skoro sendspace to mam nadzieje ze mi sie uda pobrac. A sciagam z racji tego, iz ASOT'a nie za bardzo sluchalam. Poza tym chyba jeszcze w swojej kadencji nic z asot.pl nie sciagalam xD
Powoli bede edytowac co i jak.
Dziekuje bardzo : )
EDYCJA ( na czesci )
Armin van Buuren feat. Susana - If You Should Go (John O'Callaghan Remix) kawalek calkiem ciewkawy, denerwuje mnie tylko to, ze vocal tak malorozwiniety, ciagle laska spiewa to samo ; P ale mozna sobie odplynac sluchajac go : )
Anjunabeats - Volume 1 (7 Skies & Static Blue Remix) latawczyk
brakuje tylko vocalu, bo jakos tak pusto w nutce :-|.
Markus Schulz feat. Dauby - Perfect (Agnelli & Nelson Remix) gdzies od 3:30 min zaczyna sie cos pieknego :-o 7/10 ode mnie : )
D-Unity - Arena 57 tu niestety kosz, bo nic mnie nie wciaga nutka.. dopiero pod koniec sie zaczyna cos dziac
Kai Jee 'n' Eidan - Unlocked od 2:27 mnie porwalo
fajny kawalek, dosc spokojny ale ma w sobie cos, co mi sie podoba. ale najladniejszy ten motyw na 2:27 Polecam
Linkin Park - Shadow Of The Day (Blake Jarrell Remix) tak taak tAKK!! jak na Linkin Park przystalo
dla mnie ich kawalki to jeden wielki slodki miodek
rowniez tutaj sie nie zawiodlam. kocham ten glos, muzyka 9+/10!
POLECAM bardzo bardzo ! !
Orjan Nilsen - La Guitarra ojj przecudowny kawaleczek
2:28 min i leze
dziekuje przeslicznie i szczerze POLECAM innym ! 9/10 !
Rank 1 vs. Jochen Miller - And Then. milo, symaptycznie, ale co najwaniejsze
elektrycznie to wlasnie mi sie w nucie podoba
Shadowrider - Blue Horizon (Giuseppe Ottaviani Remix) oo i na koniec takie cudenko mi zostalo xD podoba mi sie jak najbardziej motyw na chyba 2:50 min
Ĺlicznie dziekuje za wszystkie nutki. Podziwiam ze wlozona prace, bo przyjdzie ktos, rzuci jednego posta i ma 10 kawalkow.
A czasem warto sie wysilic.
Chcialam jeszcze tylko dodac, ze zamiast to czytac, juz powinniscie brac sie za sciaganie i edytowanie heheh... Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 2008-02-09, 15:44 przez MAGDA, łącznie edytowano 8 razy