Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

Bez hide w audycjach radiowych.

Tutaj trafiaja wszystkie usuniete tematy.

Moderator: Moderator

UwaĹźasz Ĺźe:

Pomysł z odkryciem linków we wszystkich działach w radioshow jest ok
3
60%
Pomysł niezły, ale należy robić to stopniowo, po jednym dziale
1
20%
Powinno zostać tak jak jest (ASOT odkryty, reszta ukryta)
1
20%

Liczba głosów : 5

Bez hide w audycjach radiowych.

Postprzez Joy » 2008-05-21, 22:58

Co powiecie na to, aby obowiazek ukrywania linkow zniesc z kolejnych audycji... stopniowo albo z wszystkich naraz. W dziale ASOT pomysl doskonale sie sprawdzil, nie ma wymuszonych komentarzy, poziom postow jest wyzszy, ogolnie latwiej sie w nim polapac ;)
Ostatnio edytowano 2008-05-22, 15:57 przez Joy, łącznie edytowano 1 raz
Joy
Administrator
Administrator

Postprzez wisnia118 » 2008-05-22, 06:57

tez jestem za
wisnia118
Administrator
Administrator

Postprzez SzAkAl » 2008-05-22, 11:15

ja nie jestem za...

no ale jezeli chcecie juz to zrobic to raczej stopniowo zdejmowac hide niz odrazu wylaczyc caly dzial. albo kolejnym krokiem moze byc zdjecie hide w poszukiwane zeby nie robic z tego dzialu muzycznego gdzie piojawiaja sie posty typu: zobacze,sciagne itp.
SzAkAl

Postprzez SzAkAl » 2008-05-22, 14:01

to jezeli chodzi o pomoc to po co dawac liki w temacie niech wysylaja na pw i pisza ze liunk wyslany i tyle...

bo jezeli dajesz linki w hide i wymagasz kometaza to robisz z tego dzial muzyczny...
SzAkAl

Postprzez VerTax » 2008-05-22, 14:17

SzAkAl napisał(a):moze byc zdjecie hide w poszukiwane zeby nie robic z tego dzialu muzycznego gdzie piojawiaja sie posty typu: zobacze,sciagne itp.

Z tym sie zgadzam. To dobrze by bylo, aby "Poszukiwane" byly dzialem bez hide. Albo link na pw i w temacie dopisek "Wyslano" (azeby mozna bylo pomagajacemu dac punkt). A co do audycji radiowych... Jak sie zdejmie hide, to znow narobi sie ssaczy, tylko takich o ktorych nie bedziemy mieli pojecia (wszyscy bedziemy wiEdzieli ze sa ale nie bedziemy ich widzieli). Najpieerw stopniowo z kolejnych audycji sciagac w ramach "dobrej woli". :)
VerTax

Postprzez MAGDA » 2008-05-22, 15:15

ja jestem na nie.
i sama mialam juz kiedys ten pomysl, po tym jak wchodzilo to przy ASOT'cie.

dydka nie ma na gg. ale wlasnie kiedys pytalam go o to, zeby w kazdym zniesc hide i powiedzial zdecydowanie ze NIE.

Fakt. ulatwi nam to moze prace, ale wkoncu kogo bedziemy tepic ? :zdziwko:
kazdy przyjdzie pobierze sobie i :papa: ??
a gdzie edyce, dowody na to, ze nie tylko niby cos tam daje od siebie, ale tez ile to on bierze ?? no gdzie ??

nie ma co robic darmowej ssalni z forum.

takie moje zdanie.
MAGDA

Postprzez Joy » 2008-05-22, 15:50

MAGDA napisał(a):Fakt. ulatwi nam to moze prace, ale wkoncu kogo bedziemy tepic ?

Odczuwasz potrzebe tepienia? :)

MAGDA napisał(a):dydka nie ma na gg. ale wlasnie kiedys pytalam go o to, zeby w kazdym zniesc hide i powiedzial zdecydowanie ze NIE.

To dziwne, bo jak ja z nim rozmawialem to nie mial nic przeciwko odkryciu linkow w radioshow.

