Moderator: Moderator
SzAkAl napisał(a):6. Wiele osob, ktore wniosly na 4um cos ciekawego i stanowily jego trzon, odeszly z powodu klotni/roznicy pogladow z Szakalem. (Joy - junior admin, Adi - admin, Karolina - Admin, Sein - Admin, Asteski - moderator, Vertax - moderator, Hefcio - moderator, Dobry - moderator, Damiencki - vip, Nayya - vip)
SzAkAl napisał(a):1. Szakal Ustawia regulamin pod siebie.
SzAkAl napisał(a):Gubi sie w swoich 'zeznaniach
SzAkAl napisał(a):Nie umie przyjac krytyki.
SzAkAl napisał(a):Naduzywa wladzy.
SzAkAl napisał(a):Pomysl protestu juz spotkal sie z szerokim poparciem wsrod vipow, wiec jezeli rowniez uwazasz, iz Szakal zle sprawuje swoja wladze, przylacz sie do protestu razem z nami i nie odwiedzaj forum przez niecaly tydzien (od 4go do 10 b.m.) - co to da ? Zobaczycie po fakcie. Pare godzin na 4um was nie zbawi, a napewno zdziala wiele. Liczymy na liczne poparcie, pora skonczyc ten cyrk.
SzAkAl napisał(a):damniecki nawet nie wiem kto to jest...
SzAkAl napisał(a):wraz z bylym adminem - Joyem
SzAkAl napisał(a):Wiele osob, ktore wniosly na 4um cos ciekawego i stanowily jego trzon, odeszly z powodu klotni/roznicy pogladow z Szakalem. (Joy - junior admin, Adi - admin, Karolina - Admin, Sein - Admin, Asteski - moderator, Vertax - moderator, Hefcio - moderator, Dobry - moderator, Damiencki - vip, Nayya - vip)
CaLi napisał(a):PS:
"Dzial moderacji, wraz z bylym adminem - Joyem, "
Dzial moderacji to rozumiem przez to wszyscy modzi tak???
Ciekawe czemu ja o tym nic nie wiedzialam :-|
MAGDA napisał(a):a czemu nikt nie zauwazyl ze z bardzo wieloma osobami szakal sie wspaniale dogaduje. poza tym jako jedyny na tym forum potrafil cos zdzialac, naprawic bledy, rozwijac, zakladac nowe dzialy. tego sie nie widzi bo co bo ZAZDROSC Was zabija ?!
ile jeszcze to sie bedzie ciagnac-tego nie wiem, ale sami z siebie niektorzy robia posmiewisko.
MAGDA napisał(a):
a juz jak ktos odchodzi zeby zrobic wielka scene bo forum jest zle i niedobre a za chwile wraca pod innym nikiem przykladowo- to jest smiech smiechow smiechem owiniety. buehehhee
zal zal zal
smieszne jest rowniez to, ze ten MISTRZ nie umial publicznie napisac tego co tu ujal. zalozyc tematu czy cos. hm..
aha. a temu MISTRZOWI proponuje zajrzec czasem do slownika ortograficznego
i ciekawe czemu ja tez nie
MAGDA napisał(a):CaLi napisał(a):CZEKAM NA ODP na moje pytania mam nadzieje ze ktos mi na nie odpowie
Mi sie juz te dyskusje serdecznie znudzily. ile to mozna walkowac takie bzdety
Sorry, zly przycisk wcisnalem...
/DREaX
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości