Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

dzial ASOT

Tutaj trafiaja wszystkie usuniete tematy.

Moderator: Moderator

Którą opcję uważasz za najlepszą

Zlikwidowanie hide w dziale ASOT i zamykanie w nim tematĂłw
0
Brak głosów
Zlikwidowanie hide w dziale ASOT i pozostawianie tematĂłw otwartych
6
86%
Bez zmian w dziale ASOT
1
14%

Liczba głosów : 7

dział ASOT

Postprzez MAGDA » 2008-03-21, 19:31

Co myslicie o tym, zeby w dziale ASOT'a zlikwidowac hide i zaraz po wrzucaniu traclisty i linka na seta zamknac temat?

W sumie malo kto tam edytuje, poza tym to nie sa nasze linki wiec po co maja wypisywac swoje i tak wymuszone edycje... ?

Tym bardziej, Admin mowi, zebysmy nie dawali ostrzezen za to, ze ktos w tym dziale nie edytuje. to tym bardziej po co maja tam pisac i zasmiecac ? ?

Wiec ulatwi to nawet Nam - Modom prace. co o tym myslicie ?
Ostatnio edytowano 2008-03-23, 11:08 przez MAGDA, łącznie edytowano 3 razy
MAGDA

Postprzez Atlas » 2008-03-21, 19:39

swietny pomysl! linki do radioshow sa ogolnodostepne i np. ja nigdy nie pobieralem z forum, bo wstyd mi bylo dawac komentarz typu 'ssam' ;]
ponadto nie bedzie nabijania postow, skoro nie mozna za to dawac ostrzezen nawet gdy ktos nie edytuje.

JESTEM ZA! ;-) bedzie mozna komentowac odcinek i dodawac dodatkowe mirrory (ja chetnie bede je dodawac)
Ostatnio edytowano 2008-03-23, 23:26 przez Atlas, łącznie edytowano 1 raz
Atlas

Postprzez Joy » 2008-03-21, 19:42

Szczerze... juz dawno myslalem o tym, aby zrezygnowac z Hide w tym dziale. To prawda, miejsce to generuje duzy ruch dla forum... no ale faktem rowniez jest, ze robi sie tam niezly smietnik.
Co do zamykania tematu... po co likwidowac mozliwosc skomentowania seta, przeciez po to jest to forum aby dyskutowac o muzyce ;)
Joy
Administrator
Administrator

Postprzez SzAkAl » 2008-03-21, 19:44

jestem na nie
MAGDA napisał(a):Co myslicie o tym, zeby w dziale ASOT'a zlikwidowac hide i zaraz po wrzucaniu traclisty i linka na seta zamknac temat?

a skad wtedy bedzie wiadomo ze np linki nie dziala badzjes jakis problem ?
MAGDA napisał(a):W sumie malo kto tam edytuje, poza tym to nie sa nasze linki wiec po co maja wypisywac swoje i tak wymuszone edycje... ?

w dziale poszukiwane tez nie bylo obowiazku robienia hide a wszyscy to zaczeli stosowac po co... przeciez wiekszosc linkow nie jest ich.
MAGDA napisał(a):Tym bardziej, Admin mowi, zebysmy nie dawali ostrzezen za to, ze ktos w tym dziale nie edytuje. to tym bardziej po co maja tam pisac i zasmiecac ? ?

z tego co ja wiem to ten dzial ma byc traktowany bardzo ulgowo tak samo jak radioshow bo nute latwiej skometowac niz seta, ale jak by nie bylo tam wogole ostrzezen to wszystkie posty w dziale asot czy radio by cos w typie "sciagne pozniej edycjia" a jak by kady dostowal ostrzezenie za brak edycji to bysmy zblokowali ze 100 osob jak nic.
wiec niech zostanie tak jak jest hide i bardzo ulgowo...
SzAkAl

Postprzez MAGDA » 2008-03-21, 19:45

joy17 napisał(a):Co do zamykania tematu... po co likwidowac mozliwosc skomentowania seta, przeciez po to jest to forum aby dyskutowac o muzyce ;)

z jednej strony masz racje.. ale jesli nie bedzie hide to racjonalnie myslac po co beda komentowac ? ;]
malo kto bedzie to robil i tak ;) naprawde nieliczni :)
Ostatnio edytowano 2008-03-21, 19:46 przez MAGDA, łącznie edytowano 1 raz
MAGDA

