e [Dzisiaj 21:54] Banan:
[Dzisiaj 21:54] Banan: jest grupa * ktora przywlaszczyla sobie forum ?
[Dzisiaj 21:55] Patrycjusz: jaka grupa? rozwin to troszke jak mozesz
[Dzisiaj 21:55] Patrycjusz: w sumie ja sie tylko moge domyslac lo so chosi
[Dzisiaj 21:57] Banan: 'Szakal and Magda'
[Dzisiaj 21:57] Jacus: siema Bana aka Bart
[Dzisiaj 21:58] Banan: dzis sie usmialem.
[Dzisiaj 21:58] Jacus: masz racje w 100% kolego
[Dzisiaj 21:58] Nayaa: czesc Bananowy
[Dzisiaj 21:59] Banan: tak na forum tego forum powiem co mysle o tym wszystkim i zaraz skompletuje post i zalozy temat do tego.
[Dzisiaj 22:00] Banan: zaraz to zostanie usuniete przez szakala wiec czytajcie szybko, o ile podolam napisac szybciej niz on zablokuje mi konto
[Dzisiaj 22:01] Banan: wku*wia mnie to ze przez osoby wyzej wymienione, a raczej przez ich przywlaszczeenie tego forum, wszystko sie jebie.
[Dzisiaj 22:01] hopejr: to pisz szybko to i ja dodam cos od siebie
[Dzisiaj 22:01] hopejr: i spierdalam stad
[Dzisiaj 22:02] Patrycjusz: ha to mocno widze
e [Dzisiaj 22:02] Banan: kilka osob juz odpadlo, dydek gdzies zaginal i cala "odpowiedzialnosc" spadla na dwojge osob magda i szakal.
[Dzisiaj 22:02] hopejr: to tylko kurwaaa slepi i malo inteligentni nie widza co tu sie dzieje i milcza
[Dzisiaj 22:03] Patrycjusz: wchodzac wczoraj myslalem, ze cos sie zmienilo na forum, ale jednak widze, ze nie bardzo
e [Dzisiaj 22:03] Banan: jest mi bardzo smutno z tego powodu, ze dawniejsze forum juz zaniklo, dawniejsze (maj'07)
e [Dzisiaj 22:04] Banan: bylo owiele lepsze bo bynajmniej nikt nic nie probowal zmieniac, wprowadzac rygorystyczne zasady.
e [Dzisiaj 22:05] Banan: nei chce zeby to forum nadal spadalo na psy, i zrobmy cos bo naprawde nei dlugo tutaj nie bedzie mozna wyrazac na swoj temat bo ojczym i macocha (szakal i magda) beda nas surowo karac.
[Dzisiaj 22:05] Shadow: forum staje sie coraz bardziej popularne, przybywaja nowi wiec nowe zasady sa potrzebne.
[Dzisiaj 22:05] Patrycjusz: tu nie chodzi o popularnosc, ale o wladze
e [Dzisiaj 22:06] Banan: jest tu bardzo wiele zaje*istych osob, mam nadzieje ze zostana - ja tez zostaje, wiec zrobmy cos i powrocmy do tej dawnej "swietlnosci" forum jak to hope opisal.
[Dzisiaj 22:06] hopejr: dawaj pisz ten temat , wygarne im co o nich mysle i zmieniam forum ^^
e [Dzisiaj 22:06] Banan: polalem wode, ale szkoda mi troche, ze takei fajne forum przez dwie osoby sie zjebalo.
Ja prosze, zrobmy cos. ^ moja opinia na ten temat.
Nie chce aby forum sie zjebalo! Chce zeby bylo lepiej.
Ja Bart aka. Banan.
Wyrazajcie tu swoje opinie, a ja tu wroce kiedy sie zmieni.
JESLI TEN POST USUNIECIE TO STRACICIE BARDZO DUZO.
nie mozecie zakazac wyrazania wlasnej opinii.
Dobra dzieciaczki, czekam na wasze zale co jest nie tak. Tylko prosze o konstruktywne wypowiedzi, bo latwo jest przycinac cwaniaka w kupie. Bezsensowny offtopic bedzie nagradzany warnem. Tylko to, co ta dwojka zlego zrobila.