Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

EURO 2008

Tutaj trafiaja wszystkie usuniete tematy.

Moderator: Moderator

EURO 2008

Postprzez wisnia118 » 2008-06-06, 10:36

wszystko o Euro 2008

tak z ciekawostek z ostaniej chwili-

Pomocnik reprezentacji Polski Jakub Blaszczykowski nie zagra na mistrzostwach Europy w Austrii i Szwajcarii. Zawodnik Borussi Dortmund przezyl w czwartek dramat, gdy odnowila mu sie kontuzja miesnia dwuglowego. Blaszczykowskiego zastapi Łukasz Piszczek

jaki wynik obstawiacie Polska-Niemcy??
wisnia118
Administrator
Administrator

Postprzez B0BS0N » 2008-06-06, 11:01

Jakie wyniki obstawiacie ?? :)
Wg. mnie w pierwszym meczu z Niemcami bedzie 1:1
W drugim z Austria 2:1 Dla Polski
W Trzecim 0:1 Dla chorwacji :P
Gdyby tak sie stalo, to byloby okej... nie oczekujmy zbyt wiele, Beenhaker nie jest cudotworca - to tylko czlowiek ;) Do zdobycia mistrzostwa europy potrzeba jeszcze kadry, a bez Blaszczykowskiego bedzie jeszcze trudniej, to swietny zawodnik, miejmy nadzieje, ze sie wyleczy na 1/8 finalu, bo mam nadzieje, ze Polacy zajda co najmniej tak daleko :)

BTW chcialem sie jeszcze odniesc do tych pseudo artykulow, ktore ukazaly sie w FAKT i Super Expresie... nie wiem czy ci redaktorzy sa tacy glupi, czy Polacy spadli to tego poziomu.... to, ze Niemcy nas obrazaja (reklama meczu, gdzie Polacy kradna samochody Niemcom) nie znaczy, ze my musimy sie odgrywac... i to w jaki sposob :/ Ĺťenujace jest to co sie dzieje przed tak waznym wydarzeniem, do czego to doszlo, zeby trener musial przepraszac za wybryki jakis idiotow....
B0BS0N
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez carl_fox » 2008-06-06, 13:56

Blaszczykowski juz niestety niepojawi sie na boiskach w Austrii.. A szkoda bo napewno bylby potrzebny... Co do wynikow to wierze ze Polacy moga wygrac z Niemcami... Mozna wiele gdybac ale Niemcy nie wygrali na mistrzostwach Europy ani jednego meczu od czasu kiedy wygrali to trofeum w 1996 roku :!: Wiec nadzieja na zwyciestwo jaknajabardziej we mnie drzemie... W pozostalych meczach Austryjakow powinnismy ograc takie 3-0 by mi pasowalo... A z chorwacja... Hmm nie wiem nie wiem... Ciezko powiedziec... Ale jak uda sie wygrac z Niemcami to z Chorwacja moze bedziemy grac na luzie z awansem w kieszeni...
carl_fox

Postprzez g.is.sander » 2008-06-06, 16:51

Wierze ze wyjdziemy z grupy. Pierwszy raz na Mistrzostwach Europy - szkoda buloby zmarnowac taka szanse. In plus trzeba zaliczyc trenera. Leo jest czlowiekiem ktory wie co robi nie musi nikogo pytac o zdanie. Taki trener to skarb narodowy. Niestety sa tez minusy i najwiekszym jest chyba kontuzja Blaszczykowskiego. Ale pozyjemy, zobaczymy. Ja tam wierze w wyjscie z grupy, a dalej... to sie okaze.
g.is.sander
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez B0BS0N » 2008-06-09, 08:48

Wczorajszy mecz byl najlepszym na tych mistrzostwach jak na razie. Polacy maja za slaba obrone na te huraganowe ataki Niemcow... a napastnicy nie potrafia sie znalezc w polu karnym przeciwnika. Za duzo gralismy prawa strona, a za malo srodkiem i po ziemi. Bez sensu byla taktyka dosrodkowan przy 2-metrowych obroncach Niemieckich i malym wzroscie naszych. Ĺťewlakow powinien grac na lewym skrzydle, zamiast tego cymbala Golanskiego :/ To co on odwalil to byl szczyt, to on praktycznie strzelil nam bramke :/
Wasilewski, Krzynowek, Lewandowski i pierwszej polowie Łobodzinski a w drugiej Piszczek grali w miare dobrze, chociaz ani jeden z nich nie uniknal powaznych, glupich bledow (zle przyjecia Krzynowka, beznadziejne strzaly Lewandowskiego, slabe dosrodkowania Łobodzinskiego). Najlepszym polskim pilkarzem w tym meczu byl bez dwoch zdan ROGER :) Świetnie zagral, jego technika jest o dwa poziomy wyzej od wszystkich Polakow. Brawa dla tego pana, pokazal jak sie powinno grac ! :)
Licze ze z Austria, kiedy juz Leo nie wystawi Ĺťurawia tej cioty i innych idiotow nie wiedzacych po co graja na mistrzostwach, zdolamy wygrac. Wczoraj Austria i Chorwacja graly bez rewelacji, mam nadzieje, ze z nami tez tak beda grali.
B0BS0N
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez Piochu » 2008-06-10, 12:24

To co pokazali wczoraj Holendrzy mnie poprostu powalilo.... niesamowicie zagrali, ich kontry sa zabojcze, jak dla mnie narazie pokazali sie najlepiej ze wszystkich druzyn w turnieju :)
Piochu
-#Moderator
-#Moderator

