A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
Ogolnie mowiac to chyba jak wszyscy muzyka.
Wchodzac w szczegoly to dokladnie DJ'ing i produkcja muzyki.Produckaj oczywiscie jak narazie nie na poziomie by ja wydawac na vinylach hah [ ;
ja kilka dni przed walentynkami sprzatajac pokoj, przy tym odkurzajac gitary postanowilem wrocicdo grania milo byloby na przyklad zrobic meeting forumowy u kogos na podworku przy ognisku i zagrac sobie przykladowo Anthem
hmmm chyba przy okazji zatesknilem tez za wsia ) pora odwiedzic babcie i rodzine!
Muzyka interesuje sie juz ponad polowe zycia. Gram na pianinie, slucham ciagle (nie tylko trance) Nie wyobrazam sobie zycia bez tego. Procz muzyki moja najwieksza pasja jest pilka nozna. Chodze na mecze Gornika Zabrze no i jestem fanka Chelsea, ale to taka duza :-) Jeszcze moge dodac, ze uwielbiam grac w siatkowke.
no ja procz muzyki oczywiscie to uwielbiam pilke nozna rowniez, tylko jako czynny uczestnik a nie kibic :-P Wole sobie pokopac na wsiowym boisku nawet z dzieciakami :-D A jak kibicowac to tylko Realowi Madryt ;-)
Tak jak wszyscy na tym forum interesuje sie Muzyka trance, ale takze od 10 lat trenuje Judo i nie wyobrazam sobie zycia bez Judo i Trance. Pozdrowionka.