Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

15 rzeczy, ktore mozna zrobic w supermarkecie

Tutaj trafiaja wszystkie usuniete tematy.

Moderator: Moderator

15 rzeczy, które można zrobić w supermarkecie

Postprzez VerTax » 2009-01-21, 01:21

1. Wez 24 pudelka z prezerwatywami i wrzucaj po jednym do koszykow innych ludzi.

2. W dziale elektronicznym ustaw budziki tak, by dzwonily co piec minut.

3. Zrob smuge z soku pomidorowego prowadzaca do toalet.

4. Podejdz do jednego z pracownikow i powiedz mu oficjalnym tonem: "Kod 3 w dziale AGD". Zobacz jak zareaguje.

5. Podejdz do okienka ratalnego i popros o raty na paczke M&M-sow.

6. Przesun znak "Uwaga. Mokra podloga"na wykladzine.

7. Rozbij namiot w dziale kempingowym i powiedz innym klientom, ze ich wpuscisz pod warunkiem, ze przyniosa poduszki.

8. Kiedy ktos z obslugi spyta cie, czy moze ci jakos pomoc, zalkaj "Czy nie mozecie po prostu zostawic mnie w spokoju" i rozplacz sie

9. Spojrz prosto w kamere ochrony i potraktuj ja jak lustro dlubiac sobie w nosie.

10. Ogladajac bron w dziale mysliwskim, spytaj sprzedawce czy wie, gdzie mozesz kupic leki antydepresyjne.

11. Biegaj po sklepie z dziwna mina, nucac motyw z "Mission Impossible".

12. W dziale samochodowym pozuj na Madonne, uzywajac lejkow roznej wielkosci.

13. Ukryj sie za wiszacymi ubraniami. Kiedy klienci beda je przegladac,wykrzykuj "WEz MNIE! WEz MNIE!".

14. Kiedy z glosnikow podawac beda jakis komunikat, upadnij na ziemie,przybierz pozycje embrionalna, chwyc sie za glowe i krzycz: "O nie, to znow te glosy!".

15. Wejdz do przymierzalni i krzyknij naprawde glosno: "HEJ, papier toaletowy sie skonczyl!!!".

VerTax
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez FLAJ » 2009-01-21, 12:43

VerTax napisał(a):6. Przesun znak "Uwaga. Mokra podloga"na wykladzine.
VerTax napisał(a):9. Spojrz prosto w kamere ochrony i potraktuj ja jak lustro dlubiac sobie w nosie.

10. Ogladajac bron w dziale mysliwskim, spytaj sprzedawce czy wie, gdzie mozesz kupic leki antydepresyjne.
VerTax napisał(a):13. Ukryj sie za wiszacymi ubraniami. Kiedy klienci beda je przegladac,wykrzykuj "WEz MNIE! WEz MNIE!".

14. Kiedy z glosnikow podawac beda jakis komunikat, upadnij na ziemie,przybierz pozycje embrionalna, chwyc sie za glowe i krzycz: "O nie, to znow te glosy!".

15. Wejdz do przymierzalni i krzyknij naprawde glosno: "HEJ, papier toaletowy sie skonczyl!!!".

:lol: nie mam pytan
FLAJ

Postprzez Creative » 2009-01-21, 14:41

VerTax napisał(a):2. W dziale elektronicznym ustaw budziki tak, by dzwonily co piec minut.

Hahah, juz tak raz z znajomym zrobilismy :lol: ;)

VerTax napisał(a):4. Podejdz do jednego z pracownikow i powiedz mu oficjalnym tonem: "Kod 3 w dziale AGD". Zobacz jak zareaguje.

Jak sie odwaze, to sprawdze :D

VerTax napisał(a):6. Przesun znak "Uwaga. Mokra podloga"na wykladzine.

:lol:

VerTax napisał(a):13. Ukryj sie za wiszacymi ubraniami. Kiedy klienci beda je przegladac,wykrzykuj "WEz MNIE! WEz MNIE!".

Tez dobre ;)

Pozdrawiam !!
Creative
-#Moderator
-#Moderator

Postprzez han350 » 2009-01-21, 17:19

buahahaha :lol: dobre :P VerT to wszystko twoje sprawdzone sposoby?? ;P
han350

Powrót do Kosz