Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

Ci co przywlaszczyli sobie forum...

Tutaj trafiaja wszystkie usuniete tematy.

Moderator: Moderator

Ci co przywlaszczyli sobie forum...

Postprzez Banan » 2008-03-31, 21:08

e [Dzisiaj 21:54] Banan: :lol: :smiech:
[Dzisiaj 21:54] Banan: jest grupa * ktora przywlaszczyla sobie forum ?
[Dzisiaj 21:55] Patrycjusz: jaka grupa? rozwin to troszke jak mozesz
[Dzisiaj 21:55] Patrycjusz: w sumie ja sie tylko moge domyslac lo so chosi ;)
[Dzisiaj 21:57] Banan: 'Szakal and Magda'
[Dzisiaj 21:57] Jacus: siema Bana aka Bart :D
[Dzisiaj 21:58] Banan: :P dzis sie usmialem.
[Dzisiaj 21:58] Jacus: masz racje w 100% kolego
[Dzisiaj 21:58] Nayaa: czesc Bananowy
[Dzisiaj 21:59] Banan: tak na forum tego forum ;p powiem co mysle o tym wszystkim i zaraz skompletuje post i zalozy temat do tego.
[Dzisiaj 22:00] Banan: zaraz to zostanie usuniete przez szakala wiec czytajcie szybko, o ile podolam napisac szybciej niz on zablokuje mi konto ;p
[Dzisiaj 22:01] Banan: wku*wia mnie to ze przez osoby wyzej wymienione, a raczej przez ich przywlaszczeenie tego forum, wszystko sie jebie.
[Dzisiaj 22:01] hopejr: to pisz szybko to i ja dodam cos od siebie
[Dzisiaj 22:01] hopejr: i spierdalam stad
[Dzisiaj 22:02] Patrycjusz: ha to mocno widze :mrgreen:
e [Dzisiaj 22:02] Banan: kilka osob juz odpadlo, dydek gdzies zaginal i cala "odpowiedzialnosc" :lol: spadla na dwojge osob magda i szakal.
[Dzisiaj 22:02] hopejr: to tylko kurwaaa slepi i malo inteligentni nie widza co tu sie dzieje i milcza
[Dzisiaj 22:03] Patrycjusz: wchodzac wczoraj myslalem, ze cos sie zmienilo na forum, ale jednak widze, ze nie bardzo
e [Dzisiaj 22:03] Banan: jest mi bardzo smutno z tego powodu, ze dawniejsze forum juz zaniklo, dawniejsze (maj'07)
e [Dzisiaj 22:04] Banan: bylo owiele lepsze bo bynajmniej nikt nic nie probowal zmieniac, wprowadzac rygorystyczne zasady.
e [Dzisiaj 22:05] Banan: nei chce zeby to forum nadal spadalo na psy, i zrobmy cos bo naprawde nei dlugo tutaj nie bedzie mozna wyrazac na swoj temat bo ojczym i macocha (szakal i magda) beda nas surowo karac.
[Dzisiaj 22:05] Shadow: forum staje sie coraz bardziej popularne, przybywaja nowi wiec nowe zasady sa potrzebne.
[Dzisiaj 22:05] Patrycjusz: tu nie chodzi o popularnosc, ale o wladze
e [Dzisiaj 22:06] Banan: jest tu bardzo wiele zaje*istych osob, mam nadzieje ze zostana - ja tez zostaje, wiec zrobmy cos i powrocmy do tej dawnej "swietlnosci" forum jak to hope opisal.
[Dzisiaj 22:06] hopejr: dawaj pisz ten temat , wygarne im co o nich mysle i zmieniam forum ^^
e [Dzisiaj 22:06] Banan: polalem wode, ale szkoda mi troche, ze takei fajne forum przez dwie osoby sie zjebalo.

Ja prosze, zrobmy cos. ^ moja opinia na ten temat.

Nie chce aby forum sie zjebalo! Chce zeby bylo lepiej.
Ja Bart aka. Banan.

Wyrazajcie tu swoje opinie, a ja tu wroce kiedy sie zmieni.

JESLI TEN POST USUNIECIE TO STRACICIE BARDZO DUZO.
nie mozecie zakazac wyrazania wlasnej opinii.

Dobra dzieciaczki, czekam na wasze zale co jest nie tak. Tylko prosze o konstruktywne wypowiedzi, bo latwo jest przycinac cwaniaka w kupie. Bezsensowny offtopic bedzie nagradzany warnem. Tylko to, co ta dwojka zlego zrobila.
Ostatnio edytowano 2008-03-31, 21:24 przez Banan, łącznie edytowano 2 razy
Banan
-#vip
-#vip

Postprzez Shadow » 2008-03-31, 21:12

ja nie wiem jak bylo wtedy wiec niewiele moge pomoc bo poki co nie widze zeby cos dzialo sie zle xD no ale ja nie wiem jak bylo wtedy
Shadow

Postprzez dydek » 2008-03-31, 21:21

Dobra dzieciaczki, czekam na wasze zale co jest nie tak. Tylko prosze o konstruktywne wypowiedzi, bo latwo jest przycinac cwaniaka w kupie. Bezsensowny offtopic bedzie nagradzany warnem. Tylko to, co ta dwojka zlego zrobila.

Lecim:
dydek
Administrator
Administrator

Postprzez VerTax » 2008-03-31, 21:21

Shadow napisał(a):no ale ja nie wiem jak bylo wtedy

No ja tez nie wiem jak kiedys bylo (jestem od lipca), aczkolwiek czy ktos sobie cos przywlaszczyl na tym forum??

Zauwaz ze inicjatywy zwyklych uzytkownikow nie sa tepione przez nikogo (vide: konkurs DJ'ski, trance'owy kawalek wszechczasow). Co wiecej, moderztorzy wykazuja zainteresowanie takimi inicjatywami i nadaja im status oficjalbych na forum.

Z jednym z tego SB sie zgodze, forum stalo sie "popularne", jest duzo userow.

Jesli sadzisz ze jest cos nie tak, podaj konkrety. ;)
VerTax

Postprzez hopejr » 2008-03-31, 21:22

Brawo i wkoncu ktos , kto wyrazil to jasno, to jest dla tych ktorzy maja jakies zaslonki na oczach , magda i szakal wy nie widzicie ze to przez was odchodza sami klasyczni , zasluzeni asotowicze , nie widzicie ze to wy przyczyniacie sie do upadku tego forum , alezz nie bo szakal widzi 3 tys zarejestrowanych ssaczy i wedlug niego forum sie nie rozpadnie oczywiscie forum sie juz rozpadlo dawno gdy odeszli Ci najbardziej szanowani i uznani ludzi ktorzy byli tu i budowali forum podtrzymywali dobry klimat ludzi z ktorymi sie zzylismy tu a wy w niecaly miesiac zniszczyliscie to wszystko , najbardziej jednak dziwie sie tym ktorzy niby byli znami z tej paczki zasluzeni mody miedzy innymi joy , ewelinka , dla was to wszystko jedno czy forum jest takie czy inne dziwie sie wam i to bardzo :( ...
hopejr

Postprzez Joy » 2008-03-31, 21:25

Moze tak Bart i reszta napiszecie jakies szczegoly... a nie wlepiacie swoja dyskusje i piszecie, ze oni sa bee. Konkrety, zachowujecie sie jak dzieci :/
Joy
Administrator
Administrator

Postprzez Banan » 2008-03-31, 21:27

- Czeste zmiany na bezsensowne reguly
- nazwe to po imieniu: szakal mnie dzis przekonal ze jest zakaz wyrazania swoich opinii, lecz on moze (odbilem pileczke w jego strone) :)

nie offtopujmy...

bo te zmiany, dla nas.. dla tych co czesciej siedza na forum przeszkadzaja. za duzo o tym naglosnienia.
Ostatnio edytowano 2008-03-31, 21:40 przez Banan, łącznie edytowano 1 raz
Banan
-#vip
-#vip

Postprzez Shadow » 2008-03-31, 21:27

VerTax napisał(a):Z jednym z tego SB sie zgodze, forum stalo sie "popularne", jest duzo userow.

heh to akurat moje bylo xD od czasu kiedy ja tu jestem (czyt. jesien) widze same postepy bo faktycznie doszlo wiele urozmaicen typu wczesniej wymienione konkursy. Jestem nie w temacie i dokladnie nie wiem o co burza jest wiec wypowiem sie jak wiecej napisza ludzie.
Shadow

Postprzez hopejr » 2008-03-31, 21:30

Shadow napisał(a):
VerTax napisał(a):Z jednym z tego SB sie zgodze, forum stalo sie "popularne", jest duzo userow.

heh to akurat moje bylo xD od czasu kiedy ja tu jestem (czyt. jesien) widze same postepy bo faktycznie doszlo wiele urozmaicen typu wczesniej wymienione konkursy. Jestem nie w temacie i dokladnie nie wiem o co burza jest wiec wypowiem sie jak wiecej napisza ludzie.

