Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

Czego nie lubimy u kobiet :)

Tutaj trafiaja wszystkie usuniete tematy.

Moderator: Moderator

Czego nie lubimy u kobiet :)

Postprzez Joy » 2007-08-16, 02:13

Czego nie lubimy u kobiet. Tak, tak... w tym temacie wypowiadaja sie tylko panowie. Co nas drazni, denerwuje, wyprowadza z rownowagi ;)

... mimo wszystko i tak Was kochamy :D
Ostatnio edytowano 2007-08-16, 02:15 przez Joy, łącznie edytowano 1 raz
Joy
Administrator
Administrator

Postprzez russo221 » 2007-08-16, 07:24

Ja tam nie mam zastrzezen :P
russo221

Postprzez VerTax » 2007-08-16, 08:21

U jednej mnie denerwowal kompletny brak kompromisu we WSZELAKICH sprawach. Ja sie mialem jej sluchac, ja niczego powiedziec nie moglem. :?

Nie wiem jakie sa inne kobiety, ale po mojej eks przeszla mi ochota na bycie z dziewczyna. Nie widze zadnych pozytywow ze zwiazku z dziewczyna (kobieta). ;)

Tyle.
VerTax

Postprzez Dawid » 2007-08-16, 08:37

VerTax napisał(a):U jednej mnie denerwowal kompletny brak kompromisu we WSZELAKICH sprawach. Ja sie mialem jej sluchac, ja niczego powiedziec nie moglem. :?

Taa, To Rzeczywiscie Wkurza, Dziewczyna Jest mila na poczatku, jesli nie spelnisz jej zachcianki to robi awanture albo obraza, Porazka ;/
Dawid
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez VerTax » 2007-08-16, 10:44

Dawid napisał(a):Taa, To Rzeczywiscie Wkurza, Dziewczyna Jest mila na poczatku, jesli nie spelnisz jej zachcianki to robi awanture albo obraza, Porazka ;/

My idealni nie jestesmy. :P Ale u mnie bylo tak jak mowisz. Z poczatku udawala ze jest niesmiala sympatyczna niewiasta, a potem... ech... szkoda slow na dziewcze. :P
VerTax

Postprzez Banan » 2007-08-16, 11:37

"Kobiecie nigdy nie dogodzisz"
Banan
-#vip
-#vip

Postprzez Jichynn » 2007-08-16, 11:38

Nie lubie pewnych stereotypowych sytuacji, chocby tego ze panienki leca na ..... (i tu dopisac odpowiednie dobra materialne).

Nie lubie gdy przeklinaja od razu odrzuca. Nie lubie tez gdy stosuja zbyt obfity makijaz i pala. Najbardziej wnerwia mnie przesadne chodzenie na solarium gdzie na sile robia z siebie latynoski, ktoymi nigdy nie beda.

Boje sie takze sytuacji, ze w przyszlosci gdybym sie z jakas ozenil to od razu polozy swoje raczki na moich pieniadzach i nici z roznych przyjemnosci na jakie moge sobie pozwolic jako czlowiek stanu wolnego. Wyplata i wszystko bierze ja nie mam nic - to jest jak koszmar.

A ja jestem ciekawy co dziewczyny maja do zarzucenia facetom, najlepiej niech zaloza podobny temacik.
Ostatnio edytowano 2007-08-16, 11:42 przez Jichynn, łącznie edytowano 2 razy
Jichynn
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez VerTax » 2007-08-16, 12:42

Jichynn napisał(a):A ja jestem ciekawy co dziewczyny maja do zarzucenia facetom, najlepiej niech zaloza podobny temacik.

Zarzucaja to, ze my im zarzucamy to co zarzucamy. ;)
No i to ze sie nie golimy czesto (ja raz na 10 dni jakos :lol:), rzadko bierzemy prysznic, byle jak ubieramy, za duzo meczy ogladamy...

Co do makijazu tez sie zgodze, nienawidze makijazu.

PS. Nie kazda leci na dobra materialne, przed slubem... nie szufladkujmy dziewczyn. ;)
VerTax

Postprzez Lion » 2007-08-16, 18:12

Kobieta nie powinna robic z swojej twarzy jakiejs tapety, jak cos to troszke... :roll: A tak po za tym wkurzaja mnie jak sa wszedzie poobkolczykowane, pala i troche jak przesadnie przeklinaja. A charakter to kazda ma inna i pod tym wzgledem chyba nie ma idealu... ;-) Kazda kobieta ma jakies swoje dziwne zachowania... :-D Tak jak i my faceci :roll:
Ostatnio edytowano 2007-08-16, 18:12 przez Lion, łącznie edytowano 1 raz
Lion
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez dragodegovia » 2007-08-16, 18:39

Prawda. U niektorych dziewczyn tej tapety nawet jesli bys chcial to nawet kilofem nie zdejmiesz :/
dragodegovia

Postprzez VerTax » 2007-08-16, 18:59

Kobieta szaleje raz w miesiacu, facet ma to non stop. :lol: :mrgreen:
VerTax

Postprzez Banan » 2007-08-16, 22:25

VerTax napisał(a):rzadko bierzemy prysznic,

"czeste mycie skraca zycie" - zdzieram z tego tekstu ;p (dla wszystkich! to nie prawda ;p)
Banan
-#vip
-#vip

Postprzez VerTax » 2007-08-16, 22:31

BartSimpsons napisał(a):"czeste mycie skraca zycie"

PRAWDA!!! Jako czlowiek mocno wyksztalcony pod katem biologii (ide na studia biotechnologiczne) moge to wytlumaczyc, o ile chcecie. ;)

Nayaa napisał(a):ale lepiej zebym ja nie napisala czego nie lubie u facetow

Pisz, My, samce jestesmy sklonni do kompromisu i zawsze sluchamy (wlasnie, kolejna wafa, jak tylko chwilke Was nie sluchamy, bo cos odwrocilo nasza uwage, to robicie o to siwy dym. ;)).
Ostatnio edytowano 2007-08-16, 22:33 przez VerTax, łącznie edytowano 1 raz
VerTax

Postprzez VerTax » 2007-08-16, 23:23

DOBRA PANOWIE TO WAS ZAGNE. JAK TAK SMECIC POTRAFIMY (GAMONIE Z NAS) TO POWIEDZCIE CO W DZIEWCZYNACH WAM SIE PODOBA!!!

I prosze, nie mowcie ze sa ladne, to wszyscy wiemy- one najbardziej. ;)

Zazwyczaj mi sie podoba w niewiastach niezwykla umiejetnosc sluchania (rzadziej zrozumienia :P). Kochaja czesto sercem (a raczej mozgiem!) a nie gonadami.

Potem cos jeszcze wymysle ;)
VerTax

Postprzez Iv » 2007-08-17, 09:22

Nayaa napisał(a):a wiecie co mnie wkurza

to,ze jestescie zajebistymi kobieciarzami... tylko jedno w glowie..3macie sie kurczowo przyslowia :nawet kot zdechnie przy jednej dziurze:

oj tak Wercia swieta racja ;] To chyba jest najwieksza wasza wina ;P
A poza tym nie szanujecie uczuc innych, nie mowie, ze wszyscy tacy sa ale jakies 80%? ;P
Zamiast powiedziec wprost o co chodzi owijacie w bawelne. Wkurzajace to jest.

No dobra dosc samokrytyki:
Za co was kochamy?
Bardzo cenie poczucie humoru i to, ze niektorzy z was potrafia rozsmieszac, a kiedy trzeba potraficie byc powazni i mozna w was miec oparcie.
Czasem nawet zdarza sie tak, ze jestescie lepsi od przyjaciolki - kobiety. Lepiej sie z wami dogadac (:
No to tyle chyba....

A,
co tu duzo mowic... my bez was a Wy bez nas nie potraficie zyc ^^

Pozdrawiam Plec brzydka ;D
Iv

Następna strona

Powrót do Kosz