[center]
No to teraz sie naprodukuje Ja
[/center]
Czlowiekuuuu!!! oby wiecej takich setow!
bardzo mi sie podobalo wieeeesz
[center]
To tak w SKROCIE [??] moja EdYYcja [/center]
Fajne, delikatne wejscie
Off The World - kawalek, ktorego chyba nie znam, ale bardzo przyjemnie wprowadzil do calego stea : ) Troszke niepotrzebnuie zrobiles 2 rmx'y za koleja ale coz, inni moga byc z tego zadowoleni
Snow Patrol - Shut Your Eyes (First State Boetleg) - kurdee jak fajnie sie wczepilo
Ladne przejscie, pasuje do poprzedniej nuty
ogolnie super ten kawalek
nie znam go, czekam wlasnie na singielka
porwalo mnie to na maxa
dalej fajnie, fajnie...
idac jeszcze dalej..:
Till The Sky Falls Down- kawalek, ktory kocham ponad zycie, a jedna tu Ci bardzo slabo weszlo.. Tak.. za dretwo
przejscie mi sie nie podobalo, kompozycja z Heatbeat - Nebula tez nie, takze masz minusa pierwszego : P
Agnelli & Nelson pres. A+N Project - Just When I Think There's An Answer po pierwsze musze powiedziec, ze super kawalek
poza tym, co chyba wazniejsze bardzo ladnie wtopil sie w Till The Sky Falls Down, wiec tu za przejscie oggromny plusik dla Ciebie mistrzu
Leon Bolier - Ocean Drive Boulevard tez dosc czysto, ladnie weszlo tylko jakos za szybko, bez ogromnego szalu, ale nie jest zle.
If You Should Go
weszlo super! nie wiem nawet kiedy tak ladnie i wkretowo
Tutaj
strasznie mi sie spodobalo, ze nie spaprales wejscia i przejscia takiej nuty
So Cold - powiem, ze super zgrane z If You Should Go
tak energicznie : ) nie no superka : P weszlo ogolnie tu na duzy plus < +++ > w ogole kawalek bardzo fajny ktorego nie znalam, takze dodatkowe mile zaskoczenie, dziekuje
ogolem w nagrode singielka chce
Sander van Doorn - A.K.A i Jonas Steur - Seni Seviyorum - albo sie nie skupilam, albo nie wiem co mi sie porobilo, ale przeszly, ze nie skumalam ze to 2 kawalki byly
ale to chyba plus, nie ?
dobra ostatni kawalek?
Lange - Songless
super nutka, weszla, troszke malo plynnie ale nie jest zle
Bardzo milo zaskoczyles mnie tym cudnym vocalem na koniec secika
Generalnie najlepszy plus za sam poczatke i zakonczenie Twoich meczarnii
Bardzo ladnie sie zaczelo i bardzo ladnie sie zakonczylo
No co ja moge Ci jeszcze wiecej powiedziec? hmmm
3...
2...
1...
[center]