Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

Czego nie lubimy u kobiet :)

Tutaj trafiaja wszystkie usuniete tematy.

Moderator: Moderator

Postprzez Emilcięn » 2007-09-12, 18:51

Kobieta tez moze sobie przeklnac ale wazne zeby nie robila tego w sytuacjach w ktorej to nie zabardzo przystoi...
Najladniej wychodzi jej to kiedy facet cos przeskrobie,wtedy nie ma sobie rownych wiazanki leca ze zgasi TSSSSS :-P no ale nie o tym tutaj mowa...
wiem jedno pustakOM mowimy kategoryczne NIEEEEEEEEEEEEE wytepic takie chwasciory...
Emilcięn
-#vip
-#vip

Postprzez Emilcięn » 2007-09-12, 21:35

no tak moga byc puste dziewczyny i pusci chlopacy jednak z reka na sercu wiekszosc tzw pustakow to chlopaki... ! i dlaczego nie mowi sie pusty chlopak a tylko pusta dziewczyna... hm? no to jakie okreslenie mozna dac dla faceta kotry ma nasrane we lbie hm ?
Emilcięn
-#vip
-#vip

Postprzez VerTax » 2007-09-12, 21:55

emilka010 napisał(a):no to jakie okreslenie mozna dac dla faceta kotry ma nasrane we lbie hm ?

Kretyn, idiota, swir...
VerTax

Postprzez Jichynn » 2007-09-12, 22:10

VerTax napisał(a):
emilka010 napisał(a):no to jakie okreslenie mozna dac dla faceta kotry ma nasrane we lbie hm ?

Kretyn, idiota, swir...

pasowalo by rowniez pozer, bo takich rowniez da. Zgrywa nie wiadomo kogo a jest zwyklym pustakiem.

Absolutna racja, ze facetowi nie przystoi klac przy kobiecie. A jesli chodzi o to, ze kobieta naskoczy na meza z wiacha obfitych przeklenstw to mozna to okreslic mianem prawa stazu malzenskiego. Swoja droga taki facet co daje sobie tak naskakiwac to zwyczajna dupa a nie chlop.
Jichynn
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez VerTax » 2007-09-12, 22:23

Jichynn napisał(a):pasowalo by rowniez pozer, bo takich rowniez da

Dzieki zes przypomnial mi o "lanserach" :D Moja eks ich uwielbia wrecz. :lol: Kocha jak samiec nawali sobie pol kilo zelu na ten leb. Podrywa ja na latwe teksty, etc. Pol kilo na glowie, ale w srodku nic...

PS. Pozdrawiam moja eks. Dzieki Tobie przestalem ufac kobietom i nie chce nigdy kochac.
Ostatnio edytowano 2007-09-12, 22:24 przez VerTax, łącznie edytowano 1 raz
VerTax

Postprzez -Adi- » 2007-09-12, 22:30

aaa jeszcze kolczyk w ucho to w ogole :P nie obraz sie Vert :D nie o Tobie mowa :D tylko o lanserach bo do normalnych ludzi z kolczykami nic nie mam :P ale zel + kolczyk = ..................................... :D
-Adi-

Postprzez VerTax » 2007-09-12, 23:03

Odbiegajac jescze od tematu troszke. Ale taki lanser to mnie juz TOTALNIE rozbraja jak w klubie, gdzie jest jednak ciemno (nie ma typowego oswietlenia, np. do czytania) nosza dla szpanu okulary przeciwsloneczne. No litosc mnie na takich bierze. :-o To tak jakbym w 30-stopniowy upal ubral modna, czarna, skorzana kurtke... :D
VerTax

Postprzez Asteski » 2007-09-13, 17:31

To wy nie widzieliscie co u meni sie dzieje - jakis "pedalek", wyjal na srodku parkietu uwaga ... POMADKE i posmarowal sobie nimi usta! JA rozumiem ze o siebie dba, tez czasem uzywam pomadki jesli wiem, ze bedzie ze tak powiem grubo :lol: ale bez przesady na srodku parkietu.. potem podszedl do jakiejs panny i od tylu zaczyna z nia tanczyc ... :shock: Moja byla np. przy pierwszym spotkaniu mowile ze ona jest malomowna ... i byla, az do przesady... co ja mowie to ona tylko mhm, aha ... cos tam powie co u niej przez pare minut. Nie lubie kobiet "z pozoru zamknietych", poniewaz wiem, ze taki z niej kozak ze ... 8-) a ze mna jak z obcym. Takie kobiety u mnie odrazu staja pod gruuuba krecha :D Tak jak VerTax tez pozdrawiam swoja EX, bo wiem, jak rozpoznac odpowiednia dla mnei dziewczyne po zaledwie jednym spotkaniu ... ^^
Ostatnio edytowano 2007-09-13, 17:33 przez Asteski, łącznie edytowano 1 raz
Asteski
-#vip
-#vip

