Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

Portal ASOT.PL

Propozycje, zazalenia oraz informacje odnosnie dzialalnosci forum.

Moderator: Moderator

Postprzez Joy » 2009-03-28, 22:56

Dawid_Es napisał(a):Joy, linki do obrazkow zastapic obrazkami tak jak w przypadku newsu na temat ksiazki o AvB.

Za dlugi tekst i automatycznie zamienia zdjecia w linki

Dawid_Es napisał(a):Ja na dzien dzisiejszy z checia "przekleje" newsy z mojego bloga: a.ilovetrance.wordpressa na asotowy. Tym bardziej jesli istnieje opcja na dodanie zrodla, czyli odnosnika na mog blog.

Jezeli tekst bedzie swiezy, interesujacy i na temat, nie widze przeszkod. Pod tekstem mozesz sobie podac zrodlo.
Wolalbym, aby newsami zajmowalo sie conajmniej 2 osoby :) Poza tym z gory uprzedzam, wielu rzeczy nie jestem w stanie tam zrobic, jakies style czy podstrony. Ale linki, linki graficzne, poszczegolne moduly to jak najbardziej.
Nie grawantuje tez popularnosci portalu ;)
W tym momencie w gre wchodzi w zasadzie pisanie newsow na stronie, dodam ze jest to niezwykle proste... na forum powstal ukryty dzial, kazdy post napisany w nim ukaze sie na portalu jako news.
Ostatnio edytowano 2009-03-28, 22:59 przez Joy, łącznie edytowano 1 raz
Joy
Administrator
Administrator

Postprzez Dawid_Es » 2009-03-28, 23:05

Na razie moglaby pozostac taka forma jak aktualnie, a pozniej, gdyby han350 ogarnal sprawe i stworzyl ciekawa strone, moglibysmy poszerzyc pole manewru i stworzyc osobna strone, ktory w pewien sposob wspolgralaby z forum. Aktualnie pisze aktualnie :D. Ponadto czesc z materialow, ktora pojawi sie na moim blogu, bedzie ponadczasowa jak chociazby tekst o filmiku z wystepu Dash Berlin na Malcie :)
Dawid_Es

Poprzednia strona

Powrót do Forum