Paulinka napisał(a):Pierwsze wrazenie czyz nie
Uhm, tylko zauwaz ze "pierwsze wrazenie" tez dziala u kobiet, fajnie wyglada, wiec trzeba go blizej poznac, a nuz nie tylko fajnie wyglada? Wiec nie wypominac nam tego, to domena wszystkich ludzi.
Moderator: Moderator
Vertax napisał(a):
O przepraszam ja MUSZE spojrzec zeby ocenic czy ktos jest przecietnej urody. ;D Ale z Wami jest podobnie, tez u Was "pierwsze wrazenie" to wyglad, przeciez inteligencja od razu na Was wrazenia nie zrobi. Inteligencja wychodzi pozniej u obu plci, wiec nie sciemniaj i nie wyzlosliwiaj sie na nas, jesli masz nie po drodze z facetami (tak jak mi z Wami, jakos sie nie wyzlosliwiam z tego powodu...).
Vertax napisał(a):
O przepraszam ja MUSZE spojrzec zeby ocenic czy ktos jest przecietnej urody. ;D Ale z Wami jest podobnie, tez u Was "pierwsze wrazenie" to wyglad, przeciez inteligencja od razu na Was wrazenia nie zrobi. Inteligencja wychodzi pozniej u obu plci, wiec nie sciemniaj i nie wyzlosliwiaj sie na nas, jesli masz nie po drodze z facetami (tak jak mi z Wami, jakos sie nie wyzlosliwiam z tego powodu...).
Iv napisał(a):Tylko ze moim zdaniem jezeli kobieta wam sie nie spodoba to momentalnie ja skreslacie.
w tym temacie wypowiadaja sie tylko panowie
Iv napisał(a):Nie oszukujmy sie moi drodzy. Najpierw wyglad, potem wnetrze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości