A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
Hmmm Deffff General armiii piekiel z tego co pamietam Sympatyczny uczynny chlopak ma duze serce wyszczekana jape i ogolnie jest bardzo pozytywna osoba na forum to on przechrzcil mnie Pani Malinowa i ogolnie kurde bardzo lubie tego czopka
Cali...? hehehe zwariowana osobka, kobieta didzej taki troche Radioparty i te sprawy z tego co zdazylem sie zorientowac to bardzo sympatyczna dziewczyna iiii takie tam.. same pozytywy :d
przy okazji pozdrawiam
Dobry Bardzo dawno temu byl moderatorem, potem go jakos nie bylo.. Nie patyczkowal sie z nagannymi userami, i byl konsekwentny wobec 'zaprzyjaznionych' osob na forum Dobry chlopok z niego
Daawid Swego czasu chyba najmlodszy uzytkownik.nie wiem jak to teraz jest Od dawna na forum ale nie dluzej ode mnie jejejeeee
Kiedys juz go chyba "skomentowalam". nie pamietam A ze czuje potrzebe "parcia" to robie to drugi raz hehehe
Swir jakich malo pierdzi po nocach chrapieee i ogolnie lubi jezdzic z Grzeskiem Przelamala sie i jezdzila maszyna co ma 500 koni bardzo jej sie to podobala miala orgazzzzmmmm na sucho A ogolnie zesFFFFirowany swirek kochany potulny i lubi makaron znaczy sie mojej roboty
Krus, mialam sie z nim chajtac, ale niestety nie wyszlo, bo mnie juz nie chce Mod, ktory nie lubi jak sie przeklina, a slowo "dupa" uwaza za przeklenstwo Ladnie mu w zielonym, calkiem jest przystojny, mimo mlodego wieku Ogolnie bardzo w porzadku sie z nim rozmawia Bez Ciebie to forum nie byloby takie samo
buziaaa
Ostatnio edytowano 2009-04-23, 15:49 przez FLAJ, łącznie edytowano 1 raz
Bardzo atrakcyjne mlode dziewcze, ktora ma swietne pioro. Ponadto fanka mocniejszych brzmien, choc od czasu do czasu lubi cos bardziej lajtowego. Uparta i zawsze musi postawic na swoim . Chyba latwo wyprowadzic ja z rownowagi, ale takze nie jest tak trudno poprawic jej humor. Miewa problemy, ale ogolnie jak najbardziej pozytywna postac . Nie jest to taki "everyman", tylko wyjatkowa i nie do podrobienia dziewczyna
Na naszym forum jest odkad siegam pamiecia Swego czasu najaktywniejszy uzytkownik, pozniej nieco zniknal, zas teraz powrocil. Inteligentny, bezkonfliktowy, ma duzy zasob slownictwa. Cenie go za bezposredniosc i szczerosc Bardzo sympatyczna osoba, Jak najbardziej pozytywny user
Bardzo mily pogodny chlopak mowa oczywiscie o Dawidzie chyba najmlodszy uzytkownik forum ktory pisze logicznie z przemysleniem sensem itp itd .. byl modem ale nie pamietam czemu go juz nie ma chyba sam zrezygnowal ... a ogolnie chlopak bardzo fajny
Cali chyba nie musze mowic bo kazdy raczej wie jaka jest,ale powiem mila,pomocna wywiazuje sie z obawiazkow admina uwazam,ze zasluzenie dostala ten kolorek a pozatym chyba,ale nie jestem pewna najlepsza psiapsola Werci
Ostatnio edytowano 2009-04-23, 21:40 przez Dzoana, łącznie edytowano 1 raz