A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
han350, Jest juz ponad miesiac na forum, Mily, kulturalny nastolatek , z ktorym milo prowadzi sie rozmowy na SB. Lubi grac w Guild Wars Nightfall. Luni komputery i chodzi do I klasy Technikum na profil Informatyk
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 2008-10-16, 18:32 przez Creative, łącznie edytowano 1 raz
Creative
dosc dlugo na forum mimo ze od niedawna dopiero zauwazylem jego obecnosc. Dosc mlody wiek mimo to potrafi madrze sie wypowiedziec. NIe ssa za duzo ostatnio dosc czesto na sb ale jeszcze nie mialem okazji porozmawiac...
Magda - bardzo fajna moderatorka, ktora moim zdaniem wie co robi na forum. Inteligentna, czasem wyskoczy z madrym i ciekawym postem hehe Duzo pisze i ogolnie sie udziela, chociaz moim zdaniem czasem uzywa zbyt wiele emotek Ale ogolnie zdecydowanie na plus.
DREaX Nie mialem okazji jeszcze osobiscie rozmawiac, ale skoro dostal Vipa, to na niego zasluzyl. Wydaje sie byc inteligentny i ogarniety, i chyba tak jest. Moglby popracowac nad Avatarem.
Zawzdy prawdy powiadaja jakoby ten oto zacny obywatel serwisu tego, godzien byl polecenia mego. Czyny jego chwalebne, a dane przezen slowo honorowo dotrzymane
Chlopak z mojego miasta, trenuje judo, slucha nalogowo planety noca (ja niestety spie chociaz w jego wieku tez po calych nocach nie spalam) Od niedawna (?) vip i jak dla mnie wyrozniajaca sie postac na forum ostatnimi czasy. W podpisie duzy obrazek (powinno byc jakies ograniczenie na forum:P). Tez mam siec z orange
Dejwid :-D Pewnie juz o tym wie, ale najmlodszy moderator Swoja funkcje pelni mysle, ze bez zarzutow :-P Wnioskujac po postach sympatyczny, ale tez i tresciwy chlopak :-) Ma smiesznego avatara :-P Pozdrawiam! ;-)