Same postepy ? co ty piszesz wogole , zanimi oni nie przyszli wszystko bylo ok zadnych zmian jakich kolwiek uskutecznien , podostawali awanse taaak szakal i magda i sie zaczelo szefostwo na wielka skale a tu bo im przeszkadzaja grupy a tu to a tu tamto od tego sie wszystko zaczelo bo bylo dobrze to trzeba bylo pozmieniac i widzisz do czego doszlo
hopejr

Postprzez Joy » 2008-03-31, 21:31

Banan napisał(a):Czeste zmiany na bezsensowne reguly

Jakiekolwiek zmiany sa omawiane na wyzszym szczeblu... decyduja modzi i admini, wszyscy. Wiec...?
Joy
Administrator
Administrator

Postprzez hopejr » 2008-03-31, 21:38

joy17 napisał(a):

Jakiekolwiek zmiany sa omawiane na wyzszym szczeblu... decyduja modzi i admini, wszyscy. Wiec...?

przepraszam bardzo a o jakich admina mowisz o szakalu jednym ? bo Sein jak mi wiadomo zadko takze uczestniczy w zyciu forum

pozatym , dostalem informacje z bardzo wiarygodnego zrodla ze tylko magda iszakal podejmowali decyzje siedzac dydkowi na gg , inni mody nie dostawiali zadnych informacji ..
Ostatnio edytowano 2008-03-31, 21:40 przez hopejr, łącznie edytowano 1 raz
hopejr

Postprzez Patryś » 2008-03-31, 21:53

joy17 napisał(a):

Wnioskuje z tego, ze wszyscy przyczyniacie sie do takiego stanu na forum jaki teraz jest obecnie. Poza tym nie dam sobie wmowic, ze Wy (modzi i admini) podejmujecie sami decyzje, bo ankieta z wyborem moda pograzyliscie sie bardziej.
Patryś

Postprzez Joy » 2008-03-31, 21:56

hopejr napisał(a):przepraszam bardzo a o jakich admina mowisz o szakalu jednym ? bo Sein jak mi wiadomo zadko takze uczestniczy w zyciu forum

Twierdzisz ze jest tylko dwoch Admistratorow? ojj :-|
Joy
Administrator
Administrator

Postprzez Lion » 2008-03-31, 22:02

Ja zauwazylem ze rzeczywiscie Magda i Szakal troche niezle zamieszali na forum... troche w dobra strone troche w zla. Na forum jestem prawie rok i zauwazylem ze byla tu bardzo mila atmosfera, praktycznie zadnych klotni, wszyscy zyczliwi. A tu nagle trach. Troche mnie to dziwi dlaczego tak nagle zrezygnowaly te osoby... dzien wczesniej pisalem troche na SB i nic nie wskazywalo na taka burze z piorunami. Jak pojawily sie problemy, to mogli z adminem zalatwiac. W koncu on tu ma najwieksza wladze, nie Magda ani Szakal. Troche mnie smuci ich decyzja ale ok trzeba to zaakceptowac. Bylo minelo, mamy nowych moderatorow, troche inny sklad ale kochamy muzyke tak samo, dlatego zostanmy i nie klocmy sie wiecej... :roll:
Ostatnio edytowano 2008-03-31, 22:10 przez Lion, łącznie edytowano 1 raz
Lion
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez hopejr » 2008-03-31, 22:08

joy17 napisał(a):
hopejr napisał(a):przepraszam bardzo a o jakich admina mowisz o szakalu jednym ? bo Sein jak mi wiadomo zadko takze uczestniczy w zyciu forum

Twierdzisz ze jest tylko dwoch Admistratorow? ojj :-|

a ile na dzien dzisiejszy adminow widzsz wisnia on wogole zyje ? Sein ? przywita sie na sb i pojdzie eee kto tam jeszcze a Sam guru administrator forum no tak podejmuje decyzje na gg faktycznie joy jest troche tych adminow
hopejr

Następna strona

Powrót do Kosz