A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
Nie jest to nowosc, choc przyznam ze robi nieziemskie wrazenie jak na nute sprzed paru lat.
Wersja z ASOTa 358 jest bardziej czysta i uderzajaca..... :-P
Ode mnie dostaje 10/10=wakacyjnie zakrecona
[center]Duncan Sheik - On A High(Gabriel & Dresden Remix)[/center]
czy nie czasami Gabriel & Dresden sie nie rozpadli : szkoda jak by to byla prawda ocena pozniej /Edit: fajny vocal, myslalem ze jakis nowszy numer, ale tez jest okej, nuta na 8 dzeki ;-)
Ostatnio edytowano 2008-06-30, 09:49 przez arczi, łącznie edytowano 1 raz
edit: :-o :-o piekny boski nieziemski kosmiczy utwor cos pieknego jak dla mnie wymiata swietny vocal polecam wszystkim z czeystym sumieniem przepiekny kawalek na wakacje:D:D10/10
Ostatnio edytowano 2008-06-30, 11:42 przez ukaj, łącznie edytowano 1 raz
troche jestem zaskoczony bo niedawno czytalem artykul o tym ze Gabriel & Dresden sie rozpadli.. Byc moze kolejne scierwo dziennikarskie ale za to muzyka nie ucierpiala :-)
jakos niespecjalnie mnie ten kawaleczek urzekl ale nie jest tez najgorszy ;-)
Ostatnio edytowano 2008-07-03, 21:42 przez domelek5, łącznie edytowano 1 raz
znam ten kawalek, ale nie amm go w swojej kolekcji bardzo dobra robota Gabriel & Dresden, fakt, ze nie jest pierwszej mlodosci ale co z tego kawalek szybko wpada w ucho , bardzo fajny meski vocal , ogolnie very naaajs :-) dzieki za upka, pozdro :-D