Moderator: Moderator
wisnia118 napisał(a):ja bym wogle wykluczyl range Nowy VIP dla mnie nie potrzebna
wisnia118 napisał(a):pamietaj tez o tym ze tez posty sa wyrzucane do kosza i jest tez taka mozliwosc ze tak jak kiedys sie stalo stracisz swoja liczbe postow ja kiedys mialem niecaly 1000 teraz mam ponad 300 wiec przemyslcie to...
Atlas napisał(a):Progi ustalilbym tak:
Pomogl: 20 (dwa razy wiecej od zwyklego VIPA)
Tematy: 40 (dwa razy wiecej od zwyklego VIPA)
Muras napisał(a):mozna zrobic po prostu nowa range wyzsza niz vip a nie tylko plakietke... i zeby nie bylo przyjmowania po znajomosci albo spelniasz albo nie...
Muras napisał(a):Atlas napisal/a:
Progi ustalilbym tak:
Pomogl: 20 (dwa razy wiecej od zwyklego VIPA)
Tematy: 40 (dwa razy wiecej od zwyklego VIPA)
pomogl i tematy x2 zeby nie bylo za latwo ;D
Muras napisał(a):wisnia118 napisal/a:
pamietaj tez o tym ze tez posty sa wyrzucane do kosza i jest tez taka mozliwosc ze tak jak kiedys sie stalo stracisz swoja liczbe postow ja kiedys mialem niecaly 1000 teraz mam ponad 300 wiec przemyslcie to...
wylaczmy licznik postow w download bedzie po sprawie ;D
Joy napisał(a):Moim zdaniem najrozsadniej bylo by, gdyby takich userow wybierac "recznie", np widzac czasem kogos na forum myslimy sobie, ale on dla Nas duzo robi, ale on nam wszystkim pomaga, az chcialoby sie go w jakis sposob wyroznic na forum. To przeciez widac, ile kto daje od siebie. Modzi mogliby informowac Adminow, ze np ktos taki zasluguje na wyroznienie. Tutaj chodzi wylacznie o prestiz, ranga jest jak medal
Joy napisał(a):Chcesz wylaczyc licznik w download? To byloby nie fair w stosunku do tych, ktorzy przywiazuja duza uwage do edycji postow.
Atlas napisał(a):Posty: 600 (Jichynn, Tavistock i Kanes maja ponad 600)
Muras napisał(a):wylaczmy licznik postow w download bedzie po sprawie ;D
Joy napisał(a):Chcialbym tutaj uslyszec Wasze opinie, wprowadzilem pewne zmiany w forum.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości