Moderator: Moderator
MAGDA napisał(a):Co myslicie o tym, zeby w dziale ASOT'a zlikwidowac hide i zaraz po wrzucaniu traclisty i linka na seta zamknac temat?
MAGDA napisał(a):W sumie malo kto tam edytuje, poza tym to nie sa nasze linki wiec po co maja wypisywac swoje i tak wymuszone edycje... ?
MAGDA napisał(a):Tym bardziej, Admin mowi, zebysmy nie dawali ostrzezen za to, ze ktos w tym dziale nie edytuje. to tym bardziej po co maja tam pisac i zasmiecac ? ?
joy17 napisał(a):Co do zamykania tematu... po co likwidowac mozliwosc skomentowania seta, przeciez po to jest to forum aby dyskutowac o muzyce
MAGDA napisał(a):z jednej strony masz racje.. ale jesli nie bedzie hide to racjonalnie myslac po co bede komentowac ?
malo kto bedzie to robil i tak naprawde nieliczni
SzAkAl napisał(a):a ja jestem pewny ze nikt tego nie bedzie robil badz pojawia sie proste posty typu " zajeb*** audycja, czy bardzo podobal mi sie ten asot" jedynie co to znikna posty typu ssam
MAGDA napisał(a):no i dobrze, po co maja komentowac beznadziejnymi kilkoma slowami jak moga wcale tego nie robic i jeszcze lepiej bedzie bo nie zasmiecaja ani nie pokazuja swojego niskiego poziomu intelektualnego.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości