A ja tak czytam sobie spokojnie wasze teksty i:
zastanawia mnie tok myslenia niektorych z was, chcecie zmienic forum na wzor innego, bo co?? bo niby ze tam jest lepiej?? Moze lepiej wypracowac swoj wlasny styl a nie powtarzac cos po kims, zakladajac ze to akurat jest dobre. Moze warto bylo by samemu zrobic cos
aby forum bylo bardziej wartosciowe.
wartosc postow jest niska tez z tego wzgledu ze VIPa czesciej widac na SB niz w tematach. Nie piszecie postow nie wiadomo na jak wysokim poziomie, nie wnosicie wartosciowych tresci a oczekujecie tego od usera ktory na forum jest dzien, dwa lub miesiac.
nie zakladacie nowych tematow dyskusyjnych w dziale o muzyce, nie przynosicie zadnych nowinek ze swiata muzyki, nie rozmawiacie o tym!!, no moze za wyjatkiem w czwartek po 20:00 na SB przekrzykujecie sie co za numer leci teraz u Armina, nic nikomu po tym nie przyjdzie, bo nie problem znalezc trackliste w sieci i przepisac ja
Wiekszosc postow pochodzi od zwyklych "szarakow" a gdzie sa wasze ambitne wypowiedzi, przeciez to wy tworzycie to forum a nie admin czy mod, rozne mamy zadania.
zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz, otoz jak trafiliscie na forum, czy szukaliscie w google miejsca by podzielic sie wlasna wiedza nabyta ze sluchania muzyki i checi podzielenia sie tym z innymi czy po prostu wpisaliscie w okienko wyszukiwarki np. "a state of trance" bo chcieliscie sciagnac czy tez posluchac audycji Armina. Bo jezeli chcieliscie sciagnac to czemu chcecie zabronic tego innym??
cos chcialem jeszcze powiedziec ale mi wylecialo
a, macie troche wygorowane oczekiwania co do forum i co do administracji.
Niektorzy pewnie zauwazyli ze DREaX i ja jestesmy modami od niecalych dwoch tygodni, wiec moze dajcie troche czasu zeby sie rozkrecic.
A teraz mozecie obrocic moja wypowiedz przeciwko mnie :-P