Moderator: Moderator
podostawali awanse taaak szakal i magda i sie zaczelo
co ty piszesz wogole
pozatym , dostalem informacje z bardzo wiarygodnego zrodla ze tylko magda iszakal podejmowali decyzje siedzac dydkowi na gg ,
nie widzicie ze to wy przyczyniacie sie do upadku tego forum
VerTax napisał(a):Swoja droga. Spytajcie dlaczego odeszli... Dobrze by bylo, aby ich odpowiedzi byly napisane przez nich na forum, a nie ze ktos zbierze i przepisze (bo wtedy wiadomo, joby poleca ze manipulacja). Moze odeszli, bo nie maja czasu, hm?
VerTax napisał(a):Swoja droga. Spytajcie dlaczego odeszli... Dobrze by bylo, aby ich odpowiedzi byly napisane przez nich na forum, a nie ze ktos zbierze i przepisze (bo wtedy wiadomo, joby poleca ze manipulacja). Moze odeszli, bo nie maja czasu, hm?
B0BS0N napisał(a):Odeszli to odeszli, co Ci to da, ze sie dowiesz ?
MAGDA napisał(a):kazdy glupi moze napisac "ej wezcie napiszcie ze odeszliscie przez Magde i Szakala"
Jichynn napisał(a):Ludziska: Nie robcie z forum drugiego Sejmu!!!! Sie porobilo.
hopejr napisał(a):a ile na dzien dzisiejszy adminow widzsz wisnia on w ogole zyje ?
MAGDA napisał(a):takie male "ale" jeszcze.. piszesz mi PW jak jakis wielki kolega. chcesz zebym glosowala na Ciebie zebys dostal moda.. przekonujesz, proppnujesz rozne rzeczy.. a kiedy stanowsika nie dostajesz, to robisz na mnie atak, tak? no to brawo, skoro tak strasznie Cie zabolal brak awansu to moze zaloz na to temat, a nie smecisz mi o jakims rzadzeniu, rozpadaniu sie forum itp itd wez ogarnij, ja Cie blagam
hopejr napisał(a):O widze ze ,szakal cie sposcil z lancucha i zdjal kaganiec
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości