przez Jichynn » 2008-07-04, 00:41
No to i ja dam swoje i pozwole sobie na maly koment oraz opcje hide, co by jak mowilem wyzej nikt sie nie sugerowal:
[hide]Armin van Buuren - Communication part3.....fascynacja Armina JMJ. Po tym utworze jestes fanem muzyki trance
System F - Out of the blue..... niezapomniany klasyk, postawa trance
Tiesto - Suburbian Train..... najlepsza moim zdaniem produkcja Tijsa - stare dobre czasy
SolarStone & Scott Bond - 3rd Earth.... absolutny klasyk, piekne melo i spiew oraz klimat
William Orbit - Adagio for Strings (Ferry Corsten remix)..... [Tiestowego nie cierpie, ale akurat tego to kazdy wixiarz i szpaner samochodowy chyba zna]
Vincent de Moor - Sun Flakes..... jeden z pierwszych liczacych sie producentow trance obok Armina Tijsa i Ferrego (mam na mysli ten wlasciwy trance - to do czego potem doprowadzil i co mamy dzis)
Energy52 - Cafe del Mar..... klimatyczy utwor, ktory doczekal sie najwiekszej liczby remixow, nie sposob na niego nie trafic.
Humate - Love Stimulation..... absolutny klasyk, siegajacy daleko wstecz, jeden z pierwszych kozakow, pamietny label MFS i track z legendarnej kompilacji "X-mix-1 The MFS trip"
Above & Beyond - Good for me (A&B club mix)..... najpiekniejszy wokal w historii trance (choc to kwestia dyskusyjna jak niektorzy powiedza).
Vimana - We came..... czyli Tiesto i F. Corsten absolutnie pieknie. Drugi ich kawalek z tego samego release powinien byc bardziej znany - "Dreamtime"[/hide]
A jesli chodzi o klotnie o temat. To wole 10 takich topicow niz zadnego. Ecun moze wymysl cos "co wniesie cos nowego w zycie forum". Sorry ale dla mnie to puste gadanie.
Ostatnio edytowano 2008-07-04, 01:07 przez
Jichynn, łącznie edytowano 6 razy