szybki napisał(a):ja robilem to na programie takim tam
ej ja nie jestem dobry tylko probuje cos robic
Prosze o ostra ocene
ale mowie ze rewalacji nie ma
licza sie checi
ja jade na Abletonie i na jeszcze jakims jednym
Pozdrawiam
P.S Ja nie jestem konkurencjA aRMINA
NIE MAM szans a swojego goda muzycznego nie pokonam nigdy
opis napisales bardzo fajny, ale juz po 4 minucie sie zalamalem, bo lepszy z Ciebie poeta niz dj... powinienes nazwac ten set: Essence YearMix 2007 CROSSFADED by Szybki
w Twoim secie zostaly zlamane wszystkie elementarne zasady mixowania... utwory nawet nie skladaja sie parametrem BPM, nie mowiac juz o jakims pomysle na ciekawe przejscie...
po chwili pomyslalem, ze moze Ty nagrales to w winampie puszczajac playliste z funkcja auto-crossfadingu. A Ty nawet uzywales profesjonalnego kombajnu, ktorym posluguje sie nawet Armin! Niestety, chyba nawet miesiac sie nim nie bawiles i wrzucasz efekty swoich eksperymentow... to strasznie nie ambitne, wrzucac cos co nawet w Twoich oczach nie jest rewelacyjne... zalamales mnie swoim podejsciem :-(
i tak watpie, ze ktos sluchajacy setow AvB, bedzie w stanie sluchac takich przejsc... ja nie umiem. Niestety zaraz uzyje klawisza [Delete] na Twoim pliku... przykro mi, ze czasem ktos tak kaleczy muzyke i jeszcze chce to promowac...
dobre checi to za malo... mowi sie, ze dobrymi checiami jest pieklo brukowane, ale czesto i nasze drogi :-P ja wole jezdzic autostrada
a na Twojej sciezce jeszcze duzo pracy... ;-) jesli chcesz cos osiagnac w tym temacie to pracuj i wloz w to serce
moze za pare lat bedziesz w stanie cos ciekawego sklecic ;-) pozdrawiam! :-)