A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
Tak jak w temacie wasze TOP3 wszechczasow czyli kawalki ktore was rozkochaly w sobie i do dzis mozecie je w kazdej chwili wlaczyc. Prosze o przemyslane decyzje a nie o kawalki ktore akurat sluchacie i myslicie ze sa najlepsze skad wiecie czy wam sie nie znudza za miesiac albo i jeszcze wczesniej
Moze zaczne od siebie:
1. Audioholics - External Key
2. Armin van Buuren - Serenity
3. Airbase - Escape
Wydaje mi sie, ze podobny temat juz zaistnial na naszym forum (piec kawalkow wszechczasow, albo 10?).
Jesli mialbym podawac trzy to byloby to niesprawiedliwoscia wobec utworow przeze mnie pominietych. Mam przynajmniej 10 utworow (jesli nie wiecej), ktore wywarly na mnie ogromne wrazenie i ktore czesto slucham (albo same mi w glowie graja). Dlatego wstrzymam sie od glosu, choc podany przez Piocha "Escape" zaliczylbym do tych, ktore wywarly na mnie duzy wplyw.
Airbase - Escape Alex Morph - Y68 (Peaktwins remix) nie wiem czemu mowia ze nie udany remix mnie sie najbardziej podoba ze wszystkich wersji
David Forbes - Xylem
Ostatnio edytowano 2008-05-01, 14:25 przez JeQ, łącznie edytowano 2 razy