Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

Film o_O

Tutaj trafiaja wszystkie usuniete tematy.

Moderator: Moderator

Film o_O

Postprzez Endorphine » 2007-06-12, 00:06

pogadajmy o filmach , moze byc ciekawie :P

zaczne od siebie

horror- ZŁO.. chyyba moj ulubiony gatunek :D
shutter o ktorym niedawno wspomnialem - polecam
saw 1,2,3 mozna obejrzec..
freeeedy krugerrrr, ah te czasy kiedy bylo sie malym i sie spalo przy zapalonym swietle lub udawalo ze sie spi haha
Whishmaster mnie przerazal jak bylem maly
Rose Red - nawet nawet , ladny dworek :d
nie mam pamieci do title a sporo sie tego obejrzalo :) jak ktos zarzuci jakis, ktory ogladalem a zapewne tak bedzie to chetnie skomentuje ;d:P

jesli chodzi o komedie to nie przepadam, jakos razi mnie beznadziejnosc...
nie mowie, bo kilka obejrzalem i 1/10 byl dobry...

sensacje, filmy akcji chetnie poogladam ale tylko dla efektow bo fabuly to tam nie ma.

fantasy tiaa lubie bo to sie wiarze z grami rpg/strategiami :d o final fantasy fajne :)

bajki , epoka 1 calkiem dobra, "wielka brzydka kizia mizia... haha" moge obejrzec ale to juz serio musi mi sie nudzic :D

wojenne jak np : kingdom of heaven mniam, lubie klimaty zamkow, bitew, wrecz wkreacam sie straszie ogladajac taki film ( chyba przez gry) chec polatania z mieczem w zbroi ojoj !! ale nie zebym kogos tam stukna, szkoda tylko ze smokow nie bedzie :(

mysle co jeszcze zostalo...

aa no dramaty, melodramaty, komedie romantyczne nie dla mnie, chyba ze w towarzystwie milej kobiety to moge obejrzec ;)

ah jak ktos przeczyta moje wypociny to sie zalamie pewnie no ale to juz jego sprawa :P
hehe

rano edit zrobie,,,
Endorphine

Postprzez Dawid_Es » 2007-06-12, 14:05

sensacji - nie lubie! nuda, nuda i jeszcze raz nuda - ile mozna w kolko ogladac to samo?

komedia - lubie, ale polskie w stylu ajalwju, czy dzien swira, monthy paythona, south park i dobre amatorskie produkcje - najlepiej Z.F. SKURCZ :D

horrory - kiedys za nimi szalalem, z wiekiem mi przeszlo... nie lubie jakis rzezni tylko bardziej ambitne film jak np. Blair Witch Project

thrillery - to sa filmy moje ulubione... produkcje typu Milczenie Owiec zy Se7en - cos wspanialego!

obyczajowe - niektore sa godne uwagi...

historyczne - nie przepadam

biograficzne - chyba, ze opowiadaja historie jakiegos psychopatycznego mordercy

animowane - tak, ale tylko komedie

wojenne - tak jak sensacyjne...

chyba tyle :P
Dawid_Es

Postprzez dobry » 2007-06-12, 15:22

Horror/Thriller - to moje ulubione ;)
poza tym od czasu do czasu komedie i jakas bajke :lol:
dobry

Postprzez wisnia118 » 2007-06-12, 16:13

moze teraz z innej beczki bo troszke napisze o serialu!!
mianowicie chodzi mi o Prison Break-Jak wszyscy doskonale wiemy jest to serial wszechczasow, wciagajacy jak narkotyk (przynajmniej wiekoszc widzow), mnie osobicie wciagnol od samego poczatku!!
pierwszy raz w zyciu mialem tak ze jak dostalem pierwsza serie ogladalem ja przez cala noc az do ostatniego odcinka, a znow druga ogladalem 5 odcinkow pod rzad a na nastepne czekalem z niecierpliwoscia i odgladalem odrazu po wydaniu ich!!
teraz w sierpniu wyjdzie juz ostatnia 3 seria na ktora z niecierpliwoscia czekam!
z tego co dalo sie zauwazyc u nas w polsce jest wielkie grono fanow tego serialu, wiele blogow powstalo zwiazanych z tym serialem tak samo jak i z jego glownym bohaterem Wentworth Miller serialowy (Michael Scofield) za ktorym dziewczyny szaleja...
ciekaw jestem czy was tez tak bawi ten serial??

a jezeli chodzi o filmy to jest kilka ktore zrobily na mnie niesamowite wrazenie ale jeden utkwil mi najbardziej w pamieci a raczej sztuka aktoska jaka pokazal moim zdaniem Russell Crowe w filmie Piekny umysl (oparty na faktach)!!
nie spotkalem sie jeszcze zeby ktos tak dobrze zagral swoja role!!

