Moderator: Moderator
joy17 napisał(a):Jej, doczekalem sie czasow kiedy ze zwyklego radia wreszcie bede mogl posluchac mojej ulubionej audycji. Kiedys tylko marzylem
Dawid napisał(a):Oni Puszczaja Retransmisje Tydzien lub dwa po Audycji na Di.fm , tak jak to jest z Club Life'm Tiesta w RMF MAXXX Bynajmniej takie jest moje rozumowanie
Dawid napisał(a):jakie sa fale Planety ? ^^ Obawiam Sie Ĺťe u mnie Nie Bedzie Odbieralo we Ĺwietokrzyskim ^^
soczek napisał(a):Dawid napisał(a):Oni Puszczaja Retransmisje Tydzien lub dwa po Audycji na Di.fm , tak jak to jest z Club Life'm Tiesta w RMF MAXXX Bynajmniej takie jest moje rozumowanie
No dobra, ale skoro wczoraj byl ASOT 340, to dzisiaj bedzie 341, za tydzien 342 i 343... Za dwa tygodnie 344 i 345, ale wtedy jeszcze nie bedzie ASOTU 345, dopiero co wyjdzie 344!
Patryczek napisał(a):soczek napisał(a):Dawid napisał(a):Oni Puszczaja Retransmisje Tydzien lub dwa po Audycji na Di.fm , tak jak to jest z Club Life'm Tiesta w RMF MAXXX Bynajmniej takie jest moje rozumowanie
No dobra, ale skoro wczoraj byl ASOT 340, to dzisiaj bedzie 341, za tydzien 342 i 343... Za dwa tygodnie 344 i 345, ale wtedy jeszcze nie bedzie ASOTU 345, dopiero co wyjdzie 344!
A moze probuja nadrobic kilka odcinkow ASOTa, zeby pozniej puszczac go normalnie co czwartek?
Tavistock napisał(a):Sprawa jest dosyc dziwna, poniewaz ta Planeta Fm ktora jest dostepna w calej Polsce to nie rozni sie zbytnio od starej i okropnej radiostacji, lansuja siebie jako najbardziej imprezowa stacja bo raz w tygodniu puszcza Armina i to nie na zywo tylko tego ktorego zapewne od czwartku wszyscy zdazyli posluchac, malo tego zostali Ci sami prowadzacy audycje i dalej gadaja o jakichs rzeczach w ogole nie zwiazanych z czymkolwiek. Ĺmieszne jest jeszcze to ze np. ostatnio sluchalem Wet Fingers i co mnie zaskoczylo dawali set ktory o dziwo skladal sie z tych samych trackow co set DAVIDA GUETTA, dodali od siebie chyba tylko przejscia miedzy utworami, ehh no tylko rece zalamac. Pozytywna rzecza jest to ze maja troche albumow do rozdania. Jak dotad nic nie upolowalem
Podsumowujac, nie ma w Polsce dobrego radia w eterze!!!
Franzi napisał(a):Planety kiedys duzo sluchalam, nawet bardzo duzo, jest to radiu na ktorym sie wychowalam Kiedys puszczali fajna techniawe a teraz same jakies mezo, pseudo hh polski i jakies nudne wyjace r'n'b
Jesli chodzi o asot to
W piatek o 23 puszczaja ostatni asot ze czwartku, najnowszy
W sobote tez o 23leci asot sprzed tygodnia
Jesli chodzi o gdjb
W srode leci ostatni czwartkowy set
W niedziele najnowszy, potem ten sam powtarzaja w srode i tak dalej.
Czasem sobie poslucham tych audycji albo trance niht, chociaz chyba juz sie zestarzalam i spac mi sie chce o 22 Kiedys to do 3 sluchalam radia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 5 gości