Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

Ci co przywlaszczyli sobie forum...

Tutaj trafiaja wszystkie usuniete tematy.

Moderator: Moderator

Postprzez dydek » 2008-03-31, 22:37

Przestancie serwowac jakies wymymlane wymoczki. Napisalem jasno, ze poprosze o rzeczowe argumenty. No chyba, ze chcecie kolejny temat bez posluchu, ktory za 2-3 dni trafi do kosza ? Prosze bardzo, piszcie tak dalej.

Kto odszedl ? I dlaczego ? Zapytajcie sie na gg dlaczego odeszli. Fakt, poleca tam takie same bezbarwne wypowiedzi jak wyzej, ale ja dobrze wiem kto i dlaczego odszedl. Dlatego te odejscia nie robia na mnie zadnego wrazenia. Kazdy z nich jest chyba na tyle inteligenta osoba, ze wie co robi. Zreszta nie ma sensu pisac o tym, bo to jalowa dyskusja.

Prowadze kilka for o bardzo roznej tematyce i tylko na tym sa taki spinki. Nie wiem, moze dla niektorych, to forum jest namiastka zycia prywatnego ? I swoje problemy przenosza tutaj ? Gdzie indziej, jak cos jest nie halo, to najczesciej pospinaja sie dwie osoby. A tu placz i lament na cale forum, od razu, ze forum sie wali, ze to, ze sro, ze owo.. Radze zachowac takim osoba dystans i nie angazowac sie az tak w swiat wirtualny, bo gdzies jeszcze tam jest jednak ten prawdziwy, a w nim nie jest tak rozowo jak tu.

Z mojej strony EOT. Chcecie odniesc posluch ? Prosze napisac jasno argumenty. Inaczej temat bez przyszlosci.

Pozdrawiam.
dydek
Administrator
Administrator

Postprzez Jichynn » 2008-03-31, 22:43

Nie bylo mnie tu jakies 70 dni i widze, ze robi sie (nie)wesolo choc nie do konca w temacie jestem. Ale z tego co widze mamy tutaj niezly sejm w pigulce, jakies klotnie, intrygi, brak porozumienia, zale. Mozna odniesc wrazenie, ze jest sie na Wiejskiej. Musze tylko jeszcze dojsc do tego, kto trzyma z Kaczorydzami, kto z Tuskiem, a kto jest asotowym wcieleniem poslanki Seneszyn (ewentualnie tym pierwszym przyleje, drugich moze oleje a trzecich smiechem wezme).

Ludziska: Nie robcie z forum drugiego Sejmu!!!! Sie porobilo.

Szkoda ze odeszli, ci ktorych lubilem. Szczegolnie bedzie mi brakowac jajcarza Hefcia.
Ostatnio edytowano 2008-03-31, 22:45 przez Jichynn, łącznie edytowano 1 raz
Jichynn
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez VerTax » 2008-03-31, 22:54

hopejr napisał(a):bo Sein jak mi wiadomo zadko takze uczestniczy w zyciu forum

O ile sie nie myle, to czesto uploaduje kawalki, nick przemko. ;)
VerTax

Postprzez MAGDA » 2008-04-01, 17:31

dziekuje bardzo za tak przeboski temat dzidziusiu ;)

poczulam sie slawna i zasczycona tak wielka popularnoscia :lol:
[center]
drogi Panie hopejr'ku..

[/center]
podostawali awanse taaak szakal i magda i sie zaczelo

Magda jak juz ; ) lub ewentulanie Pani Magda ;)

co ty piszesz wogole

slownik polecam serdecznie ;)
pozatym , dostalem informacje z bardzo wiarygodnego zrodla ze tylko magda iszakal podejmowali decyzje siedzac dydkowi na gg ,

tutaj rowniez jakis maly slowniczek + male, drobne przydatne info!

OTÓŻ ŹLE CIĘ TO <<<madre :megaBeka: ŹRÓDŁO POINFORMOWAŁO !!

nie widzicie ze to wy przyczyniacie sie do upadku tego forum

jak pare osob ze swojej "paczki" odeszlo, to znaczy ze cale forum sie jeb**e ?? Kochanie.. przejrzyj na te swoje sliczne oczka i daj SENSOWNE argumenty, a nie nabijasz sobie posty takimi smetami.. =)

i takie male "ale" jeszcze.. piszesz mi PW jak jakis wielki kolega. chcesz zebym glosowala na Ciebie zebys dostal moda.. przekonujesz, proppnujesz rozne rzeczy.. a kiedy stanowsika nie dostajesz, to robisz na mnie atak, tak? no to brawo, skoro tak strasznie Cie zabolal brak awansu to moze zaloz na to temat, a nie smecisz mi o jakims rzadzeniu, rozpadaniu sie forum itp itd ?? wez ogarnij, ja Cie blagam :|

taki cytat dla Ciebie mi sie nawinal :D
[center]
".. Bzdury Gadasz,! Pod Ziemie Sie Zapadasz...!!!
ej Wez Daj Spokoj ! -
To Po Prostu Klasyczna Jest ĹťENADA ! ! ! ! !.."
[/center]

tyle do Pana ;) oczywiscie sie zrozumielismy, prawda ? ? :doh:

Vertax, Shadow, joy, Mateusz .. dzieki w imieniu moim i Patryka za swoje wypowiedzi, ;)

tyle ode mnie :D szkoda meczyc jednak klawiatury na takie pierdol***e o Szopenie :smiech:

[center]pozdrawiam ta bystra, OSOBĘ ktora Boi sie wypowiedziec !?!? .. (( wiemy o kim mowa ofc ;) ale zobaczymy ta "odwage" <smieeeeech>
[/center]

....

ahsss no to mi umknelo :doh:

Bananku < za mlody zeby mowic Ci na Pan :lol: . od kiedy obserwujesz Skarbie sytuacje co ?? ile czasu w ciagu ost miecha siedziales na forum a ile nie ;>

ale ogolnie.. szybko czochrasz i nadrabiasz info :lol:
Ostatnio edytowano 2008-04-01, 18:25 przez MAGDA, łącznie edytowano 7 razy
MAGDA

Postprzez VerTax » 2008-04-01, 17:55

Swoja droga. Spytajcie dlaczego odeszli... Dobrze by bylo, aby ich odpowiedzi byly napisane przez nich na forum, a nie ze ktos zbierze i przepisze (bo wtedy wiadomo, joby poleca ze manipulacja). Moze odeszli, bo nie maja czasu, hm?
VerTax

Postprzez MAGDA » 2008-04-01, 17:58

VerTax napisał(a):Swoja droga. Spytajcie dlaczego odeszli... Dobrze by bylo, aby ich odpowiedzi byly napisane przez nich na forum, a nie ze ktos zbierze i przepisze (bo wtedy wiadomo, joby poleca ze manipulacja). Moze odeszli, bo nie maja czasu, hm?

co im teraz zalezy ?

kazdy glupi moze napisac "ej wezcie napiszcie ze odeszliscie przez Magde i Szakala"

Ani ich nie znamy, ani pewnie nigdy nie zobaczymy, wiec moga takie ladne bajki napisac, ze szok,..

no ale luzz..

tylko moje zdanie ;)
Ostatnio edytowano 2008-04-01, 17:58 przez MAGDA, łącznie edytowano 1 raz
MAGDA

Postprzez B0BS0N » 2008-04-01, 17:58

VerTax napisał(a):Swoja droga. Spytajcie dlaczego odeszli... Dobrze by bylo, aby ich odpowiedzi byly napisane przez nich na forum, a nie ze ktos zbierze i przepisze (bo wtedy wiadomo, joby poleca ze manipulacja). Moze odeszli, bo nie maja czasu, hm?

