutaj zrobil :goraco: feel me trought the radiooo :nutki: uhhhh mam lepsza wersje ktora LEPIEJ by tu pasowala ale nie bede szpanowac :hyhy:
Masters & Nickson feat. Justine Suissa - 5th Dimension (Daniel Kandi Bangin Remix) - po 1sze- nie znam nuty w ogole ale to w ogole :suchy: ale wkrecilo sie calkiem calkiem przyjemnie, tylko troszke tak bez wiekszego palera, czego mi troche braklo :( ale nutka ladna, wycielabym tu ten poczatek, zeby lepiej przejscie wyszlo, bo za dlugo sie rozwiijjjaaa :P
no ale nie stekam :D
Sebastian Brandt pres. Guised - Not Alone ...eeee... nie przypasowalo mi do poprzedniego kawalka, takze ja uwzam wlasnie to przejscie za najslabsze, poza tym weszlo tak jakos "sztywno" - no takie moje odczucia ;) Mimo wszystko numer zrobil na mnie dobre wrazanie, bo pasuje do stylu jaki sobie dobrales w calym secie :)
Fast Distance - Heaven's Melody (B0BS0N Outro mix) co Lans ulaaaaa :Nayaa: hehehee na sam koniec zostawiasz swoje prace zeby nie przestali wczesniej sluchac ? :D < dzolk dzolk > Nie no podoba mi sie tak nie ma co :taaanyyy: "rozkrecilo" mnie :D
Przy samym finiszu myslalam ze zasne ale sie jakos ogarnelam :sesese: zabraklo mi tu zycia, badz za dlugo trwala ta koncowa nutka :) te ostatnie sekundki nie przyplusowaly za bardzo, ale nie jest zle, bo doslownie ost sekunda juz tak "zjechala" - ladne to bylo :)

Ogolnie co moge JESZCZE powiedziec ? [ bo moze za malo jeszcze ]
Klimat secika bardzo fajny, taki spokojny troszke, ale :ok: bo to w koncu uplift mial byc a nie progg :D

generalnie ten Twoj poprzedni secik bardziej mi sie podobal, nie wiem czemu, ale tutaj hmm.. technicznie calkiem fajnie, dobrze, ze znowu nie bylo cicho :P
dlugosc tez taka w sam raz, nie za dluga nie za krotka_
_
milo sie sluchalo no i tyle moge Ci powiedziec i zyczyc stworzenia KOLEJNEGO UDANEGO seta ktorego na pewno postaram sie ocenic :winner:
__________ i w ktorym chce uslyszec Back To You :zakochany:

gratuluje poswiecenia i ciezkiej poracy, jaka wiem, ze wlozyles w stworzenie seta :)

Tyle ode mnie :)

.............. milej lektury zycze hehhe...
Ostatnio edytowano 2008-05-09, 16:13 przez MAGDA, łącznie edytowano 1 raz
MAGDA

Postprzez Kanes » 2008-05-06, 17:48

Rowniez sobie sprawdze co stworzyles :)
Kanes

Powrót do Kosz