Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

Ewolucja forum

Tutaj trafiaja wszystkie usuniete tematy.

Moderator: Moderator

Postprzez wisnia118 » 2008-11-18, 22:23

No to czas na mnie.
Czy Wam sie to podoba czy nie kolejnych zmian nie bedzie, bynajmniej nie radykalnych jak np: zlikwidowanie downald!!!od ponad 3 lat istnieje forum i co jakis czas jest propozycja z likwidacja dzialu downald- zapamietajcie raz na cale zycie zmian takich nie bedzie!!!!a jesli chodzi o Sti .. Chlopie wrociles na forum i ...???Zrob pierw cos na tym forum zacznij pisac jakies posty.. a nie tylko umiesz wypisywac co jest zle co bys zmienil!!!
Vertax napisał(a):- Bardziej dyskusyjne podejscie do muzyki trance. Forum mialo byc O muzyce trance i tak tez chcemy to zrobic.

to teraz pytanie do tych co tak mysla- czemu tak sie nie dzieje czemu tego nie robicie??
czemu jest tylko gadanie a nie pisanie na temat muzyki, malo kto to robi a raczej prawie nikt!!

pomysly takie jak zlikwidowanie niektorych dzialow to jedna z wiekszy glupot-
dlaczego : bo uzytkowniucy sami je proponowali, dlaczego mamy cos likwidowac jak ktos z tego korzysa!!!
na tym narazie THE END

ale o dobrych pomyslach tez napisze !
Ostatnio edytowano 2008-11-19, 07:35 przez wisnia118, łącznie edytowano 1 raz
wisnia118
Administrator
Administrator

Postprzez Piochu » 2008-11-19, 00:25

wisnia118 napisał(a):No to czas na mnie.
Czy Wam sie to podoba czy nie kolejnych zmian nie bedzie, bynajmniej nie radykalnych jak np: zlikwidowanie downald!!!od ponad 3 lat istnieje forum i co jakis czas jest propozycja z likwidacja dzialu downald- zapamietajcie raz na cale zycie zmian takich nie bedzie!!!!a jesli chodzi o Sti .. Chlopie wrociles na forum i ...???Zrob pierw cos na tym forum zacznij pisac jakies posty.. a nie tylko umiesz wypisywac co jest zle co bys zmienil!!!
Vertax
- Bardziej dyskusyjne podejscie do muzyki trance. Forum mialo byc O muzyce trance i tak tez chcemy to zrobic.

W zasadzie podpisuje sie pod tym nogami i rekami. Ja takze nie jest za radykalnymi zmianami, jesli chodzi o download to conajwyzej bym ograniczyl dostep nic wiecej.
Piochu
-#Moderator
-#Moderator

Postprzez wisnia118 » 2008-11-19, 16:37

STI jeszcze pytanie do Ciebie-
napisales w swoim poscie takie zdanie "Jesli ktos wszedl na to forum to oznacza, ze interesuje sie trance'em, audycja Armina oraz innych DJ i powinien wiedziec po co tu jest."

odp mi na pytanie jak uwazasz po co Ty tu jestes, co zrobiles przez ten czas ktory jestes zarejstrowany a juz minelo ponad 1,5r??

nastepny Twoj magiczny cytat-"Przedewszystkim ogolna segregacja userow na podstawie ich ostatnich logowan oraz przebiegu ich zycia na forum."

nie wiem czy sie orientujesz ale jak by tak bylo dawno by Cie juz tutaj nie bylo a sam sugerujesz zeby tak zrobic!! naprawde nie rozumiem takich ludzi!
zobacz co masz w swoim profilu-
postow 39, tematow: 5, zalacznikow: 0, ankiet: 0 -Dolaczyl: 2007-06-21, 12:16

Dawid napisał(a):Trzebaby zastosowac totalitaryzm

co to wogle za pomysl?? jezeli byla ankieta i nie wyszlo na Twoja korzysc to zrozum to i daj sobie spokoj!!
Ostatnio edytowano 2008-11-19, 16:40 przez wisnia118, łącznie edytowano 1 raz
wisnia118
Administrator
Administrator

Postprzez VerTax » 2008-11-19, 17:06

wisnia118 napisał(a):to teraz pytanie do tych co tak mysla- czemu tak sie nie dzieje czemu tego nie robicie??
czemu jest tylko gadanie a nie pisanie na temat muzyki, malo kto to robi a raczej prawie nikt!!

Za duzo dzialow "non-trance", azeby inni userzy przykuli uwage do dzialow z muzyka. ;)
VerTax
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez CaLi » 2008-11-20, 19:17

Uwazam ze temat narazie nic nie wniesie jestem za zamknieciem zadnych ewolucji bynajmniej ja nie przewiduje. Wisnia jak co zakoncz dyskusje:)
CaLi
Administrator
Administrator

Postprzez MAGDA » 2008-11-20, 19:33

ahh brawo Admini, BRAWO!!! :brawo: :brawo:
MAGDA

Postprzez CaLi » 2008-11-20, 19:37

SLuchaj masz jakies Ale??? Cos CI nie tak masz zly dzien czepiasz sie ze nie masz moda?? I umiesz tylko dogryzac?? Daj sobie na luz ochlon i przestan pisac i pisac ...i nie wiadomo po co skoro nikt CI nie udzieli to moze udzieli najlepiej zapytaj osby ktora ci odebrala moda a nie stekasz do wszytskich .. to nie jest Fair posuniecie. Proste. NIe obarczaj innych sowimi problemami/ zlosciami ?? EOT
CaLi
Administrator
Administrator

