Moderator: Moderator
joy17 napisał(a):A w dziale ASOT, wystarczy spojrzec
Ludzie, jest wystarczajaco modow, aby w radioshow zapanowal porzadek. Taka mamy tutaj role, prawda?
MAGDA napisał(a):ASOT?_ tak wystarczy spojrzec, bo dziennie usuwalam po 3 strony bredni czasem, zeby mialo to jakis wyglad,rece i nogi do tego pisalam posty zeby sie ogarneli, dawalam w koncu ostrzezenia..
No to gratuluje, zeby kazdy mod tak dzialal Ja tez sie nie obijam na forum, uwierz, sprawdz albo spytaj admina. Co do reszty, miala byc rotacja co jakis czas aby modzi sie nie obijali, ale temat stoi w miejscu.
VerTax napisał(a):Kiedys napisalem, to forum powinno byc zamkniete (tzn. rejestrcja za zaproszeniem). Dzialy z downloadem tylko dla jakiejs grupy uzytkownikow, do ktorej mozna sie dostac udzielajac sie w innych dzialach i po problemie... Bo to forum ma istniec dzieki merytorycznym wartosciom (jak to glupio brzmi...), a nie dzieki ssaczom.
joy17 napisał(a):Pomysl ze na 100 osob rejestrujacych sie na forum, kilka z nich stanie sie aktywnymi userami, zorientowanymi w temacie muzyki trance, piszacych rzeczowo i na temat.
joy17 napisał(a):Zamkniete forum = brak nowych userow
VerTax napisał(a):A teraz pomysl (NIE! ZOBACZ na forum!!!), ze reszta z tych stu osob sprawia ze na tym forum jest syf, a my sie przez to zremy, miedzy soba!
MAGDA napisał(a):ja wiem ze TY sie nie obijasz. i jeste osoba, ktorej najwieksza prace tu widze, i jak juz kiedys mowilam powinienes miec Admina
SzAkAl napisał(a):z tego co widze dzial radioshow strasznie opustoszal po zdjeciu hide :-|
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości