Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

Download Day FireFox 3

Tutaj trafiaja wszystkie usuniete tematy.

Moderator: Moderator

Download Day FireFox 3

Postprzez VerTax » 2008-05-31, 15:18

... ilosci pobran programu. :)

I w zwiazku z tym zakladam ten temat. Domyslam sie, iz wielu z Was uzywa "Ognistego Lisa", tak jak ja i doceniacie ten program, wiec wezcie udzial w tej akcji, niewiele Wam to czasu zajmie. :)

Obrazek
Ostatnio edytowano 2008-05-31, 15:22 przez VerTax, łącznie edytowano 3 razy
VerTax

Postprzez g.is.sander » 2008-06-06, 17:03

Ja juz kilka dni temu im pomoglem. Jestem im wdzieczny za Firefoxa :-D
g.is.sander
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez 4yl@ » 2008-06-07, 18:03

Ja juz kilka dni temu zlozylam swoja deklaracje ;-)
Jestem juz maxymalnie przyzwyczajona do Firefoxa, Explorera nie cierpie, Opery nigdy nie probowalam (i mysle ze w tym przypadku lepiej jest nie probowac rzeczy innych/nowych skoro jest cos najlepszego, czyli Firefox, moim zdaniem)..
Najbardziej cieszy mnie 2 miejsce POLSKI pod wzgledem nadeslanych deklaracji uzytkownikow....
Pierwsze ma USA no ale to wiadomo ze tych Amerykancow to tam jest od cholery :lol:
A drugie wlasnie MY, w sumie niewielki w porownaniu z Brazylia kraj i pod wzgledem powierzchni i liczby ludnosci (Brazylijczykow w Brazylii jest cos kolo 192 milionow), a mimo wszystko wyprzedamy ich o jakies 2 tysiace deklaracji (od kilku dni)... :!:
Serce sie raduje, a My czekamy na premiere Firefoxa 3 :-D ;-)
4yl@

Powrót do Kosz