Postprzez SzAkAl » 2008-03-21, 19:47

MAGDA napisał(a):z jednej strony masz racje.. ale jesli nie bedzie hide to racjonalnie myslac po co bede komentowac ?
malo kto bedzie to robil i tak naprawde nieliczni

a ja jestem pewny ze nikt tego nie bedzie robil badz pojawia sie proste posty typu " zajeb*** audycja, czy bardzo podobal mi sie ten asot" jedynie co to znikna posty typu ssam
SzAkAl

Postprzez MAGDA » 2008-03-21, 19:52

SzAkAl napisał(a):a ja jestem pewny ze nikt tego nie bedzie robil badz pojawia sie proste posty typu " zajeb*** audycja, czy bardzo podobal mi sie ten asot" jedynie co to znikna posty typu ssam

no i chyba o to chodzi, zeby takie puste posty poznikaly?
no i dobrze, po co maja komentowac beznadziejnymi kilkoma slowami jak moga wcale tego nie robic i jeszcze lepiej bedzie bo nie zasmiecaja ani nie pokazuja swojego niskiego poziomu intelektualnego.....
MAGDA

Postprzez Joy » 2008-03-21, 23:34

Magda, Szakal... mylicie sie ! Patrzac chociazby na dzial tracklist sprzed okolo miesiaca, zdarzaly sie tam rozbudowane komentarze, chociaz nikt nikogo do tego nie zmuszal, poza tym takowe zdarzaly sie rowniez w dziale z asotami. Tak wiec moze mi ktos wyjasni, jaki widzicie sens w zamykaniu tematow... bo ja zadnego. Powtorze, to jest forum dyskusyjne, nie wolno zamykac mozliwosci dyskucji na temat poszczegolnych asotow... a chec unikniecia "prostych" postow niczego nie tlumaczy.
Podsumowujac... hide nie, otwarte tematy tak ;)

MAGDA napisał(a):no i dobrze, po co maja komentowac beznadziejnymi kilkoma slowami jak moga wcale tego nie robic i jeszcze lepiej bedzie bo nie zasmiecaja ani nie pokazuja swojego niskiego poziomu intelektualnego.....

Magda, to zamknijmy jeszcze tematy w Ciekawostki, Gry i zabawy, Na biezaco... pol forum zamknijmy.
Joy
Administrator
Administrator

Postprzez SzAkAl » 2008-03-21, 23:49

joy17 napisał(a):Patrzac chociazby na dzial tracklist sprzed okolo miesiaca, zdarzaly sie tam rozbudowane komentarze,

ale ile ich bylo 1 na 50...

co do hide niech sie wypowie Seba i bedzie wtedy wiadomo co bedzie dalej ;)
SzAkAl

Postprzez dydek » 2008-03-22, 17:43

W sumie mi to jest obojetne. ;) Sa plusy i minusy tego. Moze po prostu nie byc obowiazku hide, a wrzucajacy niech sam uzna czy chce ukryc linki, czy nie. Ale najlepiej policzyc kto jest na tak, a kto na nie i wybrac demokratycznie. ;)
dydek
Administrator
Administrator

Postprzez Iv » 2008-03-22, 20:15

Opcja z odkryciem linkow calkiem w porzadku. Zamkniecie topicu - nie.
Zgadzam sie, ze pojawiaja sie komentarze do audycji. I w tym momencie odkrywajac link mamy z glowy komentarze typowych ssakow :)
Iv

Postprzez wisnia118 » 2008-03-23, 09:57

zrobcie ankiete i bedzie ok
wisnia118
Administrator
Administrator

Postprzez Joy » 2008-03-23, 11:10

Ankieta rozwiaze wszystkie watpliwosci, a wiec decydujcie ;)
Joy
Administrator
Administrator

Postprzez MAGDA » 2008-03-23, 13:49

no w sumie przemyslajac to wszystko macie racje :)
dlatego zaznaczam - Zlikwidowanie hide w dziale ASOT i pozostawianie tematow otwartych ;)
MAGDA

Postprzez dobry » 2008-03-24, 03:21

Gdyby to forum nie nazywalo sie asot.pl to asoty moglyby byc wrzucane tylko i wylacznie do dzialu members.. ;) takie jest moje zdanie. No ale wiekszosc sie rejestruje po to aby sciagac je bez zadnego problemu. Sadze, ze opcja hide moglaby zniknac w dziale asot a my moglibysmy sie wtedy skupic na dziale MUZYKA i eliminowac tam cala elitarna gromade ssaczy, itp, itd...
dobry

Następna strona

Powrót do Kosz