- Kod: Zaznacz cały
[Wczoraj 20:44] Muras: siema kto dzis ma guestmixa?
[Wczoraj 20:44] Creative: Tak mi sie wydaje
[Wczoraj 20:44] Wojtazz: z czym odwrotnie?
[Wczoraj 20:45] Wojtazz: twoja stara dzis na guestmixie
[Wczoraj 20:45] FLAJ: bahahahahahaha
[Wczoraj 20:45] Creative: A ja jestem dupa I wstyd
[Wczoraj 20:45] Creative: Nie lubie jak ktos mowi cos na moja rodzine.
[Wczoraj 20:46] Muras: dlatego ma warna...
[Wczoraj 20:46] Muras: ty flaj tez chcesz?
[Wczoraj 20:47] Muras: moge ci zalatwic nawet 2
...
[Wczoraj 21:04] FLAJ: rzucam sie? ooo bo cie zlalam chyba dlatego tak uwazasz kiedy znow wyslesz to zdjecie z balonem??
[Wczoraj 21:04] B0BS0N: Creative skoncz mendzic Wojtazz nie dyskutuj, bo nic nie zdzialasz, a mozesz pogorszyc, a Flaj skoncz sie popisywac
[Wczoraj 21:04] Wojtazz: odpierd. sie odemnie pustaku!!!
...
[Wczoraj 21:16] FLAJ: mozesz sobie nawet napisac bobierdoleniedz;] i tak bedzie wiadomo o co chodzi;]
[Wczoraj 21:16] Muras: ostatnio byl temat dotyczacy slow wulgarnych cala administracja czyli joy cali i wisnia byli jednomyslni
[Wczoraj 21:16] Jichynn: jakby tu powiedziec o modach...... "musi ktos nie spac by spal ktos"
[Wczoraj 21:16] Wojtazz: moze byc kurva!!!spierdolamento Flajeczko-cipeczko?
[Wczoraj 21:17] FLAJ: jak wam sie forum nie podoba to droga wolna, czy ktos tu was trzyma na sile???
[Wczoraj 21:17] Muras: zegnam...
Tutaj caly tekst skopiowany z SB:
aa.speedysharea/398636625.html
Moje pytanie, Wojtazz otrzymal za swoje teksty warny od Murasa, i w konsekwencji bana na 21 dni. Nastepnie otrzymal ode mnie bana bezterminowego. Czy warny byly sluszne...? Czy powinienem Wyrzucac Wojtazza z forum za to, co zrobil? Sam Wojtazz i jeszcze Bobson zarzucili mi, ze warny sa niesluszne, poniewaz Wojtazz zostal sprowokowany przez Flaj. Nadmienie jeszcze, ze Wojtazz mial juz 18 ostrzezen na forum, w tym czesc za przeklinanie.