Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

Cytaty:)

Tutaj trafiaja wszystkie usuniete tematy.

Moderator: Moderator

Cytaty:)

Postprzez Moniis » 2008-07-15, 22:38

Na pewno kazdy z Was zna jakies ciekawe cytaty, chodzi mi oczywiscie o te zwiazane z muzyka, pochodzace z jakis eventow, wypowiedziane przez jakiegos dj'a itp. Wiele osob ma chociazby rozne interesujace cytaty w swoich podpisach :-D

Mysle, ze sporo ich jest :-D Warto podzielic sie nimi z reszta forumowiczow i zebrac je "do kupy" ;-)

Na poczatek mi nasuwa sie pewna wypowiedz ;-)

"Wspomnienia To Najwazniejsze Co Nam Pozostaje!! Zapamietujemy Te Najbardziej Wzruszajace, Plynace Z Glebi Serca, Zapisane Do Konca Ĺťycia. Noc i dzien tego wakacyjnego weekendu pozostawily nam kolejne, nizewykle i jedyne - wspomnienia..."

Kris :roll:
Moniis

Postprzez Piochu » 2008-07-17, 14:21

"Niczego nie zaluje. Nawet najwiekszych zyciowych bledow i nasmutniejszych momentow. Wtedy najwiecej sie uczysz..." - Monika Kruse

"Nigdy nie wiesz jak to bedzie z dana produkcja (...) czasem wydaje sie byc dobry kawalek, ale nigdy nie wiesz czy zostanie przebojem, o wszystkim decyduja ludzie" - Acquaviva

A z takich ogolnych moich ulubionych cytatow to bedzie jeszcze:
"Nie tlumacze sie, to moje zycie" - Don Vito Corleone

"Mina kobiety mowi wiecej o jej cyckach niz same cycki (...) ile razy sie lapiesz ogladajac jakiegos pocieracza ze patrzysz na twarz kobiety kiedy sie rozbiera a nie na cycki... a poza tym kobiety sie nie rozbiera, kobiete ubiera sie we wstyd"

"...i spojrzal Bog na nasza prace i byl zadowolony. Zapytal o zarobki... usiadl i zaplakal"

"Śmierc i zycie maja wyznaczony czas. Bogactwo i honor zaleza od niebios"
Piochu
-#Moderator
-#Moderator

Postprzez Kanes » 2008-07-17, 17:29

[center]Moim zdaniem 1 z lepszych :D

" Dla tych wszystkich ktorzy zawsze byli z nami... w ten wlasnie kochani sposob tworzy sie historia. Moze czasami to jest zle, moze za czesto jestescie tutaj ale poki jestesmy mlodzi trzeba to wykorzystac... Nie bedziemy siedziec w domu w kapciach i czekac na to az cos przyjdzie. Czas najwyzszy powiedziec o tym ze stworzylismy juz cos naprawde niezwyklego... i z tego wlasnie jestem dumny... do zobaczenia juz dzisiaj Ekwadoooooooor ....... ) ''

oczywiscie DJ Kris (2002)[/center]
Kanes

Postprzez VerTax » 2008-07-17, 18:41

Kani, zniszczyles tmy cytatem :D
VerTax

Powrót do Kosz