A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
Kawalek pojawil sie juz na forum jakis czas temu. Byl on w postaci ripa, dlatego uploadowalem teraz dla was wersje z albumu. Troche slaba jakosc, bo jak na razie lepszej nie ma ale i tak lepsze to niz wspomniany rip Utworek naprawde godny uwagi, bardzo delikatny i melodyjny. Zaraz po "Wasted" najlepsza dla mnie produkcja Andy'ego Polecam
[hide]
aodsiebiea/pokaz/746959---53dd.html [/hide]
Ostatnio edytowano 2008-10-13, 23:45 przez Lion, łącznie edytowano 1 raz
mozliwe ze spotalem sie z tym ..ale nie kojaze ; ) Edit nie mialemu siebie ..nawet ripa i fakt melodyjne i symptaczny vocal ale ...jednak dla mnie wasted #1
Ostatnio edytowano 2008-10-14, 00:08 przez Rogal, łącznie edytowano 1 raz
heh na ta wielka nutke czekalem Run piekne skrzypce i linia melodyczna,bede mial sie czym delektowac przez ponad 6 minut,oceniam nutke na 11/10 dawno takij nie bylo pieknej i spokojnej polecam
Ĺwietny spokojny poczatek.... kocham takie nutki.... Potem nuta rozgromila mnie w 0:47 tym wejsciem .... normalnie odlot! :-o Vocal - pierwsza klasa... lubie tak od czasu do czasu posluchac takiego wlasnie trancu z uczuciem i te (chyba) skrzypce.... powalajace 10/10
Ostatnio edytowano 2008-10-15, 21:18 przez TranceOmen, łącznie edytowano 1 raz