No skoro mi podsylasz to zobacze i ocenie
cierpiliwie czekaj na werdykcik
________________ uwaga uwaga
All The Way
- bardzo milo sie zaczelo
pierwszy plus dla Ciebie za przyjemny poczatek i dobra nutke na wejsciu
przejscie na Above and Beyond - Liquid Love (Tongue Of God Remix) przecietne, nie wpedzilo mnie w szal zaden, co nie znaczy, ze bylo zle
w ogole nie kojarze kawalka
Above and Beyond - Alone Tonight (Matthew Dekay Remix) weszlo BARDZO DOBRZE! czysto, ladnie, prawie nie widac zmiany nutki, tak sie ladnie wkomponowalo
ogolnie to to jest bardzo dobry numerrrr
Przejscie Not With You na Shift
czekalam na nie po tym, co napisales
przestan, , widzialam gorsze
poza tym serio.. nie jest TRAGICZNE! nie badz taki skromniuch
w ogole ten Shift to taki nijaki jakis dla mnie, niezbyt mi to podchodzi
nitkore momenty naprawde na 10, ale ogolnie takie se
Dj Shog - Feel Me (Duderstadt Uplifting Remix) - huhh bardzo fajnie to zrobiles, ladnie weszlo jeszcze w czasie trwania Shifta
bardzo ciekawie
i niezly klimat sie tutaj zrobil
feel me trought the radiooo
uhhhh mam lepsza wersje ktora LEPIEJ by tu pasowala ale nie bede szpanowac
Masters & Nickson feat. Justine Suissa - 5th Dimension (Daniel Kandi Bangin Remix) - po 1sze- nie znam nuty w ogole ale to w ogole
ale wkrecilo sie calkiem calkiem przyjemnie, tylko troszke tak bez wiekszego palera, czego mi troche braklo
ale nutka ladna, wycielabym tu ten poczatek, zeby lepiej przejscie wyszlo, bo za dlugo sie rozwiijjjaaa
no ale nie stekam
Sebastian Brandt pres. Guised - Not Alone ...eeee... nie przypasowalo mi do poprzedniego kawalka, takze ja uwzam wlasnie to przejscie za najslabsze, poza tym weszlo tak jakos "sztywno" - no takie moje odczucia
Mimo wszystko numer zrobil na mnie dobre wrazanie, bo pasuje do stylu jaki sobie dobrales w calym secie
Fast Distance - Heaven's Melody (B0BS0N Outro mix) co Lans ulaaaaa
hehehee na sam koniec zostawiasz swoje prace zeby nie przestali wczesniej sluchac ?
< dzolk dzolk > Nie no podoba mi sie tak nie ma co
"rozkrecilo" mnie
Przy samym finiszu myslalam ze zasne ale sie jakos ogarnelam
zabraklo mi tu zycia, badz za dlugo trwala ta koncowa nutka
te ostatnie sekundki nie przyplusowaly za bardzo, ale nie jest zle, bo doslownie ost sekunda juz tak "zjechala" - ladne to bylo
generalnie ten Twoj poprzedni secik bardziej mi sie podobal, nie wiem czemu, ale tutaj hmm.. technicznie calkiem fajnie, dobrze, ze znowu nie bylo cicho
dlugosc tez taka w sam raz, nie za dluga nie za krotka_
_
milo sie sluchalo no i tyle moge Ci powiedziec i zyczyc stworzenia KOLEJNEGO UDANEGO seta ktorego na pewno postaram sie ocenic
__________ i w ktorym chce uslyszec Back To You
gratuluje poswiecenia i ciezkiej poracy, jaka wiem, ze wlozyles w stworzenie seta
Tyle ode mnie
.............. milej lektury zycze hehhe...
Ostatnio edytowano 2008-05-09, 16:13 przez MAGDA, łącznie edytowano 1 raz