Biografia Johna Forbesa Nasha Jr. - amerykanskiego geniusza matematycznego, ktory przez cale zycie zmagal sie ze schizofrenia. Uznanie zdobyl zajmujac sie m.in. teoria gier niezespolowych. W latach 50. jego wiedze i umiejetnosci chcial wykorzystac wywiad wojskowy. W latach 90. udalo mu sie wreszcie pokonac chorobe. W 1994 roku otrzymal za swoje osiagniecia naukowe Nagrode Nobla.

a jezeli chodzi o inne filmy to jak ktos juz tutaj wspomnial o Blair Witch Project!!
Ostatnio edytowano 2007-06-12, 16:27 przez wisnia118, łącznie edytowano 1 raz
wisnia118
Administrator
Administrator

Postprzez Endorphine » 2007-06-12, 16:19

hehe widzisz Wisnia
ja np nie lubie seriali, ogolnie malo ogladam tv , jak cos to film na pc.
jeski chodzi o prison mam nawet na dysku wszystkie czesci jakie byly od kumpla ale ani raz nie wlaczylem, nawet niewiem ocb w tym filmie.
ale musze Ci przyznac racje,ze jest szalenstwo na punkcie tego serialu czego nie da sie ukryc jak wpomniales, blogi, opisy na gg ze omg kolejny odcinek ogladam itp :)
chetnie kiedys obejrze i napisze swoje wrazenia, mam nadzieje,ze fabula mi sie spodoba :D
Endorphine

Postprzez dobry » 2007-06-12, 16:26

Jak dostalem 2 serie od kumpla to ogladalem po 3-4 odcinki pod rzad ;) ogolnie tez czekam na 3 serie :) bardzo wciagajacy serial...
dobry

Postprzez dydek » 2007-06-12, 16:33

Wiesz co Damian, ja ogolnie lubie seriale. Odnosnie Prison Break. Serial fajny, ale tylko jak sie go oglada hurtem. Pierwszy sezon obejrzalem w dwa dni. Drugi niestety musialem ogladac, tak jak byly emitowane odcinki i to wedlug mnie psuje atmosfere tego serialu. Podoba mi sie to w nim, ze gdy sie oglada, to w miare postepu fabuly czlowiek probuje sie domyslic co bedzie dalej. Wszystko ladnie, pieknie uklada sie wedlug naszego planu i nagle jest zwrot akcji o 180 stopni i kurde :-o , oraz mysl, ze o tym nie pomyslalem. Przynajmniej ja sie na tym z kilka razy przejechalem. Jednak IMHO z zakonczeniem drugiego sezonu dali ciala. Chcieli zrobic szybki odcinek, ktory bedzie trzymal w napieciu, a wedlug mnie przeladowali go trescia i strasznie jest naciagniety..
Filmow raczej nie ogladam. Niekiedy sciagne cos nowego, co wydaje sie interesujacego, ale to raz na jakis dluuugi czas.
dydek
Administrator
Administrator

Postprzez Dawid » 2007-06-12, 17:33

Filmy ?? Hmm, niech pomysle, najbardziej w pamieci utkwil mi The Ring, i druga jego czesc, boze moj drogi, wiecej go nie obejrze chocby mieli mi zaplacic za to :P

bajki ? nie wiem , epoka 1, 2 Shrek, takie inne badziewia ;]

Seriale : (Top 3 )

1 Prison Break
2 Na Wspolnej ;]
na trzecim miejscu : hmm, no niewiem, Niania ;]
Dawid
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez Endorphine » 2007-06-12, 18:20

moim ulubionym serialem jest moje zycie ... :evil:
co dzien mam nowy odcinek, codzien cos nowego, nieprzewidywalne zakonczenie, nie musze marnowac czasu na ogladanie go :D bajka normlanie :):P

Nayaa napisał(a):(Edyta mnie rok temu we wakacje molestowala horrorami i jakis taki lek pozostal :shock: )

:zdziwko: wiekszego fonta nie bylo ? :P

CZY KTOS MI MOZE DAC OKULARY NA MOMI ?;O;P
Ostatnio edytowano 2007-06-12, 18:49 przez Endorphine, łącznie edytowano 7 razy
Endorphine

Postprzez greatest » 2007-06-12, 18:27

jesli chodzi o mnie moimi ulubionymi sa filmamy wojenne :-D w stylu Troja kocham ogladac wielkie bitwy ,potega miecza:-) pozatym dobra komedia no i horror dobra akcja tez wchodzi w gre :-) pozdrawiam
greatest

Postprzez Endorphine » 2007-06-12, 19:54

Adrian napisał(a):i sprawia ze nie moge spac.

boisz sie horrorow ? hihihi :P

to fakt, czasem film daje duzo do rozkminki, ja jak ogladam np cos z czasow wojen to przenosze sie w ten swiat ; O te emocje i wogole :D ale tak zebym nie spal , to nie mam :P no chyba, ze w dziecinstwie po Fredim Krugerze jak juz wspomnialo mi sie wyzej.
Ostatnio edytowano 2007-06-12, 19:56 przez Endorphine, łącznie edytowano 1 raz
Endorphine

Postprzez Nynka » 2007-06-12, 20:51

hmm.. malo ostatnio filmow ogladalam..

ale mam swoje liste TOP.. taka prowadzona w ciagu kilku ostatnich lat ; D

znajduja sie na niej miedzy innymi: requiem dla snu, efekt motyla, zielona mila, silent hill, szkola uwodzenia, magnolia, piekny umysl, 21 grams, chlopaki nie placza, no i wszystkie czesci 'za szybcy za wsciekli' ;P
Nynka

Postprzez Dawid » 2007-06-13, 11:31

Nayaa napisał(a):a takie trzymanie w napieciu tez jakos niespecjalnie mnie rajcuje.Pozniej boje sie sama w domu zostac :lol: hiehie

Nayaa, Znam Ten Bol :)

Adrian napisał(a):Ringi

Bleeeee Zielona Twarz Samary Nawiedza Mnie Do Dzis ;/

no i wszystkie czesci 'za szybcy za wsciekli' ;P

Wciagajace Te Filmy , Nieprawdaz ?? :)
Dawid
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez Nynka » 2007-06-13, 12:13

Dawid napisał(a):Nieprawdaz

prawdaz.. ; )

ech, ale za mnie gapa.. jeszcze 'american pie' ; >