No wiec po przeczytaniu wtrace swoje 3 grosze...
Pierwsze zdania kieruje do Bobsona... Czy to Ty dostales warna??? NIE
Wiec czemu wyswiadczasz komus przysluge broniac go chroniac itd ja rozumiem ze jestes z Lionem w dobrej komitywie ... super extra to sie ceni.
Ale Lion mysle ze tez ma klawiature w domu dostep do neta i sam moze napisac np do mnie na gg pw badz joya albo do samego tavistocka...
Sprawa byla by normalnie rozwiazana bez zadnych kolejnych dziwnych tematow ... pt " to mnie denerwuje to mnie wkurza"
Kolejne zdanie leci do Liona Jako sam zainteresowany do tej pory nie napisales o zdjecie warna badz cos w tym stylu pytam sie CZEMU?? czy jest to przyznanie sie do winy??
Ps jestes Vipem mozna bylo sie zastanowic i ... Napisac w danym temacie link jest odkryty wezme to co jest i pozniej zedytuje .. nie mam dostepu do tego a znalazlem w dziale poszukiwane licze ze administracja/moderacja zrozumie jesli nie prosze o wiadomosc pw or gg te kilka slow to chyba nie pochlonelo by az nadto Twojego czasu??
Kolejne slowa kieruje do obroncow ucisnionych w tym wypadku do vertaxa piocha ... jestescie jedynymi osobami co sie funfluja z flaj i z nia gadaja wiec przymykam oko na to co piszecie i na to jak nas obrzucacie blotem za to ze wasza " psiapsiola " zostala zbanowana.
Miala wiele razy ostrzezenia by przystopowala swoje wypowiedzi ... poniewaz kazda jej wypowiedz powodowala niepotrzebne zamieszanie na forum ... gdzie pozniej wychodzily glupie nie prowadzace do niczego sprzeczki.
i tak podsumowujac:
Lion bedzie mial sciagnietego warna i licze na to ze ta sytuacja czegos NAS wszystkich nauczy.
Zauwazylam tez kwestie typu zakladanie tematow i odbieganie w nich od glownego watku... czemu tak sie dzieje?? ze wywlekacie wszystko juz co sie da .... chcecie sie pokazac

?
Czemu z waszymi zazaleniami nie napiszecie np do mnie??? Przeciez zawsze mozna to wszystko ladnie przedyskutowac na gg i dojsc do jakis porozumien.