Heeejuuu, hejuuu wsiem,
Prosze o uwage i te slowa radze sobie wziac do serca, glowki, dupy czy gdzie kto woli. Ostatnio widze, ze cos nie halo zaczyna sie robic. Widze, ze na forum zaczyna sie robic przestrasznie zielono i niebiesko. Dla mnie to wielka przesadza. Z zalozenia vip mial byc ranga ekskluzywna i dawana ludziom jako wyroznienie, a nie za jakas tam liczbe postow, popierdolenia troche na SB i wejscia komus w dupe. Nie tedy droga.
Tak samo jest z modami ? Wiecej sie nie da ? W jakim to celu ? Tak tez sie wyroznia ? Bez obrazy Droga moderacjo, ale taka prawda. I niech nikt nie pisze, ze robicie wiele. Faktem jest, ze kilka osob cos tam grzebie, a reszta w chuju to ma. I sie nie wypierajcie.. Tak jest. I ogolnie przeraza mnie to, ze co niektorzy "wyzej sraja niz glowe maja".. N/C
Teraz napisze jak bedzie:
- Zero totalnej samowolki w zmienianiu forum. Nie obchodzi mnie kto i co robi. Ma byc od tego temat i przy drobniejszych sprawach wystarczy stosowne info. Przy czyms grubszym temat ma byc przedyskutowany przez cala administracje do wyczerpania watpliwosci.
- Zero marudzenia u mnie na GG o forum, o innych uzytkownikach, etc.. Jesli ktos cos chce, to pisac w ogolnodostepnym temacie, tak zeby wszyscy to widzieli. A nie akcje w stylu – uprzejmie donosze..
- Od decydowania na forum jest administracja. Wszelkie teksty w stylu, ze wiekszosc tak chce, darujcie sobie. Modzi moga sugerowac. Admini moga miec to w zuuuupie..
- Jasno okreslic wymagania na vipa i ich przestrzegac. Bez naginania. Kwestia „udzielania sie na forum” jest kwestia marginalna. Chyba, ze tak zadecyduja WSZYSCY admini.
- To samo sie tyczy moderatorow. Bez samowolki. Inne osoby moga zglaszac kandydatury. Administracja to rozpatruje i dyskutuje.
Na razie poki co, to tyle. Jak mi sie przypomni, to dopisze. Dla jasnosci. Nie pytam sie, czy tak moze byc, tylko oznajmiam, ze tak bedzie.
Pozdrawiam.