Skoro off top to off top. No dobrze teraz moze troche sie zapedzilem, bo ta wypowiedz nie miala byc zlosliwa czy czepliwa, tylko troche mnie to zdziwilo. Jesli kogos urazilem PRZEPRASZAM. Ale nie rozumiem o co dalej chodzi... Cali poza tym tematem gdzie moglo tak to zabrzemic, kiedy sie Ciebie uczepilem
Chyba ze jesli wypowiadam swoje zdanie na jakis temat (np. warny dla VIPow czy sprawa Flaj) to jest uczepianie sie... Ale chyba mam prawo miec inne zdanie
Zreszta nie jestem jedyny.
I jeszcze jedna sprawa czy trzeba odrazu sie spinac i denerwowac, czy tylko o kwiatkach mozna gadac na loozie. Wisinia mowisz ze Cie denerwuje. Prosze powiedz poza tym temat gdzie jeszcze pisalem cos co Cie zdenerwowalo
Nawet jesli gdzies cos krytykowalem, to krytyke trzeba umiec przyjac. Wy teraz mnie skrywykowaliscie za ta wypowiedz, mowie przepraszam bo faktycznie moglo to tak zabrzmiec i wszystko mam nadzieje ze bedzie ok
Tylko nie wiem co po za ta wypowiedzia znowu zrobilem. Wisnia przeciez nigdzie nie powiedzialem ze Cali cos zle robi, bron Boze jak dla mnie radzi sobie bardzo dobrze. Ale nie wiem po co zaraz straszysz karaniem za cos czego wydaje mi sie nie robie (nie respektuje administracji, obrazam kogos), a propos niepotrzebnych dyskusji to jakie to niby sa
Temat "Sprawa Flaj" to tez niepotrzebna dyskusja
jesli tak trzeba bylo od poczatku powiedziec, "Tak postanowila administracja i decyzja jest niepodwazalna" zamknac temat i po problemie. A nie sami z nami dyskutowaliscie a potem, ze kogos denerwuje... niby czym
Ludzie to jest forum, mozna wszystko na spokojnie wyjasnic. Sorry za off top, ale sami zaczeliscie tutaj dyskusje wiec chyba mialem prawo sie tez wypowiedziec
Jeszcze raz apeluje zeby podejsc do tego z dystansem i loozem
Pozdrawiam