Vertax nie draz tego tematu. Tak na logike... 5 osob nagle nie traci wolnego czasu. Odeszli to odeszli, co Ci to da, ze sie dowiesz ?
B0BS0N
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez VerTax » 2008-04-01, 18:03

B0BS0N napisał(a):Odeszli to odeszli, co Ci to da, ze sie dowiesz ?

Mi nic, bo nie podpisuje sie pod teza "przywlaszczenia forum". :) Aczkolwiek innym moze otworzyc oczy na prawdziwy stan rzeczy. ;)

MAGDA napisał(a):kazdy glupi moze napisac "ej wezcie napiszcie ze odeszliscie przez Magde i Szakala"

Niby tak, cos w tym jest.

Sprawa dalej otwarta, czekamy na konkrety. :)
VerTax

Postprzez B0BS0N » 2008-04-01, 18:13

To jeszcze moze dodam taki krotki komentarz do tej sytuacji.
Moja opinia jest nastepujaca:
Szakal z Magda dzialaja wspolnie, czasem z niezbyt pozytywnym skutkiem, ale ich poczynania w zaden sposob mi osobiscie nie przeszkadzaja, a czesto wrecz przeciwnie - angazuja sie w rozwoj tego forum, utrzymanie go przy "zyciu". To, ze kilka osob odeszlo z roznych powodow, nie wykluczam, ze wlasnie przez ta pare, na mnie nie robi wrazenia, tak jak na was (Hope, Bart itd.). Po prostu to, ze "starzy" moderatorzy nie mogli sie dogadac z "nowymi" nie dotyczy bezposrednio mojej osoby. Forum to tylko dodatek do zycia, odejscie pieciu osob nie spowoduje u mnie zalamania nerwowego, pikawa mi nie stanie... a Ty Hope wczoraj zachowywales sie, jakby Magda z Szakalem podpalili Tobie dom...
Troche powagi i dystansu do tego wszystkiego, bo zajdzie Ci to w glowe.
Jesli chcecie zmienic to, co sie wam na forum nie podoba, zrobcie to tak, jak nalezy... bez kopiowania dyskusji z SB, ktore was tylko pograzaja. KONKRETY PANOWIE. A nie owijanie w bawelne.
I na koniec :
Jichynn napisał(a):Ludziska: Nie robcie z forum drugiego Sejmu!!!! Sie porobilo.

+ 1 Jichynn... sie porobilo....
B0BS0N
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez wisnia118 » 2008-04-01, 18:43

hopejr napisał(a):a ile na dzien dzisiejszy adminow widzsz wisnia on w ogole zyje ?

wytlumacz mi jedna sprawe- z czego wywnioskowales ze mnie caly czas nie ma??
z tego ze nic nie pisze i nic nie sciagam, czy moze z tego ze czesto mam profil ukryty i nie zobaczysz mnie??
bo jezeli tak to wytlmacze Ci - napisz do mnie na pw ja Ci przesle linki,gdzie cos robilem w ostatnim czasie np:jakie tematy kasowalem, jakie do kosza wyrzucalem, ktore zamykalem, jakie przenosilem, komu dalem i ile ostrzezen itd a nie piszesz o czys o czym pojecia nie masz!!
Ostatnio edytowano 2008-04-01, 18:45 przez wisnia118, łącznie edytowano 1 raz
wisnia118
Administrator
Administrator

Postprzez MAGDA » 2008-04-01, 19:40

no wiec pieknie sobie koledzy pospamowali :D

no to ja tez chce :hurra: moge ? mogeee ???! :aloha:

Drodzy koledzy, ministrowie, Admini, Moderatorzy, Vipy, dzioUchy i chlopOki, lejdis end dzentelmen, fajni i fajni inaczej, inteligenti i matoly :D

bardzo mi milo, ze zrobilam sie taka slawna na tym forum :< :lol:

