Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

ASOT Tracker- Reaktywacja

Tutaj trafiaja wszystkie usuniete tematy.

Moderator: Moderator

ASOT Tracker- Reaktywacja

Postprzez VerTax » 2008-08-17, 11:18

Razem z sEin^^ juz dwukrotnie poruszylismy ten temat w pozaforumowych rozmowach. Objasnilismy wszystkie "za" i "przeciw" trackera, reguly na nim panujace. Teraz tylko pytanie jest do Was, czy bylibyscie w stanie RAZ W ROKU zasponsorowac takowy tracker (i nie mowie tu o duzym wydatku, naprawde :)). Ogolnie oplata by nie byla obowiazkiem "istnienia" na trackerze, ale tez ulatwiloby "dawcom" przebywanie na takim trackerze.

Czekam na Wasze opinie :!: :!: :!:

PS. Tracker nie ma byc konkurencyjny wzgledem tego forum. Wrecz chcemy je w jakis sposob polaczyc, a ograniczyc liczbe ssakow. :)
VerTax

Postprzez B0BS0N » 2008-08-18, 13:46

Sorry ale po przemysleniu sprawy jestem na NIE. Ssaki ssakami, ale wsrod ludzi, ktorzy przychodza tu ssac muze sa tez normalni, bardziej konkretni uzytkownicy i byloby wielka strata, jakby takich userow bylo coraz mniej - sami widzicie, ze dawna "Elita" sie kruszy, a bynajmniej coraz rzadziej odwiedza witryne asot.pl . Nowi uzytkownicy sa potrzebni, a dzial download ich tu sprowadza. Jesli powstalby tracker, to 99% ludzi zagladaloby tylko tam, a forum mieli by tam, gdzie swiatlo nie dochodzi.
B0BS0N
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez VerTax » 2008-08-18, 19:07

Ssaki ssakami, ale wsrod ludzi, ktorzy przychodza tu ssac muze sa tez normalni, bardziej konkretni uzytkownicy i byloby wielka strata, jakby takich userow bylo coraz mniej - sami widzicie, ze dawna "Elita" sie kruszy, a bynajmniej coraz rzadziej odwiedza witryne asot.pl

Dlatego bys nie spostrzegl roznicy. :)

B0BS0N napisał(a):Nowi uzytkownicy sa potrzebni, a dzial download ich tu sprowadza.

Dzial download sprowadza ssaczy, ostatnim naprawde ciekawym czlowiekiem ktory sie tu zarejestrowal jest Gi.s.Sander (jesli przekrecilem, to sorry :))

B0BS0N napisał(a):Ssaki ssakami

I wlasnie na tym polega blad w mysleniu wiekszosci z Was. "Ssacze to nie problem, problemem jest krusaca sie elita". A prawda jest taka, ze to wlasnie przez ssaczy elita nie ma ochoty wchodzic (ja sam zagladam w jakich tematach co napisano, dzial download omijam, bo tam tylko ssacze sie udzielaja...)
Ostatnio edytowano 2008-08-18, 19:13 przez VerTax, łącznie edytowano 2 razy
VerTax

Postprzez Joy » 2008-08-18, 19:29

Po zastanowieniu uwazam ze cos takiego jak tracker na forum, innymi slowy ograniczenie dostepnosci plikow do kregu zaufanych forumowiczow, mogloby w konsekwencji prowadzic do uwsteczniania forum. Taka jest bolesna prawda, nowych uzytkownikow przyciaga wlasnie download. A 10% z nich zobaczy, ze istnieje cos wiecej na forum, poza download.
Cos kosztem czegos... rozwoj forum kosztem ssakow. Tego nie unikniemy.

VerTax napisał(a):Dzial download sprowadza ssaczy, ostatnim naprawde ciekawym czlowiekiem ktory sie tu zarejestrowal jest Gi.s.Sander

No i sprowadzil... do tego jeszcze paru innych ciekawych userow. O to wlasnie chodzi :)

A tak swoja droga, kiedy bylem ellite uploader i wrzucalem mnostwo nutek, najwazniejsze bylo dla mnie, ile osob sie tym kawalkiem zainteresuje oraz to, ze pare osob napisze jakis ciekawy koment :)

VerTax napisał(a):A prawda jest taka, ze to wlasnie przez ssaczy elita nie ma ochoty wchodzic

Z tym sie nie zgadzam... elita ma swoje dzialy w ktorych sie udziela, do ktorych ssaki nie dochodza. Ssaki zyja swoim download, oswiecona elita calym forum. Byc moze nawet i swiadomosc bycia VIPem, przynaleznosci do "smietanki" forum daje poczucie wyzszosci nad zwyklym ssaczkiem, a to w pewnym sensie przyciaga niektorych.
Ostatnio edytowano 2008-08-18, 19:44 przez Joy, łącznie edytowano 2 razy
Joy
Administrator
Administrator

Postprzez VerTax » 2008-08-18, 19:32

Joy napisał(a):rozwoj forum kosztem ssakow. Tego nie unikniemy.

