Krotko: tak, bo dla state of trance polska (bo tak to miejsce nazwa mozna) takie audycje to z mojego punktu widzenia jakby taki klucz do tego by asot.pl nie bylo jedynie forem a czyms wiecej. mnie sie tez ostatnio odechcialo miksowania ale to chyba w zwiazku z tym, ze troche na uczelni mialem problemow no i kilka innych wazniejszych spraw zajelo mi ostatnio glowe.
jezeli juz zastanawiacie sie czy sie nie wycofac kompletnie z tego pomyslu to moze w takim razie po prostu z audycji co tygodniowej zrobcie co dwa tygodnie a state of trance selection a w to wolne miejsce upchajcie guestmixy - narazie z tego co widzialem listing jest juz do pazdziernika a jeszcze nie ma czerwca - to troszke nie halo - ale wiem, ze potrzebne jest zaangazowanie/no wlasny wklad mowiac wprost duzy i jezeli tylko tak sie da to OK niech tak bedzie.
mysle tez ze po prostu za duzo kawalkow upychacie do selekcji asot.pl - 20 kawalkow - styka. armin tez nie robi nie wiadomo ilu tych kawalkow w swojej audycji bo sie bardzo szybko z muzyki moglby zrobic mishmash a chodzi o to, zeby w takiej audycji zaprezentowac 20 nutek - nie pomieszanych jakos kosmicznie ze kazda nuta co ma po 8-9 minut trwa po 3 w efekcie - tylko tak zeby wysluchac w miare wiekszosci kawalka.
niewiem w jaki sposob to nadajecie - ktos tu cos pisal, ze jeden siada do kompa i to co juz jest zmiksowane - nadaje. no jak tak - to faktycznie idzie sie wkur...... ten tego
bo to czasem jest cenny czas w plecy dla takiej osoby i nic wiecej.
co moim zdaniem przydalo by sie Wam (o ile tego nie ma bo niestety ostatnio nie moge byc na biezaco) to:
- serwer na ktory po prostu wrzucacie mix w mp3 i to sie streamuje samo (na zasadzie playlisty), nikt tego nie musi puszczac w jakikolwiek sposob to jest teraz (no chyba, ze teraz tak jest wlasnie to wtedy OK).
- inna sprawa - asot.pl wchodze i widze wylacznie forum - samo forum i ladnie porobione subfora. troche odjezdzam od tematu glownego ale ktos pisal, ze malo jest glosow w glosowaniach na trackliste danego asot selection. dlaczego ? dlatego bo zupelnie nie ma zadnej prezentacji czesci informacyjnej - jest forum i mozna sobie pogadac i cos tam poczytac a jakiekolwiek juz aktualnosci/artykuly/i temu podobne - nawet po to, by zwabic tu kogos wiecej niz tylko tych w sumie, ktorzy zajmuja sie na co dzien miksowaniem albo jest to ich pewnego rodzaju hobby - bo chyba prawie wszyscy tutaj wiedza jak jest skonstruowany kazdy kawalek (z zasady), bawili sie tez softami do miksowania, znaja takich djow ze zapytac kogokolwiek w klubie gdzies na miescie czlowieka - to otworzy kolo dziabare i powie "aaa kto to sied van riel ?".
skrotem bo sie rozjechalem:
a) serwer na ktory po prostu wrzucacie to co ma byc zagrane.
b) strona asot.pl - bedzie w koncu ? bo potrzebna jest.
c) jezeli chcecie rezygnowac zupelnie to tak jak pisalem zastanowcie sie czy co drugi tydzien po prostu nie nadawac samych guestmixow - wtedy motywacja dla tych co maja grac byla by wieksza.
d) nie mam zielonego pojecia jak to dzis tu wyglada od strony kosztow (glownie o serwer mi chodzi i to skad leca dane asto.pl i radyjka).
jezeli trzeba bylo by pomoc np. zdecydowalibyscie sie na zrobienie prawdziwego sajtu asot.pl - to moge pomoc np. przy projektowaniu architektury informacji (rozplanowania sajtu), ciecia projektu graficznego i jego wdrozenia do wybranego oskryptowania a jak jest jakis serwer na ktorym dajmy na to, mozna by zamontowac lepsiejszy soft do nadawania audycji to moze i przy tym moglbym pogrzebac - kiedys co nieco przy serwerach robilem.
tyle jak dla mnie.
nie sledze forum codziennie dlatego jezeli chcielibyscie sie skontaktowac to piszcie PW.
pozatym asot.pl - audycja - gdzie jest jakakolwiek informacja o tym na innych serwisach traktujacych o clubbingu ? nie widzialem
a tez by sie przydalo i tez pewnie dalo by to rade zorganizowac na zasadzie jakiegos barteru - link do strony na ktorej macie swoja reklame audycji.
pozdrawiam,
Arturro K.