Do wokalu w tune'ie mam taka sama slabosc jak do kobiecych oczu... (wydalo sie
)
Dlatego postanowilem zrobic konkurs na najlepszy, najpiekniejszy, naj.... wokal muzyki klubowej. Prosze zeby kazdy podal swoje max. 5 typow (kolejnosc nie ma znaczenia). Moga byc to zarowno meskie jak i damskie wokale, z muzyki trance'owej, jak i kazdej innej klubowej. Swoje glosy ukrywamy (hide) zeby inni sie nie sugerowali. W II etapie, bedzie ankieta w ktorej bedziecie mogli glosowac na swoich ulubiencow ktorzy zebrali najwiecej glosow w I etapie. Do swoich glosow mozna dodac jakis komentarz ale nie trzeba.
Zapomnial bym o najwazniejszyczm: Prosze o podawanie imienia i nazwiska wokalisty/wokalistki bo nie bede potem rozszyfrowywal o kogo chodzi dokladnie po samym imieniu.
Mam nadzieje ze ktos z modow bedzie mi pomagal, usuwal spam i patrzyl czy wszyscy przestrzegaja zasad
To zaczynajmy. Jestem ciekawy kogo glos jest najbardziej lubiany wsrod naszych asotowiczow
Moje typy to:
[hide]1.
Aruna Abrams - wg mnie nr. 1, moglbym sluchac tej Pani wiecznie
2.
Kirsty Hawkshaw - Just Be, Invisible, Insight i wiele innych trackow w ktorych widac ze naprawde Kirsty ma cudny glos, do niedawna moj nr 1 ale obecnie Aruna jest dla mnie lepsza
3.
Jennifer Rene - piekna kobieta o pieknym glosie, zawsze lubilem jej sluchac
4.
Jaren Cerf - jeszcze 1,5 roku temu nie mialem pojecia kto to jest, a teraz nie wyobrazam sobie dnia zeby z glosnikow nie polecial chociaz jeden utwor z jej wokalem
5.
Adrina Thorpe - nad piatym glosem dlugo sie zastanawialem, Tiff Lacey, Charlotte Martin, Sharon den Adel, Julie Thompson kandydatek duzo, ale jednak Adrina najbardziej mnie przekonala pieknymi wokalami w Back To You i Who Will Find Me
Faceta zadnego nie podalem bo jakos kobiece glosy bardziej do mnie przemawiaja [/hide]