Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

Czy sie pokreci ?

Tutaj trafiaja wszystkie usuniete tematy.

Moderator: Moderator

Czy się pokręci ?

Postprzez natural. » 2008-12-14, 23:34

Zaciagnijcie sie lekko ... zobaczymy co z tego bedzie ...

aa.speedysharea/429122996.html

Pisac co tak co nie ..
Ostatnio edytowano 2008-12-14, 23:35 przez natural., łącznie edytowano 1 raz
natural.
-#vip
-#vip

Postprzez Arturro K. » 2008-12-15, 01:29

hmm przesluchalem wiec moze sie wypowiem:

nie wiem zupelnie co dokladnie chcesz z tego zrobic, rytm tak ogolnie wg. mnie znalazles dobry - ale chodzi mi o bit. natomiast jezeli chodzi juz o sample z ktorych to skladales (chodzi mi o rodzaj konkretnych bitow) to wymienilbym je wszystkie jak leci :)

w ten sposob to sie nie sprzeda ale to chyba wiadomo.

na prawde niewiem - na Twoim miejscu teraz wsluchalbym sie w wykonawce ktory Cie zainspirowal do pracy i postaraj sie wymienic te bity na takie, ktore beda podobne do tych ktore slyszy sie na co dzien. moze jakis klawisz pianina czy cus - bo generalnie teraz kawalek w ogolnie nie wiem jaki ma klimat, to sa bardziej drumy, techno czy probowales wejsc na trance a moze tribal house ? sample do wymiany. melo dobre (w sensie kompozycji - ma racje bytu) tylko musisz nadac temu w cholere jeszcze uroku i klasy !

edit: mam po prostu takie wrazenie, ze chciales cos stworzyc, ale troche chyba zapomniales co konkretnie i jak to ma dokladnie brzmiec - no jezeli sie myle to przepraszam, tak czy inaczej powodzenia zycze !
Ostatnio edytowano 2008-12-15, 01:30 przez Arturro K., łącznie edytowano 1 raz
Arturro K.

Postprzez Emilcięn » 2008-12-15, 21:19

Dziekujemy za wyczerpujacy komentarz ... To jest dopiero demo i ukazanie brzmienia .. co z tym bedzie do konca poczekajmy jeszcze i daj troszke czasu ... wiemy co ma byc ale narazie wiesz pierwsze podejscia ... co do tego wzorowania sie na Kims nie uzylismy tej opcji ... Poczekajmy ... :)

Cali usun to - Przemek
Ostatnio edytowano 2008-12-15, 21:32 przez Emilcięn, łącznie edytowano 1 raz
Emilcięn
-#vip
-#vip

Postprzez Lukas001 » 2008-12-17, 11:31

Przesluchalem to wiele razy ... mam pewna koncepcje na ten kawalek , ale nie wiem czy uda mi sie zrealizowac pomysl , bo zawsze jest tak ze pomysl jest , a ciezej jest juz go zrealizowac , mysle ze jak sie wysilimy i polaczymy wspolne sily to udam Nam sie cos konkretnego stworzyc ... Jestesmy dobrej mysli :-)
Lukas001

Powrót do Kosz