A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
Ja generalnie nie mam swojego typa. Ale wydaje mi sie ze Rogal by sie nadawal. W miare rozsadny gosc i przejawia duza aktywnosc na forum. Jeszcze nie byl modem wiec moze sie przylozy do pracy i wniesie cos nowego.
Ostatnio edytowano 2009-03-20, 13:33 przez Tavistock, łącznie edytowano 1 raz
Ja z czystym sumieniem moglbym zaproponowac g.is.sander lub DJ_Valo oprocz tego, ze sa czesto na forum i bardzo pozytywnie przyczyniaja sie do jego rozwoju, to pisza rozsadnie i wydaja sie byc w porzadku.
Zaproponowal byl jeszcze niejakiego Tavistocka, ale cos mi sie zdaje, ze on juz jest zielony
Na czas okreslony nowi Modzi to:
Rogal oraz g.is.sander mam nadzieje ze nie zawiedziemy sie na ich pracy w wolnym czasie prosze ich wtajemniczyc: co i jak:)
w ramach codziennego zycia i obowiazkow praca i studia w moim przypadku postaram sie jak najwiecej czasu wkladac w forum zreszta poznalem tu sympatycznych ludzi spedzanie czasu tu jest mile ... nic nie obiecuje a jak to wyjdzie zobaczy sie w praktyce :-| a kazdym razie dziekuje za wyroznienie z waszej strony ; )