MAGDA napisał(a):a gdzie edyce, dowody na to, ze nie tylko niby cos tam daje od siebie, ale tez ile to on bierze no gdzie

Edycje? Jakie edycje... z reguly w audycjach radiowych posty pisane sa tylko po to, aby dostac linka i ew. w taki sposob aby nie dostac warna, czyli sztucznie i bez sensu. Proponuje porownac sobie tematy w dziale ASOT przed i po zmianie zasad... Wczesniej na temat skladalo sie ponad 500 postow, czy to byla dyskusja? A skad, kazdy pisal po to, aby miec dostep do linka. Aby przeczytac jakas zetelna opinie o audycji musialem przegladac nascie stron zanim cos ciekawego znalazlem. Czy to jest pozytywna aktywnosc userow? Nie sadze. Poza tym przydaloby sie karac userow za nieedytowanie postow, czego w zasadzie nikt nie robi (poza Wisnia, ale to i tak tylko w przypadku razaco niskiego poziomu i braku edycji). A nawet gdybysmy wszyscy nagle zaczeli dawac warny za brak edycji w radioshow, to i tak moze jedna na 20 opinii bylaby ciekawa... pozostale to fajny ten TATW, fajna audycja, itp.
Forum powinno byc dyskusyjne, a nie mozna wymuszac dyskusji poprzez hide.

MAGDA napisał(a):nie ma co robic darmowej ssalni z forum.

Przeciez ma to dotyczyc audycji radiowych, i tak do konca nie wiadomo czy wszystkich. Single i reszta bez zmian.

Przeciez w dziale ASOT odkrycie linkow doskonale sie sprawdzilo, prawda Magda? ;-)
Poza tym jeszcze nie dawno chcialas odkryc wszystkie linki w radioshow, skad nagle taka zmiana :)

Pozdro
Joy
Administrator
Administrator

Postprzez MAGDA » 2008-05-22, 15:53

no to robcie sobie co chcecie. ja sie do Waszych pomyslow juz nie mieszam, bo i po co

eot
MAGDA

Postprzez SzAkAl » 2008-05-22, 16:02

joy17 napisał(a):To dziwne, bo jak ja z nim rozmawialem to nie mial nic przeciwko odkryciu linkow w radioshow.
jak ja z nim rozmawialem to mial powiedzial ze asot wystarczy przynajmniej narazie wiec bez niego raczej nie podejmujmy takich decyzji...
SzAkAl

Postprzez MAGDA » 2008-05-22, 17:00

jesli juz mam cos dodac to..

SzAkAl napisał(a):ez niego raczej nie podejmujmy takich decyzji...

+ 1

Bez wzgledu na wyniki ankiety poczekajmy na dydka i on niech podejmie ostateczne decyzje moze. Obrazek
Ostatnio edytowano 2008-05-22, 17:21 przez MAGDA, łącznie edytowano 1 raz
MAGDA

Postprzez Joy » 2008-05-22, 18:08

Oczywiscie ze poczekamy z tym na Dydka, tutaj piszcie tylko wasze opinie, co sadzicie na ten temat :)
Joy
Administrator
Administrator

Postprzez Iv » 2008-05-22, 19:36

Jestem za takim rozwiazaniem.
Iv

Postprzez Joy » 2008-06-09, 19:57

Po rozmowie z Dydkiem jest zgoda na zmiane regulaminu i zniesienie hide we wszystkich radioshow ;)
Joy
Administrator
Administrator

Postprzez MAGDA » 2008-06-09, 20:06

swietnie. to ciekawe jak dopilnujecie teraz porzadku :)
bo ja chyba jedyna jestem ktora sie zajmuje tym w dziale ASOT'a. ludzie pisza brednie caly czas, a zaden chyba mod nic nie robi ale luz :|
jedyne co to joy napisal jakies tam zastrzezenia, ale gdzie oni to maja ?
AKURAT ze bedzie LEPIEJ pf.
MAGDA

Postprzez VerTax » 2008-06-09, 20:10

Ano zgadzam sie z Magda...
VerTax

Następna strona

Powrót do Kosz