VerTax napisał(a):Kiedys byly zazyle dyskyusje o samej muzyce, nie konkretnych utworach, lecz o muzyce, Waszych uczuciach z nia zwiazanych. Czas to przywrocic, a zarazem wprowadzic pare nowych idei i rozrywek

Pamietam te czasy, kiedy podczas audycji na sb zbieralo sie po kilkadziesiat osob i samemu trzeba bylo refreszowac sb, co by wszystkie wiadomosci ogarnac. Do tego dochodzily liczne dyskusje w licznych tematach. Bylo inaczej...
Ja myslalem, aby czwartek od godz. 20 - 22 po prostu tetnil zyciem. Jest to forum ASOTowe i mysle, zeby te czwartkowe dwie godziny jakos specjalnie podkreslic. Zalozyc jakas "grupe dyskusyjna", zbierac sie liczniej podczas audycji i razem konsumowac ASOTa... Tak wszystko ladnie i pieknie, tylko, ze te ASOTy to nie to samo co kiedys...
Co do szaty graficznej. Ta mnie sie podoba. Zawsze mozna wgrac inny layout i kazdy we wlasnym koncie wybierze odpowiedni dla niego styl.
I jeszcze jedno. Jesli chcemy urozmaicic forum zacznijmy od siebie. Pomyslmy nad ciekawymi tematami, potem je zalozmy. Rozkrecmy forum poprzez wciaganie w dyskusje. Do ciekawszych tematow mozna wysylac inf. na konta uzytkownikow. Fajne bylyby przypomnienia na pw o audycji naszej.
[ Dodano: 2009-02-20, 09:52 ]PS. Sorry za chaotyczna wypowiedz, ale jestem chory