Widzisz, kidys zalozylem temat (nomen omen... ktos go usunal ;)) jak ograniczyc ssakom dostep do forum. To zjechano mnie od gory do dolu. :)
VerTax

Postprzez SzAkAl » 2008-08-18, 20:06

VerTax napisał(a):Razem z sEin^^

mozecie sobie zrobic 4um i na nim trackera czy inne pierdoly

bo na tym 4um nie bedzie az tak powaznych zmian...
SzAkAl

Postprzez MAGDA » 2008-08-18, 20:08

krotko !!

jezeli chcecie doprowadzic do rozpadu forum to zycze powodzenia !!
jestem i bede na

[center]
NIE[/center]

[ Dodano: 2008-08-18, 21:09 ]
VerTax napisał(a):Tracker nie ma byc konkurencyjny wzgledem tego forum

wiec czemu na GG napisales mi ze

" jednoczesnie doprowadzi to do rozpadu forum"

eh eh
Ostatnio edytowano 2008-08-18, 20:08 przez MAGDA, łącznie edytowano 1 raz
MAGDA

Postprzez VerTax » 2008-08-18, 20:11

MAGDA napisał(a):" jednoczesnie doprowadzi to do rozpadu forum"

Bo biore poprawke na obecna upartosc, niechec, glupote i strach modow/adminow przed jakimikolwiek zmianami.

I nie zyczesobie publikowania prywatnych rozmow miedzy nami.

Szakal, nie jestes headadminem, zacznijmy od tego. :) wiec nie bedziesz podejmowal decyzji samodzielnie. :D (swoja droga, Twoj avatar w podpisie wymownie pokazuje w jakim posanowaniu masz to forum ;P)
Ostatnio edytowano 2008-08-18, 20:12 przez VerTax, łącznie edytowano 2 razy
VerTax

Postprzez MAGDA » 2008-08-18, 20:13

VerTax napisał(a):I nie zyczesobie publikowania prywatnych rozmow miedzy nami.

nie publikuje wiec mnie nie atakuj :| ....

po prostu wzielam w cudzyslow slowa ktora spamietalam, ktore jakos mnie uderzyly, ze chcecie rozawalic forum.

i jeszcze jedno. dziwne Vert ze w ciagu kilku dni zrobiles sie tak strasznie wrogo nastawiony.. [ wiesz..] dziwne prawda? . . ..
ale nie o tym temat.

PISZEMY TYLKO CO MYSLIMY O POMYSLE Z 1GO POSTA. ..
Ostatnio edytowano 2008-08-18, 20:14 przez MAGDA, łącznie edytowano 1 raz
MAGDA

Postprzez CaLi » 2008-08-18, 21:03

a ja ogolnie nie wiem o co chodzi w tym temacie moze tak po polskiemu? :shock:
CaLi
Administrator
Administrator

Postprzez Joy » 2008-08-18, 21:09

Po jaka cholere ktos tak wyczyscil ten dzial zostawiajac 15 tematow... pytam grzecznie !! Tyle sie dzialo na forum, zawsze mozna by odswiezyc pamiec, badz odniesc sie do prowadzonej kiedys dyskusji.

Sory za offtop ;)

Cali, chcialem Ci podac linka do tematu z dyskusji o torrencie forumowym, ale ktos juz dawno skasowal. I mozemy zaczynac dyskusje od poczatku !!
Ostatnio edytowano 2008-08-18, 21:12 przez Joy, łącznie edytowano 1 raz
Joy
Administrator
Administrator

Postprzez CaLi » 2008-08-18, 21:17

ja tu bym nie prowadzila dyskusji tylko zamkla temat ale potem nie chce byc besztana :)
CaLi
Administrator
Administrator

Postprzez wisnia118 » 2008-08-18, 21:19

odrazu napisze ze jestem na NIE!!!
wisnia118
Administrator
Administrator

Postprzez SzAkAl » 2008-08-18, 21:23

a wiec chyba wszystko wiadomo ze pomysl odpada
SzAkAl

Postprzez CaLi » 2008-08-18, 21:25

HAlo Szakal nie zamykaj jeszcze nie kazdy sie wypowiedzial .. dajcie szanse innym a ja chce dokladnie zrozumiec ten temat sorki otworze go jeszcze nie zamykajmy innym ust :|

mimo ze napisalam wczesniej zeby zamknac to jednak wypada wysluchac opini wszystkich pozniej mozna zamykac;)
Ostatnio edytowano 2008-08-18, 21:27 przez CaLi, łącznie edytowano 1 raz
CaLi
Administrator
Administrator

Następna strona

Powrót do Kosz