Postprzez carl_fox » 2008-06-11, 13:50

Holandia naprawde rozbila Wlochow... Ale Hiszpania tez pokazala kawal swietnego futbolu... Nie zgodze sie do dobrej dyspozycji Krzynowka... Same straty.. Kiwal sie i nic z tego nie wychodzilo... To samo Łobodzinski... Tych dosrodkowan bylo za malo... Kiwali sie niepotrzebnie i tracili pilke zamias dosrodkowac i liczyc na slaba dyspozycje Lehmana... Ale to juz historia... Teraz ciezka przeprawa z Austria... Naprawde ciezka... Nic tylko 3mac kciuki i miec nadzieje na skutecznosc Polskiego ataku...
carl_fox

Postprzez g.is.sander » 2008-06-12, 17:59

Wiec dzis wielkie kibicowanie. I jak zwykle mecz ostatniej szansy ;-)
g.is.sander
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez wisnia118 » 2008-06-13, 06:53

i jak zwykle nie wyszlismy z grupy :(
wisnia118
Administrator
Administrator

Postprzez Iv » 2008-06-13, 06:57

Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie zdecydowanie. Odebrali nam to..
Iv

Postprzez zzukk » 2008-06-13, 07:59

Ehh szkoda ale wreszcie bramka i widzielismy, ze nasi potrafia cos ugrac na turnieju. Mam nadzieje, ze za 4 lata to my dostaniemy takiego karnego i wybaczymy to panu Webb'owi :-P
Ostatnio edytowano 2008-06-13, 07:59 przez zzukk, łącznie edytowano 1 raz
zzukk

Postprzez B0BS0N » 2008-06-13, 08:52

Ja bym temu idiocie dom podpalil :/ Co za swinia, chamsko mecz ustawiony pod gospodarzy . :(
B0BS0N
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez Franzi » 2008-06-13, 09:18

Moze zaczne od meczu Niemcy - Chorwacja. Wynik mozna uznac za niespodzianke gdyz kazdy spodziewal sie zwyciestwa Niemcow. A Niemcy w tym meczu nie istnieli. Obrona zostala rozpracowana przez chorwacki atak, a ci nie mieli problemu z przedostaniem sie pod bramke Lehmana. 2-1 bardzo dobry wynik, odzwierciedla gre obu druzyn. Jedynie niezastapiony Podolski wykorzystal sytuacje ktora mu sie nadarzyla i zasadzil bombe z woleja. Chorwaci moga juz byc pewni wyjscia z grupy. Ostatni mecz graja z nami, i cos czarno to widze. Niemcy z Austria powinni wygrac. Szkoda wczorajszego remisu, dzieki niemu sa nikle szanse ze wyjdziemy z grupy. Gdyby nie ten karny to mozna by bylo jeszcze pomarzyc. Niemcy od kilkunastu lat nie wyszli z grupy na Euro, szkoda takiej fajnej passy;)
Do 30 minuty Polska grala jedno wielkie NIC. Calkowicie dali sie zepchnac pod swoje pole karne i mozna by rzec ze byly to pojedynki Austria vs Boruc. 4-0 dla Artura. Znam takich, ktorzy go krytykuja i uwazaja ze nie jest to bramkarz swiatowej klasy, wiec mysle, ze wczorajszy mecz zamknie im usta raz na zawsze. Potem bylo coraz lepiej. Strzelilismy bramke, i mozna sie bylo spodziewac ze Austria rzuci sie atakami na nasza bramke, ale tak sie nie stalo. Polska prowadzila caly czas gre, stwarzala sobie wiecej sytuacji a Boruc mogl odetchnac. Moglismy strzelic jeszcze ze 2 bramki lecz tym razem zawiodla skutecznosc. W 90 minucie mielismy 2 rzuty rozne, ktore rozegrane zostaly bylejak. Chcieli utrzymac sie jak najdluzej przy pilce a i tak ja tracili po drugim podaniu.
Czy karny powinien byc? Ciezko stwierdzic z racji tego ze nie jestem obiektywna. Co moge stwierdzic napewno, sedzia nie zawachal sie przy odgwizdaniu tego karnego. Rownie dobrze mogl tego nie odgwizdac i mysle ze nie byloby nic w tym zlego, procz protestow graczy Austriackich i niezadowolenia kibicow.
Nie jestesmy zadowoleni z wyniku bo ten remis nic nam nie daje. Austria tez raczej moze juz myslec o nastepnym Euro bo watpie ze ugraja cos z Niemcami. Wielka szkoda ze zremisowalismy, szasne na awans sa znikome.. W poniedzialek gramy z bardzo dobrze prezentujacymi sie Chorwatami.. Jedyna nasza nadzieja moze byc to, ze sa oni juz prawie pewni awansu i moga sobie ten mecz odpuscic, ale watpie ze tak zrobia.
Powiem jeszcze jedno, Krzynowek to chyba najgorszy gracz na boisku. Ja nie wiem czy Leo mu kazal ciagle strzelac, czy ktos mu obiecal 100 tys za gola, ale Jacek chyba zapomnial ze trzeba czasem podac. W Polsce brakuje typowego playmakera ktory uwolnilby Smolarka czy innego napastnika. Obrona tez dziurawa, ale chyba nigdy nie mielismy dobrej obrony.
Tak jak napisali na kretynie; Brazylia + Boruc 1:1 Austria + Sedzia
Franzi

Postprzez VerTax » 2008-06-13, 09:46

Franzi napisał(a):Austria tez raczej moze juz myslec o nastepnym Euro

Gdzie to MY bedziemy gospodarzami (ponoc...), buahahahahahah!!!
VerTax

Postprzez Franzi » 2008-06-13, 09:50

VerTax napisał(a):(ponoc...)

Moze sie uda ;P Musi sie udac bo chce sie na jakis mecz wybrac :-)
Franzi

Następna strona

Powrót do Kosz