Postprzez MAGDA » 2008-11-20, 19:39

CaLi napisał(a):nikt CI nie udzieli to moze udzieli

:-| :-|
CaLi napisał(a):zapytaj osby ktora ci odebrala moda a nie stekasz do wszytskich

pytam ogolnikowo, bo nie wiem KTO to zrobil ?
CaLi napisał(a):to nie jest Fair posuniecie

a fair bylo zabranie mi go bez slowa i do tej pory nie podanie powodu ?
CaLi napisał(a):NIe obarczaj innych sowimi problemami/ zlosciami

nie obarczam, tylko chce wiedziec PAni Admin
MAGDA

Postprzez CaLi » 2008-11-20, 19:40

Wiesz to Pani Admin to troche ironiczne z Twej strony.

Wiec daj spokoj. Bedzie okazja to Ci powiedza bozee. bez moda nie da sie zyc?? napisz na gg do innych modow i sie spytaj a nie siejesz zamet na forum.

DODAM:

KOlejne posty nie trzymajace sie watka bede kasowac.
Ostatnio edytowano 2008-11-20, 19:41 przez CaLi, łącznie edytowano 1 raz
CaLi
Administrator
Administrator

Postprzez wisnia118 » 2008-11-20, 20:29

zabralem ja, powod- za duzo moderatorow jest i z tego co widze chyba ktos jeszcze poleci bo i tak nic sie nie zmienia ( czy jest 7 czy 4 tak samo jest forum porzadkowane)
Ostatnio edytowano 2008-11-20, 20:48 przez wisnia118, łącznie edytowano 2 razy
wisnia118
Administrator
Administrator

Postprzez MAGDA » 2008-11-20, 21:25

dobry zart Wisnia ;) za duzo?? a to dziwne ze po moim odejsciu doszli nowi ;] nie wspominajac jakim to NIBY dobrym modem ja bylam ;)
MAGDA

Postprzez Joy » 2008-11-20, 21:37

skromnosc to wielka zaleta tylko niektorych osob :)

added:

ale ja zdania nie zmienilem, bylas swietnym modem

added2:

koniec offtopu, bo sam sie zagalopowalem ;]
Ostatnio edytowano 2008-11-20, 21:45 przez Joy, łącznie edytowano 3 razy
Joy
Administrator
Administrator

Postprzez MAGDA » 2008-11-20, 21:39

to nie jest MOJA ocena Joy, tylko jakby przytoczenie tego, co jeszcze do niedawna sami mowiliscie.. ale coz...
MAGDA

Postprzez CaLi » 2008-11-20, 21:53

Wiecie co mam dosc za przeproszeniem PIERDZIELENIA

Sprawa jest tego typu ze nie masz moda ze wzgledu na to ze Szakal mogl by znac Twoje haslo mogl by sie domyslac jakie masz itd.

Byly Takie obawy i dlatego nie masz Moderatora.

I nie musisz byc uszczypliwa w stosunku do innych i sie czepiac kazdego.
Ciekawe czemu sie nie pochwalisz ze mialas ukrytego ADMINA i podjudzalas ludzi.
Szkoda ze o sobie nie umiesz napisac tylko innych krytykowac za ich prace.
Bedac kobieta Szakala powinnas doskonale wiedziec jaka jest ciezka praca ADMINA.
Czasami warto ja docenic .. i uszanowac czyjes zycie prywatne bo pewne osoby nie zyja tylko forum maja swoje sprawy prywatne .. pozatym uczepilas sie MNIE a ja nie jestem jedynym adminem na forum. Nie wiem co Cie boli.
Ostatnio edytowano 2008-11-20, 21:56 przez CaLi, łącznie edytowano 3 razy
CaLi
Administrator
Administrator

Postprzez MAGDA » 2008-11-21, 12:16

to niw wymyslac, tylko wporst powiedziec trzeba bylo i proste. ja o Adminie nie wiedzialam dopoki dzoj mi nie napisal. a to jak objezdzalas nas na gg to drugie. wiec nie bedzie mi nikt mowil,ze ja kogos podjudzam, bo na to dowody bysd musiala miec, co ja np mam na innych!! i nie Wasza sprawa moi drodzy z kim ja jestem, bo g** wiecie, a gadacie

[ Dodano: 2008-11-21, 12:37 ]
i ok. wielki koniec. nie jmusicie juz nic komentowac. dziekuje

[ Dodano: 2008-11-21, 12:38 ]
CaLi napisał(a):Ciekawe czemu sie nie pochwalisz ze mialas ukrytego ADMINA i podjudzalas ludzi.

w jaki niby sposob i jak zobacze dowody to moze mi ktos WMAWIAC dopiero!! :|

btw. czemu tu nie mozna nawet edytowac swoich postow???

[ Dodano: 2008-11-21, 12:39 ]
i jak ktos mi cos pieprzyl to mowilam, z enie zmaierzam sie wtracac, szkoda, ze wiesz tylko to NIBY sie dzialo i co bys chciala a nie to co bylo NAPRAWDE!! :| :|
MAGDA

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kosz