Cieszy mnie wasze poparcie i mam nadzieje, ze bedzie to mialo odbicie w przyszlosci
Dzis juz moge wam przedstawic konkrety (bynajmniej czesc)
1. Od 13go/20go maja (data niepewna) nasza audycja bedzie miala stale miejsce w ramowce radia
DEEPZONE a.deepzone.pl (to juz jest pewne).
2. Ugadalismy
cotygodniowa audycje, w kazda srode od 19:00 do 21:00.
3. Calosc ulega tez
skroceniu z 3 do 2 godzin - 10 propozycji + klasyk + 10 utworow z zestawienia + 30 minut guest mix.
4. Nadawac bedziemy w jakosci 128 kbps, co ulatwia sluchanie wielu ludziom, ale tez sciaganie (zmniejszy sie rozmiar plikow).
5. Wprowadzamy ograniczenie, traktujace o tym, ze jeden utwor po 3 episode'ach, jezeli nie zyskuje na popularnosci - spadl w rankingu, badz utrzymal miejsce z poprzedniego episode'u, odpada. Wyeliminuje to rutyne i znudzenie
Z nowosci to tyle
Teraz druga sprawa:
Potrzebujemy kogos, kto zrobi ladna, ambitna grafike (baner) z logo audycji, forum asot.pl i radia Deepzone w jednym. Szczegoly u mnie
Przydalaby sie tez osoba, ktora bedzie "odpowiedzialna" za reklame audycji na innych forach/trackerach etc.... moze cos na zasadzie partnerstwa, wymiany.. nie wiem.
I trzecia rzecz na koniec: jak juz oznajmil Lion, po maturze wraca do naszej "ekipy", wiec o czas sie Jichynn nie martw, z reszta nie narzekalem na to, tylko na frekwencje.
The End
Pozdro.