A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
Tak ogolnie nie wiem czemu on dostal vipa tak odrazu... po co zabierac vipa osobie po warnie jezeli dostaje go po 21 dniach.. koles robi z nas debila wstawia se w podpis link i mowi ze nie lamie regulaminu a jak mowie zeby nie zgrywal cwaniaka i nie robil na zlosc to on mi mowi ze nie wie o co mi chodzi.... kiedys dostalby bana i na tym by sie skonczylo...
wiesz mi tamto forum lata kolo dupy tak szczerze .. wiele osob lamkie regulamin nieumyslnie w niewiedzy ale osoba ktora sie zarejestrowala w 2007 bedaca kiedys modem na forum chyba zna ten regulamin. wiec czemu perfidnie i ewidentnie lamie regulamin i udaje ze nie wie o co nam biega?
Muras napisał(a):heh... nie rozsmieszaj mnie... i tak kazdy wie o co biega...
Owszem, tak samo jak kiedys z reklamami piwa, niby pisalo ze bezalkoholowe ale i tak kazdy wiedzial ocb i wszyscy zadowoleni... Nie wiem o co ten caly rwetes...
Koniec tej dyskusji. Ma Vipa Nie ma Podpisu z adresem strony.Zlamie regulamin pozbedzie sie vipa na dlugo. Bo OD dzis nie bede sie bawic w to ze KTOS dostanie znowu zostanie mu odebrany i znowu przyznany
Temat OFF