Postprzez Asteski » 2007-09-13, 19:31

Ale to chyba nie chodzi o wyglad, tylko o charakter ... : | Chyba jej chodzilo o to, co napisalem wyzej o EX... takie puste czyli: ciche, slabe gadane, bez stylu... ja to tak odczytuje ^^
Asteski
-#vip
-#vip

Postprzez Emilcięn » 2007-09-13, 20:06

Nayaa fakt sie zakrecilam juz pisze...
Pustak-osoba zaklamana nierobiaca sobie nic z uczuc innch,niechodzi o kolor wlosow bo to nic nie robi dlatego nie wiem skad sie bierze ze puste to tylko blondynki,niezgadzam sie... pozer tutaj wspomiany tez dobry synonim... osoba glupia rozne sie kryja pojecia pod tym slowem ale chyba ogol wie o co be... negatywne nastawienie do innych, znaczne wywyzszenie niechodzi o egoizm bo to pozytywna cecha jezeli ktos w siebie wierzy i zna swoja wysoka wartosc... Pusta osoba moze byc skromna jakas mycha ktora odwraca sie od calego swiata i uzala sie nad soba i ma w dupie pomoc jakis innych osob... Lanserstwo,lansowac mozna sie do pewnej granicy ale bez przesadyzmow...faceci w samochodzie ktorzy sie zatrzymuja i mowia"a moze podwiesc" hehe dziwne,ale nie robili by tego jakby sie to im nieudawalo piszac szczerze no chyba ze sa mili i chca Cie podwiezc ale nie wydaje mi sie.... jak cos mi przyjdzie do glowy to napisze...
Pozdrawiam
Emilcięn
-#vip
-#vip

Postprzez Jichynn » 2007-09-13, 20:40

Fakt sa pustaki, ktore siedza na forum onetu i pisza zlosliwe pelne jadu kometarze na temat znanych aktorek, piosenkarek itp.
Jichynn
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez Jichynn » 2007-09-14, 14:31

Hefcio napisał(a):Jichynn jest rowniez wiele innych faktow ktore malo dotycza tego tematu...

Ale to dotyczy tego tematu Hefcio, bo to jest to czego ja nie lubie u kobiet: zazdrosci, zawisci, ze inne cos osiagnely a one nie oraz wylewania swoich kompleksow na swiatlo dzienne w postaci oszczerczych tekstow.
Jichynn
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez kwazi15 » 2007-10-05, 21:33

Fochy dziewczyn są najgorsze po prostu !!! Czasami też chcą nas "za bardzo" skokietować i wywieść w pole, ale to im wybaczam :D
kwazi15

Postprzez RannaKawka » 2007-10-06, 07:58

Ja tam sam osobiscie nie wiem czego nie lubie u kobiet, jednego dnia cos mi przeszkadza innego tez$ (joke +1). Odbieranie kobiet i ich swiatopogladu zalezy od poziomu testosteronu :P.
RannaKawka

Postprzez RannaKawka » 2007-10-06, 21:40

Adrian napisał(a): "latwosc" w nawiazywaniu blizszych kontaktow, zdrady i niewiernosci w kazdej postaci (sa garnice),
Cos o tym wiem, chociaz czesciej robia to pod wplywem bedac, jak to sie mawia glowa pijana d... sprzedana.

Adrian napisał(a): braku poczucia humoru w miare podobnego do naszego :roll: ,

Oj to tak :) ile razy cos powiem zaczynam pokladac sie ze smiechu na podlodze a moja kobieta zabija mnie wzrokiem :)

W sumie mowia, ze przeciwienstwa sie przyciagaja :).
RannaKawka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kosz