Mam nadzieje, ze to juz ostani tak pusty, dretwy, plytki i beznadziejny temat :/
naprawde czasem sie zastanowcie co zakladacie, bo tu jest pol postow dla spamu zamiast konkretow.

ahss...

wielkie :brawo: dla kolegow "dowodzacych" tym tematem, gratuluje odwagi, konkretow, sensu, argumentow :brawo:

tyle ode mnie. i EOT bo spam mnie przestal juz cieszyc i radowac :-|
Ostatnio edytowano 2008-04-01, 19:41 przez MAGDA, łącznie edytowano 1 raz
MAGDA

Postprzez hopejr » 2008-04-01, 19:49

O widze ze ,szakal cie sposcil z lancucha i zdjal kaganiec , sam nic nie napisal tak jak mowilem ze trzeba bedzie poczekac na magde ...

MAGDA napisał(a):takie male "ale" jeszcze.. piszesz mi PW jak jakis wielki kolega. chcesz zebym glosowala na Ciebie zebys dostal moda.. przekonujesz, proppnujesz rozne rzeczy.. a kiedy stanowsika nie dostajesz, to robisz na mnie atak, tak? no to brawo, skoro tak strasznie Cie zabolal brak awansu to moze zaloz na to temat, a nie smecisz mi o jakims rzadzeniu, rozpadaniu sie forum itp itd ?? wez ogarnij, ja Cie blagam :|

chyba nie sadzisz ze liczlem na tego moda , na konto ktore zrobilem sobie przed wczoraj z 1 postem hehehe jezeli tak to jestes niezle naiwna , co do tego pw to sama sie domysl pewnie sobie zartowalem . Ja juz napisalem co o tym mysle i szczerze mowiac dobrze mi to zrobilo dalesze losy tego forum juz mnie nie interesuja ,co by nie bylo ... prosze o usuniecie mojego konta to ostatnia dobra rzecz jaka uda wam sie zrobic na tym forum
hopejr

Postprzez VerTax » 2008-04-01, 19:58

Ty twierdzisz ze ktos sobie przywlaszczyl forum, a ja z pewnego zrodla wiem, ze poziom kultury na tym forum zaczyna spadac. I PODAM KONKRETY (w przeciwienstwie do co poniektorych):

hopejr napisał(a):O widze ze ,szakal cie sposcil z lancucha i zdjal kaganiec

Teraz o Wasze prosimy, albo na swoja odpowiedzialnosc w cholere zamkne ten temat bo robi sie juz niemilo.
Ostatnio edytowano 2008-04-01, 20:02 przez VerTax, łącznie edytowano 2 razy
VerTax

Postprzez MAGDA » 2008-04-01, 20:00

jako ze Panowie Admini kaza mi ladnie Ci odpisac i Cie nie obrazac ... no to pisze...

A swoje denne plytkie teksty z lancuchami zachowaj dla mamy ok ? bo mnie nie bardzo to raduje :P

Kurcze jak mi przykro ze odchodzisz :rozpacz:

:papa: ;( ;( ;(

VERTAX :D :brawo:

[b]
dodalam :[/b]

no coz. przykro mi ze usuneli Ci konto, Tym smuntym wyrazem i obolala psychika zamykam ten temat :hyhy:
Ostatnio edytowano 2008-04-01, 20:09 przez MAGDA, łącznie edytowano 2 razy
MAGDA

Postprzez B0BS0N » 2008-04-01, 21:30

No to Hopejr pokazal na co go stac... jego slowa sa ponizej krytyki. Jak brakuje argumentow, to sie obraza innych... stary, dobry sposob ludzi bez kultury.
Widzicie panie i panowie ? Chcieliscie wywolac rewolucje na forum, a jak przyszlo o konkrety, to cisza jak makiem zasial.
Na przyszlosc: jezeli ktos nie wie do konca o co mu chodzi, to niech nie zaczyna tego typu tematow i dyskusji.
B0BS0N
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Poprzednia strona

Powrót do Kosz